Waga [2405]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ஜ BliźηiaK

dzien dobry :)

i dobranoc..spać wreszcie; >
  • KINIA :)

dziń dybry :))
  • Martek

to ja wam życze dobrej nocy;)
  • Anonim

NIE, NIE, NIE NIEZASNE PRZED 00:00
    bo do tej godziny w pracy siedzę... błeee

ale wszystkim innym... dobranoc i dzieńdobry w zależności od tego czy majązamiar zasnąć, czy własnie oprzytomnieli... he he he
  • Anonim

dobrywieczor :P
  • Anonim

bardzo dobrego wieczoru :)))
  • Anonim

będe oryginalny: HELOŁ
  • Anonim

dziekuje :D i nawzajem neates :)
  • Anonim

chłodnanoc.
  • Anonim

bez przesady; ) ale jak chesz mozemy cos na to zaradzic :D ja ide lulu dobranoc wszystkim :)
  • ஜ BliźηiaK

burza sie zbliza...a spac nie moge...uwielbiam taka pogo\de ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^#^^^^^^^^^^^^^^^^#^^ ^^^^^^^^^ ^^^^^^^^##^^^^^^^^^^^^^^^^^^## ^^^^^^^^^ ^^^^^^^##^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^# #^^^^^^^^ ^^^^^^##^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ##^^^^^^^ ^^^^^####^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^# ###^^^^^^ ^^^^######^^^^^########^^^^^## ####^^^^^ ^^^^########################## ####^^^^^ ^^^^########################## ####^^^^^ ^^^^^########^^^^^^^^^^^^##### ###^^^^^^ ^^^^^#####^^^^^^^^^^^^^^^^^### ###^^^^^^ ^^^^####^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^# ####^^^^^ ^^^####^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ #####^^^^ ^^####^^^^^####^^^^^^^^^###^^^ ^^###^^^^ ^^###^^^^^######^^^^^^^###^^^^ ^^^###^^^ ^####^^^^^######^^^^^^###^^^^^ ^^^####^^ ^###^^^^^^^####^^^^^^###^^^^^^ ^^^^###^^ ^###^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^###^^ ^###^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^###^^ ^###^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^###^^ ^###^^^^^^^^^^^^#^^^#^^^^^^^^^ ^^^^###^^ ^###^^^^^##^^^^^^^^^^^^^^^##^^ ^^^^###^^ ^^###^^^^^^###############^^^^ ^^^###^^^ ^^####^^^^^^^^^#######^^^^^^^^ ^^####^^^ ^^^####^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^####^^^^ ^^^^####^^^#^^^^^^##^^^^^^#^^^ ####^^^^^ ^^^^^####^^##^^^^####^^^^##^^# ###^^^^^^ ^^^^^^####^###^^^####^^^###^## #^^^^^^^^ ^^^^^^^^#######^######^######^ ^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^#################^^^ ^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^#######
  • KINIA :)

DOBRANOC :*

A ja sie boje brrrrr
  • Anonim

ja tez lubie burze ale cos spac nei moge :P
  • Anonim

nie buj sie Kinia fajnie bedzie pioruki grzmoty super fajnie :)
  • Anonim

Cos idzie ta burza i dojśc nie moze eh ... Btw.Burze sa super :P
  • ஜ BliźηiaK

dobranoc Szkraby; ]
  • Ireth Lúthien Culnámo

Ja chce burze!!!!!
    Dobranoc... :>
  • mystique è

przy burzy sie fantastycznie śpi...

(zwlaszcza z kimś...)
    peace
  • ஜ BliźηiaK

dzień dobry; )
  • Kasia

dobranoc, oczki mi się zamykają po tym dniu pełnym wrażeń kiedy to zrobiłam z siebie maxi-kretynkę...wiem wiem, pewnie niektórzy uważaja, że to nic nowego, po dniu kiedy kupiłam sobie spódniczkę very wakacyjną, hmm w sam raz na lekcje salsy. Tak więc dobrej nocy
| |

Jako ze horoskopy (w ktore nie wierze absolutnie) mowily, iz Wagi sa wydelikaconymi artystkami, potr...

Fotki

Miejsca grona (0)