-
Karolcia
Pomyślałam, ze warto by pomyśleć o kwiatach, które powinniśmy wręczyć po obronie naszego licencjata... Czy ktoś już o tym myślał? Proponuję, że można by już dzień wcześniej zamówić 4 bukiety (mogę to zrobić bo będę w KNSie), a jeśli chodzi o pieniądze to złożymy się na nie już w czwartek... Są jakieś inne propozycje? -
JArek
z tego co pamiętam, Mr Wozniak mówił, ze nie przepada za kwiatami. Pomimo tego, że niedawno miał wesele i na pewno coś ostało się %, proponuje złożyć się na bombonierkę i coś %. Zawsze się może przydac:] -
-
adI
jak dla mnie, to zero kwiatów, zero niczego;) pamiętaj karolinko, że nadgorliwośc gorsza od faszyzmu.
poza tym wiecie, gdzie ja woźniaka mogę spotkać?? komórki nie odbiera, a ja od tygodnia próbuje podpis na strone tytułową zdobyć:/ -
-
.:Mikołaj:.
Dr Woźniak ma wolne do 18-tego. A kwiaty były na poprzedniej obronie więc na tej muszą być. Ile osób broni się teraz? -
JArek
Własnei - ile osób się broni w czwartek:]??
Narazie chyba jestem ja, Karolina i Mikołaj -
Karolcia
Mnie się wydaje ze te skromne bukiety byłyby miłym gest z naszej strony.... Dlatego też pytam się was o zdanie... Trzeba o tym pomyśleć wcześniej... Wszyscy studenci po obronie wręczają jakis drobny podarek, przeważnie są to kwiaty... -
adI
no ja też się bronię, jak jakoś załatwie ten podpis:/
co do kwiatków - to whatever.to tylko licencjat... -
Przemek
Ja też uważam żeby mu zieleniny nie kupować tylko jakiś zacny alkohol; ] -
O stary... Za alkohol to oni mogą się obrazić. Już widzę minę prof. Malaka jak dajesz mu flaszkę :-) Słuchajcie... Ja nie będę się upierać, ale wydaje mi się, że albo kwiaty albo nic. Przecież nie chodzi o podarunek tylko o miły gest. Kwiaty można zamówić wcześniej w tej niewielkiej kwiaciarni na Noakowskieko przy Drukarni i odebrać je tuż przed końcem ostatniej obrony. Finansowo myślę, że nie uderzy to aż tak mocno po kieszeni.
Ja i tak muszę wejść i wyjść jak najszybciej, bo się będę spieszyć do roboty, ale na kwiatki się oczywiście zrzucam.
-
JArek
-
Karolcia
No dobrze - Mikołaj i Jarek są za kwiatami. Tylko co z resztą? W ogóle ile osób broni się w czwartek? Tak mało?! Mam zamawiać kwiaty czy dać sobie spokój i pomyślimy o tym w czw? -
Przemek
Karolina, myślę,że nie masz sie co dziś stresować kwiatami; ) nie wystarczy Ci fakt obrony?? :) o kwiatach pomyśli się jutro, jak będzie dokładnie wiadomo ile osób będzie się bronić. Ta kwiaciarnia na Noakowskiego działa całkiem sprawnie,więc na pewno poradzi sobie z wyszykowaniem kilku bukietów w 15-20 minut :)
Pozdro -
JArek
tak po obronie przyszła mi ta myśl:
"What can you get easily, quickly and cheaply:]???"
Tylko nie mówcie neon.... :P -
Przemek
-