- 1
- 2
-
_Gosia_
Które grupy opracowały pytania na zaliczenie z prawa pracy u mgr. Z. Jackiewicza?? Będzie on mieszał pytania podane ze wszystkich grup, wiec dobrze byłoby je znać. Jeśli ktoś ma te pytania to wrzućcie na maila albo roześlijcie po grupach.:) -
Paulina
a podobno miał nie mieszać tych pytań, tylko w każdej grupie obracać się w tematyce pytań, które ta grupa przygotowała, widać każdemu mówi co innego... -
_Gosia_
Nam powiedział, że jemu podobają się te pytania, które już do tej pory otrzymał i z drobnymi korektami będzie z nich korzystał. Każda grupa będzie miała inny zestaw pytań (tak mówił) i powiedział, że doda pewnie po 1-2 pytania od siebie -
Paulina
ech... czyli kazdemu mówi co innego, to wysyłamy pytania które ułożyliśmy na tego maila naszego roku -
-
kejti
u nas jasno dal do zrozumienia ze nie bedzie mieszac pytan ktore przyslala mu kazda z grup.. ale moze juz sam gubi sie w zeznaniach.. -
Anonim
-
_Gosia_
U nas też powiedział, że osobne testy będą, ale w takim sensie, że wymiesza te pytania. Więc pewnie mogą się powtarzać i może tak być ze jakas grupa dostanie pytania niekoniecznie opracowane przez siebie. Wyślijcie wiec te pytania na maila:) -
paulina
w jednym z zestawów pytań pytanie 38
Urlop macierzyński przysługuje w wymiarze...
sa jako prawidłowe odp zaznaczone punkty a b i c
Ale wydaje mi sie ze i odp d bedzie poprawna gdyz artykuł 180 mówi iż co najmniej 2 tygodnie (a zatem moze ich byc więcej)
Czy ktos ewentualnie moze mnie wyprowadzic z błedu?? -
Paulina
wtedy mielismy zastępstwo z takim panem i on mowil ze macierzyński może zaczac sie 2 tygodnie przed porodem, ale nie wiem -
Gosia:)
-
Paulina
było 18 pytań, w 2 pytaniach wszystkie odpowiedzi były złe i nic sie nie zaznaczało, jedno miało wszystkie odpowiedzi dobre.
Może dwa pytania były z tych, które dalismy panu, ale miały inne odpowiedzi, reszta była zupełnie inna i jak dla mnie test był trudny.
Można się było sie konsultować między sobą.
Było pytanie o rozwiazanie umowy z pracownicą w ciąży, z pracownikiem na nieobecności, co nalezy do przepisów prawa pracy i tyle na razie pamietam :) -
bim bam bom
A jak ogólnie poziom trudności? To były jakieś podstawy z kodeksu czy coś jeszcze trudniejszego?
I te 18 pytań to nie było przypadkiem z tych testów z poprzednich lat/ testów innych grup?
Szczerze mówiąc spodziewałam się, że będę głównie te pytania, które ułożyliśmy sami :/ -
Ewcia
-
Anonim
Tak jak napisała Paulina - test był trudny. I bardzo podchwytliwy - sam Jackiewicz powiedział, że jest w nim dużo "haczyczków" :]
Niestety nie było dokładnie takich pytań, jakie ułożyła nasza grupa czy którakolwiek inna. Dotyczyły one ewentualnie tylko zagadnień, które poruszone były w ułożonych przez nas pytaniach.
Ale ze względu na atmosferę, to były najciekawsze zajęcia z prawa pracy w całym semestrze; ); ) hehe
owocnej nauki :) -
Agnieszka
>Ewcia napisała:
>A czy ktoś z grupy 6 pamięta jakieś pytania?
Grupa 6 pisze w poniedziałek -
Anonim
Było też pytanie o źrodła pr. pracy- a) kodeks pracy, c)regulamin wynagrodzenia i b)jeszcze jedna odp ktora byla tez dobra.
Ogólnie cięzko powtórzyć pytania i odpowiedzi bo były niektóre skomplikowane i trzeba czytac uwaznie pytanie i każdy wyraz brac pod uwage:)
Można zadawać panu pytania jeżeli nie rozumie sie pytania, tylko ze podpowiedź jest czesto malo zrozumiała:]
życze powodzenia -
Agnieszka
jakby przypomniały się Wam jeszcze jakieś pytania to piszcie. z Góry dziękuję:-) -
paulina
A co z pytaniami grup z poniedziałku i piatku??
pochwalcie się, bo na poprawe pewnie da testy których dana grupa nie robila -
paulina
-
.:Mikołaj:.
Słuchaj... ja myślę, że ciężko zapamiętać takie testowe pytania. Osobiście nie pamiętam ani jendego w całości ze wszystkimi odpowiedziami.
- 1
- 2