PW WAiNS/ KNSiA [1349]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

moge rozwiac Wasze watpliwosci co do przesuwania terminu oddania pracy, bo ja juz to zrobilam. otoz trzeba w dziekanacie zlozyc podanie o przedluzenie (max. o 3 miesiace, czyli do 15 grudnia) z podpisem promotora. adresatem podawnia powinien byc prof. jankowski. jadwiga powiedziala, ze ono zostaje jakby od razu zaakceptowane i nie trzeba czekac na zgode.
  • Gosia

Cześć :)ja też dołączam do grupy na styczeń. Czyli rozumiem, że muszę złożyć podanie o przedłużenie studiów z podpisem Sobczaka. A czy ktoś wie kiedy i gdzie mogę go zastać?dzięki
  • Anonim

Podanie wystarczy złożyć w odp. formie w dziekanacie a on już sam dotrze do niego i podpisze. Tylko że nie wiem co będzie skoro max okres obowiązywania podania to jedynie 3 miesiące czyli do 15 grudnia, a co wtedy ze styczniem. Trzeba wsytepować o wznowienie obrony co kosztuje 40 zł?? Wiecie coś? pozdr z góry dzięki
  • Anonim

15 grudnia to termin zlozenia pracy a nie obrony. termin obrony to juz oni ustalaja.
  • Anonim

To jak tam kto się pisze na styczeń na obronę??
  • Anusia

ja nawet nie wiem czy wyrobie sie na styczen ..:(
    stanelam z pisaniem na nedznych kilku stronach i nie jestem w stanie kontynuowac :(
    czy ktos wie jak to wszystko wyglada? zachowujemy status studenta.. itp?
    ogolnie to zaczynam sie troche tym wszystkim stresować:(
    pozdrawiam
    ps. czy ktos rozmawial moze z sobczakiem w sprawie stycznia?
  • Anusia

a i jeszcze jedno pytanko :(
    czy jest jakis formalny wzor podania o przedłuzenie?
    jesli tak to gdzie go znajde?
    pozdrawiam
  • Anonim

Aniu, nie ma formalnego wzoru, ale jesli podasz mi na priv maila to wysle Ci swoje, ktore zostalo przez Jadwige przyjete.
  • Jula

z tego co wiem to większość osób chce właśnie albo w grudniu albo w styczniu.tylko 3 osoby chyba są na wrzesień. jak na razie w sprawie stycznia sobczak Ci niewiele powie,jedynie to że jest taka możliwośc ale że to jest już taki dead line.i wiecej nic.a i że jak sie chce w styczniu to przydaloby sie oddac mu prace do konca pazdziernika
    a i podobno teraz sobczak jest na urlopie wiec moze byc z nim utrudniony kontakt
  • Jula

a i ja tez mam tylko pare stron ale może jakoś damy wszyscy rade do tego stycznia.mam nadzieje....
  • Jula

kto sie broni w grudniu lub w styczniu?
  • Anonim

ja się bronię w tym terminie przez Ciebie wskazanym?? Ktoś jeszcze się nie wyrabia?? Jula a jak Ci idzie ile masz już stron? Ja głównie z braku czasu się nie wyrabiam?