-
Anonim
Hej... potwierdzam to co napisała Justyna. Oświadczenie, jak najbardziej w tej formie. Ja już stemplowanie (naklejanie) mam za sobą na szczęście. A jak wam w ogóle idzie pisanie pracy, pytanko to kieruję do studentów prof Sobczaka? Czy orientuje się w ogóle ktoś, ile osób się jeszcze u niego nie obroniło??? Ja należę oczywiście do tej grupy. Wydaje mi się, że z końcem października, początkiem listopada uda mi się oddać mu pracę do pierwszego czytania. A jak u was? -
Mary
Ok to ja też będę w poniedziałek o 11, więc kto tylko może niech się zjawi !!! Jeśli faktycznie można złożyć tylko takie proste oświadczenie to ja też takie napiszę, w końcu po co nam to ubezpieczenie?!
Co do osób nieobronionych to jak dotąd obroniło się 9 osób, 2 w lipcu i 7 we wrześniu, czyli jeszcze ponad połowa ma to przed sobą... ostatnio gadałam z Sobczakiem i w listopadzie ma być zorganizowana obrona, bo zbiorą się 3 osoby... -
Jula
a to ja mam pytanie co do tego skreślenia z listy studentów jak się nie złozy pracy do 15 grudnia.Oni póżniej to podanie o wznowienie studiów przyjmuja autoamtycznie czy trzeba się wnim bardzo tłumaczyć.I w ogóle wtedy się powtarza seminarium?Ja już chyba straciłam nadzije, że to napisze:( -
[M][a][d][z][i][a]
hmm.. dopiero przeczytałam to wszystko i jak widzę trochę się spóźniłam. Też jestem w podobnej sytuacji - próbuję uporać się z pracą mgr do 15 grudnia :( i nawet nie sądziłam, że jest taka możliwość, żeby nam jeszcze podstemplowali legitymacje.
Udało Wam się w zeszły poniedziałek?
Będę musiała spróbować pojechać do dziekanatu sama, może tłumaczenia, że jest już listopad i wszyscy mają już załatwione stempelki/naklejki pomogą i uda mi się bez uzbierania grupy.
Powodzenia w pisaniu i pozdrowienia! -
-
Anonim
udalo sie zebrac wieksza grupe legitymacji i p. Jadzia uporala sie w 30 min :) -
Anonim
Hej!! A jak w ogóle wam idzie pisanie pracy?? Większe, mniejsze postępy .... u mnie bardzo .... powoli .... a u was? -
Anonim
ja dobijam do 50 str. mam nadzieje, ze jeszcze ze 20 i bedzie koniec. pozniej trzeba bedzie sie modlic, aby p. Kietlinski znow powiedzial, ze "zgrabnie napisane" :]. to jeszcze dluga droga... -
Anonim
Ja mam podobnie .... rodz. badawczy od tygodnia jest u Sobczaka ale jak z nim, to się jeszcze okaże. Teorii jak narazie mam 50 str. i chyba tyle starczy. Tylko, że jeszcze nie sczytanej przez promotora. Ogólnie jakieś 90 str. razem. Ale zobaczymy, co z tym jeszcze będzie. Mam nadzieję, że dobrze. Ale to się jeszcze okaże ... -
agat
hej!
czy ktoś z Was może wie, na jakie konto wpłaca się opłatę za dyplom? inny numer jest podany na stronie kns-u, inny w gablotach na górze... z tego, co kojarzę, w czerwcu był jakiś problem z tym numerem konta, więc może to jeszcze inny, niż podane
będę wdzięczna za odpowiedź
pozdrowionka