-
malina
a to mam jeszcze jedno takie pytanko. czy idzie sie dogadac z tymi 'wyzszymi' jesli chodzi o ustalanie wlasnego planu zajec? chodzi mi o to np czy nie bedzie problemu gdy bede musiala sie przeniesc do innej grupy. -
Miśka
przeniesienie do innej grupy jest mozliwe ale chyba trzeba to załatwić w pierwszym tygodniu października. Łatwiej jest umawiać się z cwiczeniowcami i chodzić na zajecia do innej grupy. Z reguły nie robili z tym większego problemu(ale oczywiście sa wyjątki) -
malina
-
...:::Qlka:::...
>malina napisała:
>a to mam jeszcze jedno takie pytanko. czy idzie sie dogadac
>z tymi 'wyzszymi' jesli chodzi o ustalanie wlasnego planu
>zajec? chodzi mi o to np czy nie bedzie problemu gdy bede
>musiala sie przeniesc do innej grupy.
z przeniesieniem do innych grup robili problemy....na odczepnego rzucili ze moze po roku da sie cos zrobic;] ale tak jak wspomniane juz, praktycznie zawsze da sie zrobic roszady do innych grup na podstawie dogadania sie z wykladowca, nie przypominam sobie by ktos robil problemy jezeli na samym poczatku dalo sie znac o tym -
-
abcdefghij
Wybieram się na administrację na studia II stopnia na politechnkię warszawską zaocznie. Chciałam zapytac czy jest cieżko czy trzeba ostrob zakuwać, czy trzeba chodzic na wykłady itp.Bardzo prosze o odpowiedź -
Anonim
To ja też mam pytanko. Jak to jest z wf? Bo słyszałam różne rzeczy. Sami wybieramy zajęcia czy to zależne od grupy? I z czego można wybierać? Tzn jakie są możliwości? Siatka, kosz, pływanie? -
Agnes
sami wybieramy zajęcia.
może troszkę światła znajdziesz tutaj: http://www.swfis.pw.edu.pl
poza tym na początku roku jest spotkanie w studium wf-u na waryńskiego. tam oni mówią o wszystkich sportach (albo prawie wszystkich - jak to było w moim przypadku; ) ) - wypełniasz taką karteczkę no i się potem dowiadujesz gdzie się dostałaś. Wf można odrabiać również w AZSie :) -
Anonim
Czytałam to co jest na tej stronie, ale niewiele mi to dało. Chodzi mi głównie o taniec towarzyski i ew. skałki. Jest możliwość zaliczenia wf na tych zajęciach czy niekoniecznie? -
mika
-
Anonim