- 1
- 2
-
LU!
ile punktow mniej wiecej trzeba miec zeby sie dostac? duzo jest chetnych? przyjemne studia?:) -
.:Mikołaj:.
-
Alek
-
zbyszek
-
-
mika
-
rozważna i romantyczna...;)
może to głupie pytanie, ale czy ludzie bez matury z matmy( ale nie całkiem zieloni z matmy:P) dadzą radę na przedmiotach matematycznych typu statystyka, matematyka, ekonomia? -
Anonim
Statystyka bardziej przypomina filozofię. Dla pana Stanisławka ważniejszy jest sens ludzkiego istnienia:)
Warto go poznać. -
Μιλησιος
-
mika
to jest kwestia tego, że po prostu nie dostaje się punktów za matmę...
a jeśli chodzi o
>może to głupie pytanie, ale czy ludzie bez matury z matmy( ale nie całkiem zieloni z matmy:P) dadzą radę na przedmiotach matematycznych typu statystyka, matematyka, ekonomia?
to spoko, matma na 1 semie nie jest trudna, w 2 trochę gorzej, bo są całki itp, co mi jednak trochę problemu sprawiło:P
ekonomia nie wymaga jakiejś mega wiedzy z matmy.. to w większości teoretyczne zagadnienia.
na temat statystyki się nie wypowiadam, bo jeszcze nie miałam :> -
zbyszek
Na ile mniej więcej trzeba mieć zdaną maturę, albo ile punktów zapewniało przyjęcie się? -
Agnes
-
Konrad F
-
paulina
statystyka jest prosta tylko tzreba miec dobrzez zadania spiasane z zajec bo na zaliczeniu sa te same:)
Nawet nie znając całek można zaliczyć matmę -
Przemekk
Witam!:) Od paźdzernika zaczyna studia na kierunku administracja:) Czy są tu osoby wybierające się na ten keirunek?:) Może mamy juz swoje grono? -
Grześ :<
Ja się wybieram, chyba nie mamy jeszcze swojego grona. Ogólnie nie mogłem znaleźć forum wydziałowego, może ktoś lepiej się orientuje w tej materii ? :p -
Anonim
-
Anonim
>Przemekk napisał
>Witam!:) Od paźdzernika zaczyna studia na kierunku
>administracja:) Czy są tu osoby wybierające się na ten
>keirunek?:) Może mamy juz swoje grono?
hej ja też na administracje tyle że zaocznie;) znalazłam fajny bank notatek, na razie jest mało ale może się przydać
http://wains.pl/
http://banknotatek.jun.pl/index.php...
-
_Ania_
co do grona nie mam pojęcia ale też wybieram się na ten kierunek; ) więc dozobaczenia!; ] a widziałam, że jest jakiś obóz dla "pierwszaczków" we wrześniu ktoś wie jak to wygląda?;) -
KrzysieK
hmmm.... no i sie dostałem na administracje ... nie wiem tylko czy nazwać się szczęśliwcem czy pechowcem :D -
Kubuś
mam 3 znajomych na administracji krzysiu; ) myśle że to kierunek w sam raz dla Ciebie xD
- 1
- 2
|
|
Grono Wydziału (wcześniej Kolegium) Nauk Społecznych i Administracji
Miejsca grona (2)
-
Klub Muzyczny Red Star Aleja Wilanowska 361, Warszawa
-
Gmach Główny Plac Politechniki, Warszawa
- Dodaj miejsce