-
Paulina
Witam wszystkich bardzo serdecznie, jeśli taki temat był to możecie mnie zlinczować, ale za chiny nie mogę go znaleźć, a chciałabym dowiedzieć się czegoś o wykładowcach i ćwiczeniowcach. Jacy są i jak z zaliczeniami u nich. Za wszelkie info będę bardzo wdzięczna.
Etyka:
dr Zubelewicz
dr Rudzińska Ludwiczyńska
Ekonomia:
mgr Jendrzejczak
mgr M Dworakowska
dr Naruniec
Konstyt.system org. państwa:
mgr S.Arasiewicz -Dulniks
dr Chrostowska Malak
dr J. Skoneczny
Podstawy psychologii społecznej:
dr Michalska
dr K.Serwin Jakubowska
dr Wojtowicz
Matematyka:
mgr K.Krasuski
dr I. Herburt
mgr Ł.Nowak
dr Frankiewicz
Mikroekonomia:
prof.L.Jasiński
dr A. Naruniec
Historia administracji :
dr Królikowska
Informatyka:
W. Choromański
Podstawy prawoznawstwa:
prof. E. Malak -
Przemekk
>Witam wszystkich bardzo serdecznie, jeśli taki temat był to możecie mnie zlinczować, ale za chiny nie mogę go znaleźć, a chciałabym dowiedzieć się czegoś o wykładowcach i ćwiczeniowcach. Jacy są i jak z zaliczeniami u nich. Za wszelkie info będę bardzo wdzięczna.
(Subiektywna ocena)
Etyka:
dr Zubelewicz - ma swój świat i swoje kredki. Łapie niezłe zawiechy. Fajne poglądy. Jak opanujesz materiał z cwiczeń (wystarczą notatki) to zaliczysz bez problemu:)
dr Rudzińska Ludwiczyńska
Ekonomia:
mgr Jendrzejczak
mgr M Dworakowska - Sympatyczna kobieta, na zaliczeniach jest tylko to co poda w notatkach. Zajęcia bezstresowe.
dr Naruniec
mgr S.Arasiewicz -Dulniks - bywa na koncertach typu myslovitz, coś tam na zajęciach trzeba robić
dr Chrostowska Malak
dr J. Skoneczny - żartowniś, bezpośredni, brudasek, pro PO.
dr Michalska
dr K.Serwin Jakubowska
dr Wojtowicz
Matematyka:
mgr K.Krasuski
dr I. Herburt - miła
mgr Ł.Nowak - lanser
dr Frankiewicz
Mikroekonomia:
prof.L.Jasiński
dr A. Naruniec
Historia administracji :
dr Królikowska - yyyy....
Informatyka:
W. Choromański - ciężki człowiek...
Podstawy prawoznawstwa:
prof. E. Malak - tego Pana zna każdy. chodząca legenda. -
Anonim
do etyki radzę podejść serio, od początku notować każde słowo itp, bo potem mogą być poważne problemy z zaliczeniem;p
A tak między nami, to czy prof. Malak nie miał przypadkiem zaprzestać wykładania podstaw prawoznawstwa? Przechwalał się kiedyś, że już rozmawiał z panią dziekan;p -
Przemekk
też o tym słyszałem, mieliśmy mieć ostatni rok z nim:) Może co roku to powtarza?:) -
-
Kacper - Fradi
Etyka:
dr Zubelewicz - nie omawiam (n.o.) [nie miałem zajęć z]
dr Rudzińska Ludwiczyńska - potrafi się spóźnić idealnie 14 i pół minuty, bywa lekko upierdliwa, ale generalnie ok.
Ekonomia:
mgr Jendrzejczak - n.o.
mgr Dworakowska - poziom stresu na zajęciach porównywalny z tym, jaki jest na mszy; zaliczenie raczej nie wymaga super dodatkowej wiedzy.
dr A. Naruniec - materiał przekazuje dokładnie i jasno, nie ma problemów; jak ktoś się sumiennie przyłoży do nauczenia to kolokwia nie sprawią problemów;
prof. L. Jasiński - miły wykładowca, nie robi zazwyczaj problemów;
mgr Arasiewicz-Dulnik - pasjonatka prawa konstytucyjnego; dużo wymaga, głównie z tego co przekazuje na zajęciach; kibic Korony Kielce
dr Chrostowska Malak - n.o.
dr J. Skoneczny - "ciecie i cieciówy"; na wykładach można się trochę odprężyć, kto uważa na ćwiczeniach, ten na wykłady może pochodzić po to by się rozerwać i poprawić humor.
dr Michalska - n.o.
dr K.Serwin Jakubowska - n.o.
dr Wojtowicz - n.o.
Matematyka:
mgr K.Krasuski - mistrz puenty i ciętej riposty; lubi to co robi; metodą łopatologiczną wbije do głowy każdą matematyczną formułkę nawet największemu humaniście
prof. I. Herburt - dziekan wydziału MiNI; Minerwa McGonagall Politechniki Warszawskiej; takich cudów i czarów na tablicy jak ona nie zrobi nikt inny na całej Polibudzie, inna sprawa, że nawet ona nie wie jak te czary wytłumaczyć
mgr Ł.Nowak - n.o.
dr Frankiewicz - n.o.
Historia administracji :
dr Królikowska - już na emeryturze, ale nadal wykłada; częściej jej nie ma niż jest, a jak jest to zazwyczaj przed czasem kończy zajęcia, bo się źle czuje; ale notatki trzeba robić naprawdę porządne; podaje pytania na egzamin i przy okazji dosyć dogłębnie podaje do tych pytań odpowiedzi
Informatyka:
prof. W. Choromański - ten człowiek udowadnia, że Informatyka to nie jest "pykanie" w CS czy Q3 na lekcjach; zbiory rozmyte, sieci WAN, VB... chyba rekordzista w ilości terminów zaliczeń (tzn. ilości wyznaczonych terminów kolejnych podejść do zaliczenia)
Podstawy prawoznawstwa:
prof. E. Malak - chodząca legenda wydziału; "ważniejszy" nawet od pani dziekan; człowiek, który potrafi porwać swoimi opowiadaniami; na jego zajęciach (mimo, że jak to zawsze bywa są one bardzo późno) nie ma miejsca na nudę; dyktuje z prędkością karabinu maszynowego i ilością porównywalną z jednym tomem encyklopedii PWN na zajęcia. -
Anonim
>Kacper - Fradi napisał
>
>Historia administracji :
>dr Królikowska - już na emeryturze, ale nadal wykłada;
>częściej jej nie ma niż jest, a jak jest to zazwyczaj
>przed czasem kończy zajęcia, bo się źle czuje; ale
>notatki trzeba robić naprawdę porządne; podaje pytania na
>egzamin i przy okazji dosyć dogłębnie podaje do tych
>pytań odpowiedzi
Odwołała nam kiedyś wykład z NOA, bo w sali było za zimno xD [wszyscy siedzieli w krótkich rękawkach :D]
-
Sonia
a jeżeli chodzi o dr Wojtowicz, to na zajęciach nuda, nuda, nuda....zaliczenie? raczej bez problemów.
mgr Jendrzejczak - widać, że kocha uczyć, bardzo sympatyczna, nie ma większych problemów z zaliczeniem, chociaż ja osobiście miałam problem ze zrozumieniem czasami o co jej chodzi, to wytłumaczyła mi przy zaliczaniu semestru ustnie (bo kolos był niezaliczony;) ) -
Paulina
Witam ponownie :) i proszę o jakieś info o tych wykładowcach :
mgr M.Goss
dr K. Dzieniszewska Naroska
mgr Legierska s.
dr C.Woźniak
dr M.Leszczyńska
prof. dr hab. H. Kisilowska -
>Paulina napisała:
>Witam wszystkich bardzo serdecznie, jeśli taki temat był
>to możecie mnie zlinczować, ale za chiny nie mogę go
>znaleźć, a chciałabym dowiedzieć się czegoś o
>wykładowcach i ćwiczeniowcach. Jacy są i jak z
>zaliczeniami u nich. Za wszelkie info będę bardzo
>wdzięczna.
>
>Etyka:
> dr Zubelewicz
> dr Rudzińska Ludwiczyńska(babeczka jest spoko zaliczenie nie jest trudne)
>
>Ekonomia:
> mgr Jendrzejczak(Też jest w porządku babka)
> mgr M Dworakowska
> dr Naruniec(trzeba robić dobre notatki u niej aby zaliczyć przedmiot i bierze pod uwagę obecność,zaliczenie jest u niej test)
>
>Konstyt.system org. państwa:
> mgr S.Arasiewicz -Dulniks(jest w porządku)
> dr Chrostowska Malak
> dr J. Skoneczny(jest bardzo dowcipny gościu, lubi sobie pożartować na zajęciach :),zaliczenie tez nie jest trudne)
>
>Podstawy psychologii społecznej:
> dr Michalska(wymagająca bardzo, tutaj raczej zaliczyć przedmiot za pierwszym razem,bo potem jest ciężko u niej ustny; /;/)
> dr K.Serwin Jakubowska( bardzo zawarowana i gadatliwa,zaliczenie spoko; ))
> dr Wojtowicz
>
>Matematyka:
> mgr K.Krasuski(sympatyczny gościu,zaliczenie spoko; ))
> dr I. Herburt (chodzić na wykłady żeby nie było problemu zaliczeniem)
> mgr Ł.Nowak
> dr Frankiewicz
>
>Mikroekonomia:
> prof.L.Jasiński
> dr A. Naruniec
>
>Historia administracji :
> dr Królikowska(u niej miałam zaliczenie na podstawie notatek :D,ale tak to robi pisemnie
>
>Informatyka:
> W. Choromański(tutaj zaliczenie było do wyboru, napisanie referatu lub napisanie zadania na wyższą ocenę)
>
>Podstawy prawoznawstwa:
> prof. E. Malak(bardzo go lubię jest sympatyczny, ale wiedzę trzeba mieć w głowie u niego,zaliczenie u niego pisemna ale poprawa ustna :):)
-
>Paulina napisała:
>Witam ponownie :) i proszę o jakieś info o tych
>wykładowcach :
>
>mgr M.Goss (wymagająca,ale dużo robi notatek a wiec z zaliczeniem nie powinno byc problemu)
>dr K. Dzieniszewska Naroska
>mgr Legierska s.
>dr C.Woźniak
>dr M.Leszczyńska
>prof. dr hab. H. Kisilowska
z reszta nie mialam.
-
Anonim
mgr M.Goss (jest ok, można zaliczyć referatem i to sie opłaca choć i test nie jest strasznie trudny)
dr K. Dzieniszewska Naroska (wymagająca, zajęcia prowadzi ciekawie, na te wykłady warto chodzić, zerówka mimo że ustna i tak jest dużo lepsza i moim zdaniem prostsza+watro pytać tych co już wyjdą co było bo pytania powtarzają się w kółko)
mgr Legierska s.nie znam
dr C.Woźniak nie znam
dr M.Leszczyńska nie znam
prof. dr hab. H. Kisilowska sympatyczna, ale na wykładach ciężko się skupić. zerówka taka jak co roku. -
Ew.Ka.
Pilnie potrzebuję adres e-mail do dr Barbary Krupy.
Będę bardzo wdzięczna bo na stronie wydziałowej nie ma...