PW WAiNS/ KNSiA [1349]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Joanna

Niedługo będzie miała już 6 lat, a każde urodziny obchodzi na Politechnice. Wspólne dziecko Samorządu i NZSu – GAPA – po raz kolejny będzie miała na celu rozgrzać studentów w zimne grudniowe wieczory.

Co można robić w grudniu? Zanim dopadnie nas bożonarodzeniowy szał zakupowy, warto skorzystać z okazji, że nie musimy jeszcze ganiać po sklepach w poszukiwaniu prezentów. I ukulturalnić się. Pod skrótem GAPA kryje się Grudniowy Akademicki Przegląd Artystyczny, co w praktyce oznacza możliwość zaprezentowania się szerszej publiczności. Te studenckie talenty postaraliśmy się zamknąć w 6 kategoriach, wśród których każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Mamy tu Teatr, Fotografię, Muzykę, Poezję śpiewaną i nieśpiewaną też, Film oraz Kabaret. I na każdym polu jesteśmy gotowi przesłuchać setki studentów. Jeśli już odkryjecie (lub już odkryliście) w sobie jakiś talent, wystarczy wejść na stronę http://www.polibuda.info/gapa i zgłosić się do odpowiedniego koordynatora.
    Pamiętajcie: pierwszy tydzień grudnia, dni od 1.12 do 7.12 to czas, kiedy organizujemy wielki przegląd kulturalny wśród Was, studentów. Nieważne, czy jesteś z SGHu czy UW, biały czy czarny, lewo-, prawo- ręczny. Wystarczy, że lubisz śpiewać, recytować, żartować, grać, fotografować itd. i chcesz się podzielić tą pasją... albo siedząc przy piwku, oglądać jak robią to inni. Tak czy inaczej, zapraszamy!

(created by Boomer)
  • Joanna

Zapraszam do obejrzenia spotu reklamowego GAPA 2008.
    http://www.tvpw.pl/videos/156/GAPA
  • DMG - Oree

a nie wiesz kiedy będzie ogłoszone które zespoły zostały zakwalifikowane do koncertu 2 grudnia i w jaki sposób to będzie ogłoszone?

pozdrawiam
  • Boomer

>Oree napisał
    >a nie wiesz kiedy będzie ogłoszone które zespoły
    >zostały zakwalifikowane do koncertu 2 grudnia i w jaki
    >sposób to będzie ogłoszone?
    >
    >pozdrawiam

osobiście mailowo lub telefonicznie w dniach 27-28 listopada
  • DMG - Oree

hehe. Dostalismy sie :)

Ktos z grona sie jutro wybiera na koncert??
  • Anonim

hmmmm, nikt?
  • Dawid

kto gra ?
  • Anonim

to chyba reprezentant jakies kapeli weselnej?
  • Dawid

zerknąłem w profil i faktycznie jakaś biesiada.
  • Anonim

ja nawet odsłuchałem straszne RYKOWISKO
  • Dawid

to ja nie idę. mało. powiem znajomym żeby czasu nie tracili.
  • Anonim

postanowione nie idziemy...
  • Anonim

a mówia ze raperzy upadna ato wcale nie jest prawda
  • Dawid

ja nie idę bo ja wolę słuchać MUZYKI
  • Anonim

tak tak zdecydowanie wole utwór spiewany niz wykrzyczany...
  • Dawid

jakbyś mógł to nie nazywaj tego utworami proszę...
  • Anonim

przepraszam popełniłem karygodny błąd. głupio mi
  • Dawid

wolę już tłuczenie w garnki łyżką i pianie koguta o 6 rano kiedy właśnie jestem na kacu.
  • Anonim

a ja dzwiek urwanego tłumika w mym cytrusowym lambordzini
  • Dawid

akurat tu muszę przyznać, że dźwięk to nietuzinkowy, niebanalny, wręcz poezja
  • 1
  • 2
| |

Grono Wydziału (wcześniej Kolegium) Nauk Społecznych i Administracji

Wydział Administracji i Nauk Społecznych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)