Waga [2405]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Słuchacz

Trogie Wagi i Wagowie, chcę zrobiś sondaż na temat samotności wśród Wag. Jeżeli są samotne, lub też nie samotne Wagi to zapraszam do wpisów. Mnie osobiście ta samotność już męczy...
  • wiea..

ja jestem od jakiegoś miesiaca i raz mnie meczy raz mnie nie meczy sama sie nie moge zdecydowac czy juz chce z kims byc a moze jeszcze nie <??>
  • Anonim

ja jestem sam, ale nie samotny :)
  • wiea..

własnie samotna nie jestem :))) ale sama

dzieki:)) Germański Oprawco:))
  • Anonim

dzięki mnie nie jesteś samotna że mi dziękujesz???? :)
  • Anonim

dzięki mnie nie jesteś samotna że mi dziękujesz???? :)
  • Anonim

upsss...
  • kasia

hmm..ja nie jestem samotna, ale wciąż nieprzerwanie od lat sama...:) myślicie, że to przez to, że jestem waga?! :> nie wierzę...
  • Dżasta :]

Ja jestem sama, ale to chyba przez to, że jestem zbyt wybredna :D Ciekawe ile jeszcze to potrwa :P
  • Anonim

mam tak samo :)
  • Anonim

i ja i ja :)

ale ja juz mam chyba powoli dosyc; )
  • Grono.Net

Jestem sam i samotny od hm pazdziernika.
  • Anonim

a ja jestem i sama i samotna..chociaz nie zawsze mi to przeszkadza :) Wagi generalnie chyba tak mają, ze marzą aby mieć "kogos' ale cenią sobie tez samotne chwile...same nie mogą sie zdecydowac co wolą; ) A poza tym, jak ktoś juz wspomniał....chyba jestesmy (ja napewno) zbyt wybredne/ni...mamy zbyt wielkie oczekiwania,idealizujemy miłośc... a ideały niestety baaaardzo zadko się trafiają.
  • Anonim

Stwórzcie jakiś temat dla wszystkich... bo mi kurcze smutno..... :-P

Ja tam zajeta....
  • Anonim

to sie zwolnij jak Ci smutno :P
  • wiea..

dzieki nie za to ze jestem samotna dzieki Tobie ale za to, ze mnie poprawiłes i uswiadomiłeś!!

oj jak to zrozumiesz to bedzie dobrze :p

:))
  • Anonim

zrozumiałem; ) ale wolałbym 'uświadomiłeś' bo poprawiać to tak nie ładnie :))

pozdrawiam i życzę baaardzo miłego dnia :)
  • Ireth Lúthien Culnámo

ja też "sama" od niedawna... ale czy chciałabym być "niesama"?? tak jest na razie dobrze...za długo byłam z tamtym kimś, teraz czas na odpoczynek... :D
  • Anonim

KURCZE JA TEZ JESTEM WOLNA, ALE NIE SAMOTNA....WAGI CHYBA TAK MAJĄ ZE SAME NIE WIEDZĄ DO KOŃCA CZEGO CHCĄ.... PRZYNAJMNIEJ JA TAK MAM....JESTEM WAGA Z DEKADY 1.....I CZASAMI WNERWIA MNIE TO ZE SIE WACHAM......NO ALE CHYBA TAKI NASZ UROK....POZDR
  • Anonim

Sju Sju stary melanżowniku Gdybym Cię nie znała to pomyślałabym że zmyślasz hehehehe! Ja też jestem singlem i muszę powiedzieć że lubię ten stan, bo zazwyczaj nie wytrzymuje z nikim zbyt długo! Lubię czuć że sama o wszystkim decyduje i że nie muszę chodzić na kompromisy które w ziązkach są nie uniknione! Bycie z kimś Ogranicza przynajmniej moją osobę. Chyba że trafiam na samych takich co ograniczją hehehe pozdro dla wszystkich!
| |

Jako ze horoskopy (w ktore nie wierze absolutnie) mowily, iz Wagi sa wydelikaconymi artystkami, potr...

Fotki

Miejsca grona (0)