- 1
- 2
-
JeżU
Grupa: prawne, studia magisterskie, semestr: 3
Nazwa przedmiotu Prowadzący
Podejmowanie decyzji w UE mgr S. Drabczyk
Prawo migracyjne dr K. Chrostowska-Malak
Prawo rodzinne mgr M. Łaczmańska
Prawo własności intelektualnej dr J. Mordwiłko-Osajda
Procedury sądowe mgr R. Godlewski
Protokół dyplomatyczny dr M. Kisilowski
Grupa: społeczne, studia magisterskie, semestr: 3
Nazwa przedmiotu Prowadzący
Autoprezentacja dr E. Supryn-Dulko
Metoda projektowa w działaniu społecznym mgr K. Górniak
Prawa człowieka dr T. Dusiewicz
Psychologiczne problemy bezrobocia dr E. Supryn-Dulko
Socjologia internetu dr M. Pręgowski
Socjologia kultury (Elementy socjologii kultury) dr T. Dusiewicz
Kto cos wie o tych z dolu szczegolnie porownanie tych prawnych?
Obieralny prawny: procedury sądowe – mgr R. Godlewski s.
Obieralny prawny: prawo własności intelektualnej – dr J. Mordwiłko Osajda
Obieralny społeczny: Socjologia Internetu – mgr M. Pęgowski s. -
.::boska.monia::.
-
JeżU
-
Ewcia
Info ze strony:
Przedmioty obieralne, semestr zimowy 2009-2010; 22/09/2009 11:01:55; Studia: stacjonarne:
Zapisy zostają przesunięte na 23.09.2009 g.12:00
Można się było tego spodziewać:/ -
-
mayday
-
KG
-
mayday
-
JArek
Główny serwer WANSu, oparty na wydajnej konstrukcji procesora Pentium 2 450 MHZ nie wytrzymał przeciążenia...
Wczoraj wieczorem sprawdzałem obierak prawniczy- był do wyboru p.Groń i Prawo karno-skarbowe. Teraz, po aktualizacji o 10, już tego nie ma. To pewnie początek zmian:]
Czy ktoś z weteranów WANSu (vel KNSu) może mi powiedzieć, czy po zaliczeniu na licencjacie zarządzania zasobami ludzkimi oraz gospodarki finansowej samorządu, trzeba to samo zaliczać na magisterce?? -
KG
Peter - jezeli jeszcze nie byles polecam protokol dyplomatyczny - nawet Aluś nie miał z tym problemow mimo ze zapomnial o kolosie:) Zajecia teoretyczne na poczatku nudne, potem praktyczne super. Koleś bardzo w porządku. Nie pamiętam zeby byla lista;) -
mayday
znajac zycie nie bedziesz mogl miec tego zaliczonego bo bedzie sie roznilo malymi szczegulikami ktore zawaza o stwierdzeniu ze to jednak inny przedmiot
A co do protokolu to juz wykorzystalem to w poprzenidm semestrze :/ i zaluje bo teraz cos luznego by sie tez przydalo :) -
KG
A nie smigales przypadkiem Piotrze na autoprezentacje? Mozesz cos o tym powiedziec? -
JArek
tak, pewnie masz rację. Poza tym przez 2 lata wiele się zmieniło w ZZL i przede wszytkim w gospodarce finansowej samorządu i teraz trzeba odświeżyć sobie pamięć:]
Może ktoś ma pytania za zaliczenie GFS sprzed 2 lat?? Niektórzy nie wtajemniczeni w życie WANSu, dostali opracowane pytania od starszych roczników godzinę przed zaliczeniem :) Nie chce teraz tego błędu popełnić:] -
mayday
hehe ano chodzilem :D na poczatku wygladalo to ze bedzie hardkorrrr z zaliczeniem, wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazywaly ze bedzie przewalone, az tu nagle sie okazalo ze trzeba bylo dwa razy skrypt przeczytac lub przepisac i piateczka za zaprezentowanie siebie bodajze :)
-
paulina
JA też chodziłam na autoprezentacje i pod koniec było zaliczenie pisemne. Ale ztego co widze prowadzacy sie zmienił -
Alek
>KG napisał
>Peter - jezeli jeszcze nie byles polecam protokol
>dyplomatyczny - nawet Aluś nie miał z tym problemow mimo
>ze zapomnial o kolosie:) Zajecia teoretyczne na poczatku
>nudne, potem praktyczne super. Koleś bardzo w porządku.
>Nie pamiętam zeby byla lista;)
czy ja musze o wszystkim zawsze pamieeeetac? :P poza tym ustny wcale nie byl taki łatwy i troche sie uczylem :)
nie mowcie co jest łatwe z tych obierakow tu bo wszyscy sie jutro rzuca na to a mnie jutro nie ma wiec po cichu mi na prv napiszcie xD
pozdro -
JoAsia
-
mayday
-
JArek
-
mayday
Ogolnie jest latwo, tylko trzeba miec zelazne nerwy, nieskonczana wytrwalosc, troche cech masochistycznych i anielska cierpliwosc, wiec chyba dasz rade.... jak cos chce zwykla cole nie zadne zero gowno light :) -
Paulina
oddam Obieralny prawny: procedury sądowe – mgr R. Godlewski za prawo własności intelektualnej – dr J. Mordwiłko Osajda
- 1
- 2