PW WAiNS/ KNSiA [1349]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Paulina

od wtorku na drugiej częsci wykładu można odpowiadać ze strategii wybranej przez siebie gminy, ostatni termin to 10 czerwca, wtedy cały wykład będzie poswięcony na odpowiedz. Strategie trzeba mieć ze sobą i ją ocenić tzn. co jest w niej dobrze zrobione a co źle itp.
    Jesli wszyscy będą się orientowali w tematyce to nie będzie pisemnego zaliczenia, więc musimy sie postarać :)
  • Alek

super, ej w ogole piszcie o wszystkich zaliczeniach kiedy sa bo ja sie nie orientuje. nawet nie wiedzialem ze mamy taki przedmiot no ale spoko nawet kontent :]
  • parkociak

gminy mają się nie powtarzać!
    mogą być też pytania odnośnie tego czy strategia jest wprowadzana w życie - czy gmina ma sposoby monitoringu gminy. może być pytanie czy gmina ma w strategii scenariusze rozwoju (większość gmin nie ma i trzeba o tym wiedzieć). czy strategia jest uchwalona? czy są zasady monitoringu? czy strategia jest realizowana?
  • Daria

a skąd będę wiedziała czy ktoś nie wziął tej gminy co ja:p
  • Anonim

popieram p. Darię:D
  • Alek

Popieram Łukasza :)
    takie rzeczy to tylko na WANS
  • Anonim

no jak w mordę strzelił
  • mayday

no generalnei zeby nie powtarzaly sie gminy to kazdy by musial znac te 150 osob i je widizec codziennie zeby ustalic co jest malo prawdopodobne .... moze jednak moga sie powtarzac te gminy ?
  • Anna G

ja wybrałam skierniewice, prosze mi nie zabierać gminy; -) może niech kazdy tu napisze co wybrał, to wtedy sie nie powtórzą
  • KG

hmmm to odpowiem ci Piorek tak - koleś stwierdził że w Polsce jest okolo 2500 gmin a nas 150, wniosek jest taki ze nie bardzo zeby sie powtarzaly:P

gdy uzyty zostal argument ze sie nie znamy stwierdzil ze ok jak 2,3 osoby beda mialy jedną gmine ale odpowiedza dobrze (znaczy moim zdaniem nie przeczytaja tego samego tekstu z kartki) to nie bedzie robil raczej wiekszej tragedii

jednak radziłbym wszystkim wybierać z rozwagą gdyż pewnie sporo osób myślało o np. Piasecznie z powodu zamieszkania itp a jak z 10 osób ja wybierze to moze być lipa:P

ja rezerwuje Piastów:)

pzdr
  • ...Ruda...

to ja Grójec:) miasto sadowników:) zaklepane :P
    Piotrek może Radom weźmiesz :P
  • KG

Ruda sadowniczko lepiej sprawdź najpierw czy Grójec ma strategie:P
  • Anonim

Pewnie nikt sie na to nie zdecyduje ale ja zabieram gmine Czosnów
  • Anonim

Brodnica dla mnie
  • Anonim