PW WAiNS/ KNSiA [1349]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hej!

Czy ktoś się orientuje, jakie ostatecznie ma być zaliczenie??
  • Anonim

Pytaliśmy go w poniedziałek i powiedział, że będzie test z całości 9 czerwca i mówił że test musi być i już więc chyba niestety zdania nie zmieni :(
  • Anonim

Wiem z pewnego źródła, że jego testy są bardzo, bardzo ciężkie - dużo trudnych zadań, mało czasu. I generalnie facet nie ma nic przeciwko stawianiu dwój od góry do dołu jak leci.
    A wiecie, że jak ktoś się chce bronić w lipcu, to musi to zaliczyć, bo już później będzie za późno?

Ma ktoś jakiś pomysł, co z tym fantem zrobić??
  • Anonim

oj chyba bez przesady, wydaje mi sie, ze nie bedzie robil problemow jak ktos sie bedzie chcial bronic w lipcu...bedzie dobrze :)
  • Anonim

A może by się zgodził żeby projekty były na 3, a test na wyższą ocenę?
  • Anonim

Hej!
    I co ustaliliście dzisiaj? Bo ja byłam o 8:30 i powiedział, że uzależni decyzję nt. kolokwium od innych grup...
  • Anonim

ciekawa jestem, czy ktoras grupa nie chciala sie zgodzic, zeby nie bylo kolosa hehehe ..a moze tu jest jakis haczyk? jesli nie kolos, to co? :>
  • Anonim

Jestem w ostatniej grupie pokazał nam te tabelki z ocenami i mówił, że testu nie ma. Mam nadzieję, że już zdania nie zmieni :)
  • Anonim

tabelki z ocenami? a to sa juz jakies oceny? :P hhehe
  • Anonim

Widocznie mu się nudziło i przygotował :) Miał kartkę z podziałem na grupy było tam mnóstwo kolum na różne rzeczy co robiliśmy i odpowiednio jakieś tam punkty za wszystko. Na 100% pierwsza kolumna imię i nazwisko, druga suma punktów a trzecia ocena dalej nie pamiętam bo doszłam do trzeciej i mi wystarczyło :)
| |

Grono Wydziału (wcześniej Kolegium) Nauk Społecznych i Administracji

Wydział Administracji i Nauk Społecznych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)