-
malwina
hej!złożyłam papiery na administrację II stopnia jednak teraz sie zastanwaiam czy dam radę.Napiszcie czy duzo jest zajec na 4 roku bo chciałabym je pogodzić z pracą, czy trudno jest zaliczyć ekonometrię, ekonomie, logike? -
Agnieszka
Ja też złożyłam na studia II stopnia. Narazie nie zastanawiałam sie nad przedmiotami tylko nad tym czy w ogóle przyjmą. Nie dostałam jeszcze żadnej odpowiedzi. -
Miśka
Nie wiem czy dotyczy tto też magisterskich ale przeczytaj sobie http://www.pw.edu.pl/Kandydaci/Komu... -
malwina
-
-
Agnieszka
-
malwina
-
Agnieszka
a kto się tego nie obawia...? Ale mam nadzieje, że jakoś sobie poradzimy. (jeśli przyjmą) -
malwina
ciekawi mnie tez czy dużo jest zajeć i czy istnieje mozliwość dostosowania grafika do potrzeb pracy -
Agnieszka
Nie mam pojęcia czy dużo będzie zajęć. Nie ma jeszcze zamieszczonego planu na stronie internetowej. W zasadzie to nic nie wiem... Może odezwie się ktoś bardziej uświadomiony. -
paulina
Ale jaką ekonometrię i jaką logikę?? http://www.kns.pw.edu.pl/download/d... -
malwina
widziałam w internecie wykaz przedmiotów dla I uzupełniającego, nie wiem być może nieaktualny -
agnieszka
to chyba jest nieaktualny bo teraz sie sporo pozmieniało. teraz ekonometrii nie bylo, byla retoryka w ktorej sa jakies tam elementy logiki. generalnie nic trudnego;] -
Siaśka
Ja też złożyłam na stacjonarne i czekam na wyniki. Na UKSW mam w poniedziałek wyniki. Tam wszystko było jasne (kiedy wyniki, na jakich zasadach przyjmują itp.) Nie wiecie kiedy będą listy? -
Siaśka
-
malwina
-
malwina
-
JoAsia
z informacji dziekanatu:
I ROK MGR - STACJONARNE PRZYJĘCIA
10/09/2008 09:40:20 Studia: stacjonarne
OSOBY Z POZA NASZEJ UCZELNI, KTÓRE ZłOŻYŁY DOKUMENTY NA I ROK STUDIÓW MAGISTERSKICH STACJONARNYCH SĄ PRZYJĘTE NA
WYDZIAŁ ADMINISTRACJI I NAUK SPOŁECZNYCH POLITECHNIKI WARSZAWSKIEJ.
ZE WZGLĘDU NA TRWAJĄCĄ JESZCZE REKRUTACJĘ NIE WYSYŁAMY JESZCZE ZAWIADOMIEŃ. -
Siaśka
Do lekarza medycyny pracy powinno być skierowanie z uczelni.
"Wszyscy kandydaci przyjęci na studia są zobowiązani do dostarczenia do Uczelni zaświadczenia lekarza medycyny pracy, stwierdzającego brak przeciwwskazań do podjęcia tych studiów.
Skierowania na badania zostaną wydane przy składaniu przez kandydatów dokumentów.Zaświadczenia lekarskie należy składać w Dziekanatach Wydziałów (Sekretariacie Kolegium) najpóźniej w dniu inauguracji roku akademickiego - 1 października br.
Nie złożenie zaświadczenia uniemożliwi wydanie legitymacji studenckiej."
-
Agnieszka
no właśnie, ja też nie dostałam skierowania. może prześlą wraz z potwierdzeniem przyjęcia...
I rzeczywiście jest komunikat w ogłoszeniach dziekanatu, że wszyscy są przyjęci, ale dla pewności mogliby przysłać to zawiadomienie. -
Siaśka
Czy ktoś ma informację w 100% pewną, że na PW nie ma różnic programowych, bo ktoś mnie tak nastraszył?