PW WAiNS/ KNSiA [1349]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anusia

witam kochani,
    czy ktoś się orientuje co sie dzieje jak ktos nie złoży pracy do 15 grudnia??
    Podpowiedzcie ..:(
    Buzki
  • Anonim

wg regulaminu studiow na stronie pw wtedy skreslaja z listy studentow, ale najlepiej dowiedz sie w dziekanacie, bo moze jest mozliwosc np. wziecia dziekanki.
  • Anonim

hehe:) Aniu Ty sie nie zastanawiaj co bedzie jak nie zlozysz pracy, tylko sie bierz i pisz:)) A tak w ogole to pozdrawiam:)
  • Anusia

no tak:) tylko ten 15 grudnia to termin oddania pracy do dziekanatu juz sprawdzonej i poprawionej:( a z tego co wiem u prof. Sobczaka wiekszosc sie nie obronila wiec nawe gdybym zdazyla (co jest raczej awykonalne bo mam jakies 30-40 stron) to nie zdazy sprawdzic :(
  • Mary

Gadałam wczoraj z babką w dziekanacie i faktycznie jeśli się nie złoży ostatecznej wersji pracy do 15.12 to zostaje się skreślonym z listy studentów. Później trzeba złożyć podanie o wznowienie studiów, zapłacić za to nie wiem ile... ogólnie babka zasugerowała że nam się to nie opłaca i żeby się streścić do tego grudnia. Na pocieszenie powiem że podobno ponad połowa osób jeszcze się nie obroniła :-]

A i pytanie z innej beczki - podstemplowaliście sobie legitymacje? Ja wczoraj próbowałam a pani Jadzia, jak zawsze zapracowana, uznała że trzeba przyjść do niej grupką z 10 osób, bo inaczej ona nie ma czasu na zajmowanie się 1 osobą!!! Ciekawe tylko jak tu zebrać taką grupę w sytuacji gdzie się już nie widzimy... jakiś pomysł???
  • Jula

Faktycznie jeszcze nas trochę zostało.A Sobczakowi strasznie zależy żebyśmy wszyscy obronili się w grudniu nie w styczniu,ale nie wiem jak on planuje to na nas wymóc;)Ania,uporaj się najpierw z 3 rozdziałem i oddaj mu do sprawdzenia, bo pozostałych 2 teoretycznych to on raczej nie będzie za bardzo sprawdzał.A w ramach pocieszenia ja i jeszcze co najmniej dwie osoby mamy mniej od Ciebie, wieć nie łam się:)
    ps.to może w nastepnym tygodniu umówimy się wszyscy o jakiejś konkretnej godzinie pod dziekanatem i podstemplujemy te legitymacje (chociaż wątpie czy uzbiera się aż 10 osób).
    pzdr
  • Anonim

co do legitymacji, to ja tez musze podstemplowac, wiec jesli sie jakos umowicie to napiszcie tutaj kiedy i o ktorej :)
  • Jula

to ja mam jeszcze głupie pytanie,po tym jak zostawialiście(zodtawiałyście) kiedyś indeksy w dziekanacie ( razem z kartą ocen) odbierałyście je póżniej czy nadal leżą w dziekanacie?
  • Anonim

moj indeks i obie karty ocen leza u mnie w domu :]
  • Jula

a bo moje w dziekanacie i to juz te parę misięcy wiec sie zastanawiałam czy odebrac ten indeks czy niech nadal leży w tym dziekanacie:D
  • Anonim

ja nadal nie mam obu wpisow z seminarium, wiec nie oddawalam.
  • Gosia

Cześć.
    Ja dołączam do grona tych, którzy jeszcze nie mają pracy i pewnie do grudnia też nie zdążę złożyć. A legitymacje chętnie podstempluje ze wszystkimi, więc dajcie znać jak już będzie ustalony termin :)
  • Anusia

no wiec trudno,
    trzeba bedzie napisac jakos konkretnie ostatni rozdział a na reszte liczyc ze nikt tego nawet nie przeczyta:)
    co do legitymacji to czekam na propozycje:)
    buzki
  • agat

hej!
    co do legitymacji, pasowałby Wam pon. ok. 11-12? w ogóle Marysia zapomniała dodać, że p. Jagoda do podbicia wymaga opłacenia ubezpieczenia, ale ponoć można też złożyć oświadczenie o rezygnacji... czy ktoś wie jak ono ma wyglądać?
  • Mary

A faktycznie zapomniałam dodać :) ubezpieczenie kosztuje bodajże 28zł... to może ustalmy już konkretnie - o 11 pod dziekanatem w poniedziałek! Jeśli ktoś nie może przyjść to może niech podrzuci komuś legitkę, tak żeby pani Jagoda znowu nie marudziła...
  • Jula

a nie dałoby się w środę w tych godzinach?
  • agat

jak dla mnie może być i środa... to jeszcze będzie nadal październik :)
  • justyna

hej, ja się wybieram w poniedziałek na godz. 11, zgadałam się już z 3 osobami, więc przyjdźcie!!!, może da radę uzbierać 10 legitek dla pani Jagody :P
    A jeśli chodzi o ubezpieczenie to napisałam tylko tyle:
    "Oświadczam, że rezygnuję z ubezpieczenia NNW w roku akademickim 2008/2009."

pozdrowienia; )
  • Anonim

a adresowalas to pismo do kogos czy bez adresata?
  • justyna

hmm, do nikogo nie adresowałam :] Napisałam tylko swoje dane, nr albumu. Ale p. Jagoda nawet na to nie patrzy, wiem, bo już 2 x próbowałam przedłużyć ważność legitymacji i składałam jej takie oświadczenia od 3 osób, na żadnym nie było adresata. Zresztą można dopisać. Pewnie byłyby już naklejki na legitkach gdyby nie to, że pani Jot spostrzegła się, że jest 12.45, co sprawiło, że w ogromnym wzburzeniu wszystko mi oddała.
    W poniedziałek 3. podejście, tym razem musi się udać!; )
  • 1
  • 2
| |

Grono Wydziału (wcześniej Kolegium) Nauk Społecznych i Administracji

Wydział Administracji i Nauk Społecznych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)