PW WAiNS/ KNSiA [1349]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • LU!

ile punktow mniej wiecej trzeba miec zeby sie dostac? duzo jest chetnych? przyjemne studia?:)
  • .:Mikołaj:.

Ad 1. Nie wiem.
    Ad 2. Nie wiem.
    Ad 3. Studia bardzo przyjemne :-)
  • Alek

jakie stuuuudiaaa <ziew>
  • zbyszek

Ponawiam pytanie, jak ciężko się dostać?
  • mika

nieciężko
  • rozważna i romantyczna...;)

może to głupie pytanie, ale czy ludzie bez matury z matmy( ale nie całkiem zieloni z matmy:P) dadzą radę na przedmiotach matematycznych typu statystyka, matematyka, ekonomia?
  • Anonim

Statystyka bardziej przypomina filozofię. Dla pana Stanisławka ważniejszy jest sens ludzkiego istnienia:)
    Warto go poznać.
  • Μιλησιος

a to w ogole teraz przyjmuja na pw bez matury z matmy?:>
  • mika

to jest kwestia tego, że po prostu nie dostaje się punktów za matmę...

a jeśli chodzi o
    >może to głupie pytanie, ale czy ludzie bez matury z matmy( ale nie całkiem zieloni z matmy:P) dadzą radę na przedmiotach matematycznych typu statystyka, matematyka, ekonomia?

to spoko, matma na 1 semie nie jest trudna, w 2 trochę gorzej, bo są całki itp, co mi jednak trochę problemu sprawiło:P
    ekonomia nie wymaga jakiejś mega wiedzy z matmy.. to w większości teoretyczne zagadnienia.

na temat statystyki się nie wypowiadam, bo jeszcze nie miałam :>
  • zbyszek

Na ile mniej więcej trzeba mieć zdaną maturę, albo ile punktów zapewniało przyjęcie się?
  • Agnes

w tym roku próg wynosił 125 punktów.
  • Konrad F

na ile?
  • paulina

statystyka jest prosta tylko tzreba miec dobrzez zadania spiasane z zajec bo na zaliczeniu sa te same:)
    Nawet nie znając całek można zaliczyć matmę
  • Przemekk

Witam!:) Od paźdzernika zaczyna studia na kierunku administracja:) Czy są tu osoby wybierające się na ten keirunek?:) Może mamy juz swoje grono?
  • Grześ :<

Ja się wybieram, chyba nie mamy jeszcze swojego grona. Ogólnie nie mogłem znaleźć forum wydziałowego, może ktoś lepiej się orientuje w tej materii ? :p
  • Anonim

• Anonim

>Przemekk napisał
    >Witam!:) Od paźdzernika zaczyna studia na kierunku
    >administracja:) Czy są tu osoby wybierające się na ten
    >keirunek?:) Może mamy juz swoje grono?

hej ja też na administracje tyle że zaocznie;) znalazłam fajny bank notatek, na razie jest mało ale może się przydać
    http://wains.pl/
    http://banknotatek.jun.pl/index.php...
  • _Ania_

co do grona nie mam pojęcia ale też wybieram się na ten kierunek; ) więc dozobaczenia!; ] a widziałam, że jest jakiś obóz dla "pierwszaczków" we wrześniu ktoś wie jak to wygląda?;)
  • KrzysieK

hmmm.... no i sie dostałem na administracje ... nie wiem tylko czy nazwać się szczęśliwcem czy pechowcem :D
  • Kubuś

mam 3 znajomych na administracji krzysiu; ) myśle że to kierunek w sam raz dla Ciebie xD
  • 1
  • 2
| |

Grono Wydziału (wcześniej Kolegium) Nauk Społecznych i Administracji

Wydział Administracji i Nauk Społecznych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)