PW WAiNS/ KNSiA [1349]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • JeżU

Grupa: prawne, studia magisterskie, semestr: 3
    Nazwa przedmiotu Prowadzący
    Podejmowanie decyzji w UE mgr S. Drabczyk
    Prawo migracyjne dr K. Chrostowska-Malak
    Prawo rodzinne mgr M. Łaczmańska
    Prawo własności intelektualnej dr J. Mordwiłko-Osajda
    Procedury sądowe mgr R. Godlewski
    Protokół dyplomatyczny dr M. Kisilowski

Grupa: społeczne, studia magisterskie, semestr: 3
    Nazwa przedmiotu Prowadzący
    Autoprezentacja dr E. Supryn-Dulko
    Metoda projektowa w działaniu społecznym mgr K. Górniak
    Prawa człowieka dr T. Dusiewicz
    Psychologiczne problemy bezrobocia dr E. Supryn-Dulko
    Socjologia internetu dr M. Pręgowski
    Socjologia kultury (Elementy socjologii kultury) dr T. Dusiewicz

Kto cos wie o tych z dolu szczegolnie porownanie tych prawnych?
    Obieralny prawny: procedury sądowe – mgr R. Godlewski s.
    Obieralny prawny: prawo własności intelektualnej – dr J. Mordwiłko Osajda
    Obieralny społeczny: Socjologia Internetu – mgr M. Pęgowski s.
  • .::boska.monia::.

ja bym się chętnie czegoś o prawie migracyjnym dowiedziała..
  • JeżU

taak marzenia:)
  • Ewcia

Info ze strony:
    Przedmioty obieralne, semestr zimowy 2009-2010; 22/09/2009 11:01:55; Studia: stacjonarne:

Zapisy zostają przesunięte na 23.09.2009 g.12:00

Można się było tego spodziewać:/
  • mayday

hehe czemu nie jestem tym zdziwiony ?
  • KG

A moim zdaniem przesuna je jeszcze na czwartek:)
  • mayday

a swoja droga to jakie propozycje ktos ma gdzie bedzie lekko ? :)
  • JArek

Główny serwer WANSu, oparty na wydajnej konstrukcji procesora Pentium 2 450 MHZ nie wytrzymał przeciążenia...

Wczoraj wieczorem sprawdzałem obierak prawniczy- był do wyboru p.Groń i Prawo karno-skarbowe. Teraz, po aktualizacji o 10, już tego nie ma. To pewnie początek zmian:]

Czy ktoś z weteranów WANSu (vel KNSu) może mi powiedzieć, czy po zaliczeniu na licencjacie zarządzania zasobami ludzkimi oraz gospodarki finansowej samorządu, trzeba to samo zaliczać na magisterce??
  • KG

Peter - jezeli jeszcze nie byles polecam protokol dyplomatyczny - nawet Aluś nie miał z tym problemow mimo ze zapomnial o kolosie:) Zajecia teoretyczne na poczatku nudne, potem praktyczne super. Koleś bardzo w porządku. Nie pamiętam zeby byla lista;)
  • mayday

znajac zycie nie bedziesz mogl miec tego zaliczonego bo bedzie sie roznilo malymi szczegulikami ktore zawaza o stwierdzeniu ze to jednak inny przedmiot

A co do protokolu to juz wykorzystalem to w poprzenidm semestrze :/ i zaluje bo teraz cos luznego by sie tez przydalo :)
  • KG

A nie smigales przypadkiem Piotrze na autoprezentacje? Mozesz cos o tym powiedziec?
  • JArek

tak, pewnie masz rację. Poza tym przez 2 lata wiele się zmieniło w ZZL i przede wszytkim w gospodarce finansowej samorządu i teraz trzeba odświeżyć sobie pamięć:]

Może ktoś ma pytania za zaliczenie GFS sprzed 2 lat?? Niektórzy nie wtajemniczeni w życie WANSu, dostali opracowane pytania od starszych roczników godzinę przed zaliczeniem :) Nie chce teraz tego błędu popełnić:]
  • mayday

hehe ano chodzilem :D na poczatku wygladalo to ze bedzie hardkorrrr z zaliczeniem, wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazywaly ze bedzie przewalone, az tu nagle sie okazalo ze trzeba bylo dwa razy skrypt przeczytac lub przepisac i piateczka za zaprezentowanie siebie bodajze :)

• paulina

JA też chodziłam na autoprezentacje i pod koniec było zaliczenie pisemne. Ale ztego co widze prowadzacy sie zmienił
  • Alek

>KG napisał
    >Peter - jezeli jeszcze nie byles polecam protokol
    >dyplomatyczny - nawet Aluś nie miał z tym problemow mimo
    >ze zapomnial o kolosie:) Zajecia teoretyczne na poczatku
    >nudne, potem praktyczne super. Koleś bardzo w porządku.
    >Nie pamiętam zeby byla lista;)

czy ja musze o wszystkim zawsze pamieeeetac? :P poza tym ustny wcale nie byl taki łatwy i troche sie uczylem :)

nie mowcie co jest łatwe z tych obierakow tu bo wszyscy sie jutro rzuca na to a mnie jutro nie ma wiec po cichu mi na prv napiszcie xD

pozdro
  • JoAsia

oddam socjologie kultury za socjologie internetu, są jacyś chętni?
  • mayday

Oddam miejsce na zenujacym wydziale 3 sem mag, za puszke coli
  • JArek

Wziąłbym, tylko nie wiem, czy dam tam radę...
  • mayday

Ogolnie jest latwo, tylko trzeba miec zelazne nerwy, nieskonczana wytrwalosc, troche cech masochistycznych i anielska cierpliwosc, wiec chyba dasz rade.... jak cos chce zwykla cole nie zadne zero gowno light :)
  • Paulina

oddam Obieralny prawny: procedury sądowe – mgr R. Godlewski za prawo własności intelektualnej – dr J. Mordwiłko Osajda
  • 1
  • 2
| |

Grono Wydziału (wcześniej Kolegium) Nauk Społecznych i Administracji

Wydział Administracji i Nauk Społecznych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)