- 1
- 2
-
Kiva
Wie ktoś może, kiedy dr Woźniak będzie obecny w tym tygodniu na uczelni? Nie chodzi mi o konsultacje, ale o jakieś zwykłe zajęcia -
Anonim
>Kiva napisała:
>Wie ktoś może, kiedy dr Woźniak będzie obecny w tym
>tygodniu na uczelni? Nie chodzi mi o konsultacje, ale o
>jakieś zwykłe zajęcia
troche trudno o zwykle zajecia w trakcie sesji. -
Kiva
Mi chodziło o jakieś dodatkowe godziny, kiedy np. może być dostępny dla swoich seminarzystów albo coś w tym stylu. -
Przemek
Dla seminarzystów dostepny jest na różne sposoby, więc tak go raczej na ucelni nie namierzysz,lepiej idź na konsultacje :) -
-
Maciek
-
JArek
-
Jan
Jak się Wam nie uda spotkać z dr Woźniakiem to możecie go sobie chociaż obejrzeć w telewizji w piątek w programie "pytanie na śniadanie", czy jakoś tak...jakoś przed 11 rano.
;) -
JArek
tak to prawda. Sam to dzisiaj słyszałem. TO będzie debiut przed TV przez wielkie "D" :] -
Anonim
przeglądam ramówkę "pytania..." i nazwisko pana W. jakoś nie pada :-) -
JArek
chyba nie sądzisz, że pan W. ściemnia?? Zresztą umówił się z paroma osobami na Woronicza 17, tuż po nagraniu:] Jutro wszysscy przed telewizory wypatrywać MR. W:] -
.::boska.monia::.
-
Grzesiek Kędzior
Jak ktoś ma kartę telewizyjną i akurat będzie w domu/mieszkaniu podczas emisyi programu - niech nagra ! -
Anonim
no i byl pan W. :-) co prawda przerywali mu w pol zdania, ale i tak wypadl niezle :-) -
JArek
nagrałes to ?? ja od 9:30 wpartywałem sie w ten program i nic... pewnie wcześniej było nagranie... -
Kiva
-
Przemek
>JArek napisał
>nagrałes to ?? ja od 9:30 wpartywałem sie w ten program i
>nic... pewnie wcześniej było nagranie...
Ano był na samym początku, parę minut po 9 :] -
Anonim
-
Anonim
-
JArek
-
K8
Czy ktos sie orientuje czy Czarus ma jutro normalnie konsultacje o 10:00??? Bo na stronce knsu napisane jest ze mial je dzisiaj. A jutro ich nie ma???
I co ja teraz zrobie :D ??
- 1
- 2