-
Anonim
-
Anonim
Pytaliśmy go w poniedziałek i powiedział, że będzie test z całości 9 czerwca i mówił że test musi być i już więc chyba niestety zdania nie zmieni :( -
Anonim
Wiem z pewnego źródła, że jego testy są bardzo, bardzo ciężkie - dużo trudnych zadań, mało czasu. I generalnie facet nie ma nic przeciwko stawianiu dwój od góry do dołu jak leci.
A wiecie, że jak ktoś się chce bronić w lipcu, to musi to zaliczyć, bo już później będzie za późno?
Ma ktoś jakiś pomysł, co z tym fantem zrobić?? -
Anonim
oj chyba bez przesady, wydaje mi sie, ze nie bedzie robil problemow jak ktos sie bedzie chcial bronic w lipcu...bedzie dobrze :) -
-
Anonim
A może by się zgodził żeby projekty były na 3, a test na wyższą ocenę? -
Anonim
Hej!
I co ustaliliście dzisiaj? Bo ja byłam o 8:30 i powiedział, że uzależni decyzję nt. kolokwium od innych grup... -
Anonim
ciekawa jestem, czy ktoras grupa nie chciala sie zgodzic, zeby nie bylo kolosa hehehe ..a moze tu jest jakis haczyk? jesli nie kolos, to co? :> -
Anonim
Jestem w ostatniej grupie pokazał nam te tabelki z ocenami i mówił, że testu nie ma. Mam nadzieję, że już zdania nie zmieni :) -
Anonim
-
Anonim
Widocznie mu się nudziło i przygotował :) Miał kartkę z podziałem na grupy było tam mnóstwo kolum na różne rzeczy co robiliśmy i odpowiednio jakieś tam punkty za wszystko. Na 100% pierwsza kolumna imię i nazwisko, druga suma punktów a trzecia ocena dalej nie pamiętam bo doszłam do trzeciej i mi wystarczyło :)