PW WAiNS/ KNSiA [1350]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

czy ktos sie moze orientuje czy jest to seminarium? bo na stronie knsu cos jest ale nei wiem czy to tyczy sie tez seminarium?????
  • JoAsia

"W dniu 25, 26,27.04.2008 Nie będzie zajęć z dr Kowalczyk Grzenkowicz. Za zmianę przepraszamy." - nie bedzie, to znaczy że żadnych nie bedzie

• Anonim

no to czad musialam sie uupewnic bo juz nie ogarniam dzisiaj:)))) ciezki dzien :P
  • LMB

A czy jak w poniedziałek jest plan piątkowy to mamy seminarium? Hę?
  • Anonim

a jest plan piatkowy?:D
  • Anonim

jutro nie będzie seminarium, babka jest chora, seminarium odbędzie się 9 maja i trzeba na nie przynieść już szczegółowy wydrukowany plan pierwszego rozdziału
  • kinia

Wie ktoś moze czy Grzenkowicz bedzie w czwartek w Kolegium?
  • Kasieńka

z tego co słyszałam to ma teraz być codziennie, ale niestety nie wiem dokładnie, o której godzinie... Najlepiej będzie jak do niej zadzwonisz:)
  • JoAsia

w czwartek ma być od 10, ale ma sie spotkac z paroma osobami, wiec lepiej do niej zadzwonic i sie konkretnie umowic
  • Yo LA

>JoAsia napisała:
    >w czwartek ma być od 10, ale ma sie spotkac z paroma
    >osobami, wiec lepiej do niej zadzwonic i sie konkretnie
    >umowic

Asiu ale jestes pewna ze bedzie jutro? bo ja musze tylko oddac rozdział wiec nie chce juz jej meczyc telefonami, bo i tak za czesto to robie;P
  • JoAsia

będzie na 100%, zresztą ok 20 mam do niej zadzwonić zeby sie na konkretna godzinę umówić, to napiszę o której będzie
  • Yo LA

ok super:) dziekuje
  • JoAsia

Kowalczyk powiedziała że będzie między 10, a 12, ale ogólnie ma mało czasu, bo ma już umówione 3 osoby, a o 12 30 musi najpóźniej wyjść bo ma coś do załatwienia...
  • Andzia

ja jestem umówiona na 10.45 :) mam nadzieje ze nie bedzie zadnych opóźnień.

pzdr
  • Yo LA

dla mnie i tak nie musi miec czasu bo tylko jej zostawie co trzeba:) dziekuje za info pozdr
  • JoAsia

mam sprawę do osób broniących się w poniedziałek, odezwijcie sie do mnie na prv
  • o masz...

a ja do tych co bronią sie w czwartek a ich recenzentką jest p.Fedyszak:)a podobno takich osób jest jedna:)
  • Anonim

kto się jutro broni w ostatniej turze u p. Jakubowskiej? Czekam na info na prv? :)
  • JoAsia

hehe i znowu wielkie poszukiwania :P Trzymam kciuki za wszystkich broniących się jutro :)
  • ...Magda...

Tylko, że jak zwykle coś musieli poprzestawiać... Ale trzymaj Asiu, trzymaj tej kciuki :) Przydadzą się napewno!
| |

Grono Wydziału (wcześniej Kolegium) Nauk Społecznych i Administracji

Wydział Administracji i Nauk Społecznych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)