-
Anonim
moge rozwiac Wasze watpliwosci co do przesuwania terminu oddania pracy, bo ja juz to zrobilam. otoz trzeba w dziekanacie zlozyc podanie o przedluzenie (max. o 3 miesiace, czyli do 15 grudnia) z podpisem promotora. adresatem podawnia powinien byc prof. jankowski. jadwiga powiedziala, ze ono zostaje jakby od razu zaakceptowane i nie trzeba czekac na zgode. -
Gosia
Cześć :)ja też dołączam do grupy na styczeń. Czyli rozumiem, że muszę złożyć podanie o przedłużenie studiów z podpisem Sobczaka. A czy ktoś wie kiedy i gdzie mogę go zastać?dzięki -
Anonim
Podanie wystarczy złożyć w odp. formie w dziekanacie a on już sam dotrze do niego i podpisze. Tylko że nie wiem co będzie skoro max okres obowiązywania podania to jedynie 3 miesiące czyli do 15 grudnia, a co wtedy ze styczniem. Trzeba wsytepować o wznowienie obrony co kosztuje 40 zł?? Wiecie coś? pozdr z góry dzięki -
Anonim
15 grudnia to termin zlozenia pracy a nie obrony. termin obrony to juz oni ustalaja. -
-
Anonim
-
Anusia
ja nawet nie wiem czy wyrobie sie na styczen ..:(
stanelam z pisaniem na nedznych kilku stronach i nie jestem w stanie kontynuowac :(
czy ktos wie jak to wszystko wyglada? zachowujemy status studenta.. itp?
ogolnie to zaczynam sie troche tym wszystkim stresować:(
pozdrawiam
ps. czy ktos rozmawial moze z sobczakiem w sprawie stycznia? -
Anusia
a i jeszcze jedno pytanko :(
czy jest jakis formalny wzor podania o przedłuzenie?
jesli tak to gdzie go znajde?
pozdrawiam -
Anonim
Aniu, nie ma formalnego wzoru, ale jesli podasz mi na priv maila to wysle Ci swoje, ktore zostalo przez Jadwige przyjete. -
Jula
z tego co wiem to większość osób chce właśnie albo w grudniu albo w styczniu.tylko 3 osoby chyba są na wrzesień. jak na razie w sprawie stycznia sobczak Ci niewiele powie,jedynie to że jest taka możliwośc ale że to jest już taki dead line.i wiecej nic.a i że jak sie chce w styczniu to przydaloby sie oddac mu prace do konca pazdziernika
a i podobno teraz sobczak jest na urlopie wiec moze byc z nim utrudniony kontakt -
Jula
a i ja tez mam tylko pare stron ale może jakoś damy wszyscy rade do tego stycznia.mam nadzieje.... -
Jula
-
Anonim
ja się bronię w tym terminie przez Ciebie wskazanym?? Ktoś jeszcze się nie wyrabia?? Jula a jak Ci idzie ile masz już stron? Ja głównie z braku czasu się nie wyrabiam?
|
|
Grono Wydziału (wcześniej Kolegium) Nauk Społecznych i Administracji
Miejsca grona (2)
-
Klub Muzyczny Red Star Aleja Wilanowska 361, Warszawa
-
Gmach Główny Plac Politechniki, Warszawa
- Dodaj miejsce