- 1
- 2
-
malwin
hej. kto sie zapisał na zajecia w czwt na 8.15?? zaczynamy w ten czwt juz? bo slyszałam ze ostatnio na zaocznych dotarł dopiero na 4 zajecia. mnie chyba nie bedzie w ten czwt i chciałabym sie z kims skontaktowac co tam bylo, czy trzeba chodzic itd. dajcie znac kto chodzi na to??
-
Anonim
ja jestem zapisana, aczkolwiek nie wiem jak bedzie z moim docieraniem, bo juz nie pamietam kiedy wstawalam o 6; / toz to srodek nocy :) mam nadzieje, ze listy nie bede sprawdzal :) -
malwin
dla mnie tez:) oki, to fajnie. jakbyś dotarła tak rano to napisz zdanko czy sprawdzał liste itp. -
Anonim
nie sprawdza listy i nie bedzie sie staral zapamietac osob, ktore na zajeciach beda sie pojawialy; p i jak po takim wstepie mamy sie zmobilizowac do wstawania? :) pan prof. poza tym pojdzie nam na reke i jesli bedziemy mieli absolutorium to egzamin zrobi wczesniej tj. na ostatnich zajeciach :) -
-
Anonim
czy ktos w ogole chodzi na te zajecia? slyszalam, ze w ostatni czw znow sie nie pojawil :] -
malwin
-
Anonim
od poczatku semestru zajecia byly tylko 2 razy, mam nadzieje ze material do kolosa bedzie obejmowal tylko te przeprowadzone cwiczenia :D -
malwin
-
Anonim
Czy w tym tygodniu będą ćwiczenia? Bo chciałabym się na nich wreszcie pojawić... -
Anonim
-
mała :)
-
Anonim
ano - tydzień temu były, 2 tyg temu też przyszedł, ale zastał 1 osobę, więc zajęcia się nie odbyły
do tej pory w sumie odbyły się 3 ćwiczenia i był na nich: bilans płatniczy, ograniczenia w handlu i liberalizacja handlu zagranicznego/międzynarodowego
ciekawe, czy jutro też przyjdzie; ) -
Anonim
cokolwiek by sie dzialo, ja nie jestem w stanie jutro przyjsc; > nabraliscie mnie :P -
Anonim
-
Anonim
czy ktos byl ostatnio lub wie, co sie dzieje aktualnie na tych zajeciach? czy wspominal o zaliczeniu? -
Gosik
ja tez chcialabym wiedziec, bo nie wiem czy musze sie na jutro zbierac, a nie pokazalam sie jeszcze:) -
Anonim
W ramach zaliczenia trzeba do przedostatnich zajęć przynieść esej (5 stron A4) o tematyce związanej z tematyką zajęć. -
Anonim
to jeszcze jakby ktos mogl napisac, co dokladnie bylo omawiane na zajeciach i kiedy sa przedostatnie zajecia, to bede wdzieczna :) -
Gosik
-
Anonim
- 1
- 2