-
x
Witam!
Mamy pytanie, co w waszych polowkach się zepsuło?? Ja byłem, posiadaczem 6N i przez 1,5 roku użytkowania padło mi niemal wszystko !! Dosłownie!! Do ciekawostek nalezą usterki typu:
-Rozsypał się 5 pieg w skrzyni (dawałem na 4 bniegach)
-pompa paliwa
-pompa wspomagania 2 x
-wypadał co raz popychacz od skrzyni biegów uniemożliwiajać wrzucenie 1,2 i wstecznego biegu :D o 5 juz nie mówię
Już nie będę pisał o usterkach typu zamek się rozsypał czy przekręcam kluczyk a ty nic... Czy usterkach instalacji.
Wiec pytanie co u was się zapsuło????????????
-
Ania Ola
zupełnie jak bym swojego posta czytała tyle, że wtryskiwacze zalewają nadal i dopóki odpala nie zrobię tego (brak fortuny).. i jeszcze odma dziurawa była.... a w polo z 96 czujnik od ręcznego to również stan oleju w skrzyni wskazuje ..... -
Ania Ola
-
x
Acha... Jeszcze kilka, przy 110 km/h szyber sam sie otworzył:/
Ułamała się korbka od szyby kierowcy. Silniczek od tylniej wycieraczki sie przepalił...Nie mówiac juz o tym ze nie było miejsca(!) w którym nie wychodziła rdza!! Zawieszenie było tak rozj***e ze samochod potrafił sam skrecać... -
-
Ania Ola
-
Anonim
ehhh... piątka to chyba standardowy problem we wszystkich polówkach :) -
x
Hehehe... A ja myslalem ze tylko moja jest wyjatkowa:P:P W moim profilu dodałem fotke mojej ( no juz nie mojej) Polówki.
Była wtedy na 15 calowych felgach i na zawiasach -6 cm w dół.
Oj Ola... Kazdy własciciel Polówki przeklina:P:P
Otwierajac maske jest zazwyczaj... O kur...., ja pier... . Otrzymujac rachunek od mechanika jest... o kuuu.... ile zer.:P:P -
Ania Ola
ale ja mimo to jakoś troszkę kocham swoją polóweczkę mimo, że nie jest błyszcząca, ma parę zadrapań i małych wgnieceń,nie ma fel full wypas ani chromu... po prostu jest czasami jak ja..troszkę kapryśna...czasami focha strzeli .....myślę, że właściciele innych aut też klną..czasami bardziej niż ja.. -
x
Ja tez miło wspominam moja polowke:] Po 1,5 roku wiem wszystko o budowie samochodu:P:P Teraz mam Nissana Sunny GTi i troche tesknie za Polo...:/
Zgadnij Ola za ile sprzedałem moja polówke...:D -
Ania Ola
-
x
1000zł:]
96r 1.4, 3 dzwi, 2x air bag (przy pod bramkowych sytuacjach na drodze modliłem sie zeby one tam jednak były;P) -
Anonim
W życiu bym nie zamieniła Polo na Nissana :P no chyba, że Terrano II.
Musiałeś jakoś pechowo trafić z tą polówka :( Ale jakbys zobaczył mojego z zewnątrz to przysięgam, padłbyś :DDD -
x
A ja ci moj się podoba?? Jest w moim profilu... To dawaj zdjecie swojej polowki na profil. Nissan jest przejsciowy, ale jak byś wsiadła i poczuła 111 KM i zobaczyła obr. do 9 tys albo mine zaskoczonych kierowców to moze wtedy bys zminiła zdanie:P:P
Jak bym miał teraz kupywac polowke to tylko Gti z full wypasem (były wersje z kolorowa skora) pod koniec produkcji 6N. 96 r ponoc był najgorszym rocznikiem polowki jaki był. -
WooX
1000?? omg ja mam polówke 6N z 96r jest warta ok 12 tys :|:| nie wiem co ty z nia robiles ze ja tak sprzedałes tanio.. chyba same felgi byly wiecej warte :). -
Ania Ola
hahah dokładnie...musiała być zrolowana bo za tyle to sam papier można sprzedać :) -
x
Miałem jej dosyć...
Mozna policzyć 1000zł + malowanie całe + skrzynia+ alternator+ pełne wspomaganie+ zawieszenie przednie i układ kierowniczy+ nadkole i 2x dzwi do wymiany+ szyber dach+ lampa przednia+przeglad silnika ( swiece, paski itd) =6-7 tyś no i kupe roboty :]
Tak to jest jam samochod jest w rodzinie, i przez 100 tys (łacznie tyle pokonał) nic się nie inwestuje.
Felgi i zawieszenie mam w domu:] -
Dil
jak sie nie robi systematycznie przy furce to potem jest w huj kasy do wydania!! bo jak jedna sprawe sie nie załatwi to potem powsatje kolejna i kolejna!!pozdro -
JestDobrzeIobyGorzejNieByło:)
widze ze faktycznie wyjątkowo ci sie felerny model trafił:(A dziw bierze ze w tak krótkim czasie tyle ci sie sypneło w autka:(Jak chodzi o moje odczucia do polówek to na dzien dziszejszy uzytkuje.I powiem szczerze ze oprucz tego co trzeba było wymienic z czasem i to co wymagało wymiany terminowo.To wiecej nie ma przy niej roboty z czego jestem bardzo ale to bardzo bardzo zadowolony:)
Pozdrawiam
Zycze ci z całego serca w przyszłosci lepszego zakupu autka niz taka felerna polóweczka. -
Dil
-
Ania Ola
to do kompletu doszedł dziś termostat- nawet nie wiem ile to śmieciojstwo kosztuje :(((