PW WAiNS/ KNSiA [1349]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Magda

Czy studenci mający za sobą 5 semestr lub naukę u dr Kucharskiego czy dr Kutyły, mogliby doradzić w podjęciu decyzji odnośnie przedmiotów obieralnych prowadzonych przez nich?
    Bardziej chodzi mi o ich podejście do studenta, łatwość zaliczenia, ciekawe prowadzenie zajęć niż nawet konkretny przedmiot obieralny.
    -Kucharki vs Kutyła-
  • aaa

hej, ja mialam z kucharskim...nudy ale latwo zaliczyc..przynajmniej na zaocznych...jakis referat i koniec, a kutyla nie wiem
  • Joanna

Podpinam się pod wątek. Może ktoś ze starszych roczników mógłby coś powiedzieć wiecej również o pozostałych obieralnych?
    Obecny sem 5 będzie wdzięczny:)

Obieralne prawne:
    Prawo karne - p.Groń
    Procedury sądowe - p.Godlewski
    Zamówienia publiczne - p.Skoneczny
    Polska w Unii Europejskiej - p.Drabczyk

Obieralne ekonomiczne:
    Funkcjonowanie pieniądza w gospodarce rynkowej - p.Kutyła
    Spółki aspekty ekonomiczne - plKucharski
    Podejmowanie działalność gospodarczej - p.Pietras
    Podstawy efektywnosci przedsiębiorstwa - p.Holko

Obieralne humanistyczne:
    Ergonomia, promocja zdrowia lub ochrona pracy - p.Jasińska-Zubelewicz
  • Maciek

studentów 5 semestru studiów licencjackich uprasza się o niezapychanie o godzinie 12 strony z zapisami na przedmioty obieralne ... bez pośpiechu, wszyscy zdążą się zapisać :P zaglądnijcie tam o 12:10 czy coś... :D

dziękuję [;
  • Nazar

Hahaha, to u nas nierealne:D
  • Kiva

I po zapisach:D
  • Maciek

dziękuję za wysłuchanie mojej prośby :D
  • Anka

czy starsze roczniki mogłyby coś napisać o przedmiotach obieralnych na 5 semestr i wykadowcach? co jest ciekawe? i co łatwo zaliczyć?
    z góry dzięki za pomoc:)
    Finansowanie inwestycji samorządowych - mgr M. Dworakowska
    Funkcjonowanie pieniądza w gospodarce rynkowej - dr J. Kutyła
    Marketingowa koncepcja prowadzenia działalności gospodarczej - mgr E. Pietras
    Spółki ? aspekty ekonomiczne - dr M. Kucharski
    Systemy społeczno gospodarcze - dr A. Naruniec
  • paulina

u Kutyły warto zgłosić sie do referatu bo podwyzsza to ocene. Przed zaliczeniem daje pytania.
  • Maciek

>Anka napisała:
    >Spółki ? aspekty ekonomiczne - dr M. Kucharski
    odradzam, zasypia człowiek na tych zajęciach, nic w sumie nie wyniosłem z tych zajęć pomimo szczerych chęci :/

• Grzesiek Kędzior

Ad. "Spółki aspekty ekonomiczne" - dr M. Kucharski

Zakres merytoryczny zajęć pewnie nie zadowoli ambitnych, ale za to gdy wywiążą sie ciekawe dyskusje(prowadzący-studenci, studenci-studenci) nie wieje aż tak nudą.
    Na zaliczenie w zeszłym roku był: referat + sprawdzian pisemny(z pyt. opisowymi), przy czym za sam referat można już było dostać 4.
    Prowadzacy zajęcia - miły, kontaktowy, rzeczowy facet.
  • JArek

P. Kutyła - wieje nudą od samego progu. Ostatnimi czasy tylko oglądanie Polaków w meczu ze Słowenią było nudniejsze...
    p.Kucharski - nie jest nudno, nei jest tez pasjonująco, ale facet ma ciekawe poglady - ultraliberalne. Chyba żadna partia w kraju takich nie ma:] i z tego tez powodu ciekawe dyskusje się wywiązują, można fajnie pogadac. NA referatach standard - wszyscy śpią...:]
  • Anonim

Podstawy efektywnosci przedsiębiorstwa - p.Holko

Sporo pracy na zajęciach w grupach 2-3 osobowych, które są punktowane i na tej podstawie jest wystawiana ocena+ krótki teścik na koniec z wiedzy zdobytej na zajęciach. Zajęcia odbiegają tematyka od nazwy obieraka, w rzeczywistości było sporo o giełdzie. Prowadzący jest spoko.
  • Magdalena

A jak tam Marketingowa koncepcja prowadzenia działalności gospodarczej - mgr E. Pietras ??
  • ☆ツ Justi ツ☆

działalnosc zalezy czy ktoś chce sie wysilać czy nie....

na prawie każdych zajeciach są studia przypadku ktore rozwiązuje sie w grupach... mozna za nie zdobyć max 4 ptk czy jakoś tak, oprócz tego punkty zdobywa sie za aktywność , przygotowanie prezentacji, powtórzenie materiału... na zaliczenie potrzebne jest 60% .

można miec niby 2 nieobecności, ale jeśli trafisz ze Cie nie było, a było do rozwiązania case study to automatycznie otrzymujesz 0 ptk...
  • Magdalena

A finansowanie inwestycji samorzadowych?
  • Tix

Już na 23 przenieśli zapisy heh jak zwykle a ja tu wstaje o tak wczesnej porze
| |

Grono Wydziału (wcześniej Kolegium) Nauk Społecznych i Administracji

Wydział Administracji i Nauk Społecznych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)