- 1
- 2
-
Paulina
Czy ktoś mi wytłumaczy o co tu chodzi ?
"Zapisy na przedmioty obieralne odbędą się w dniach:
30.09.2010 g.12:00 - 07.10.2010 g.12:00"
Czy ja też mam się zapisać, jeśli tak to co mam do wyboru ?
-
Sylwia
wystarczy wejść w link podany pod tą informacją na stronie wydziału i wszystko będzie jasne;p -
Monika
a w ogole to o co chodzi z tymi przedmiotami? wybieramy jeden,ktorego mamy sie pozniej uczyc? a nie wiecie co z jezykami obcymi? -
Sonia
dokładnie tak wybieramy a potem chodzimy i zaliczamy
języki:
kontynuujesz
przed b2 możesz tylko wyższy moduł
wejdź na stronę sjo bo są zapisy od kilku dni.
jeżeli masz b2
to albo kontynuujesz, albo lektoraty, albo inny język, piszesz test diagnostyczny na stronie, wpisujesz wynik i się zapisujesz
-
-
nin
czy może ktoś mi powiedzieć na czym polega przedmiot "zróżnicowania i nierówności dawniej i dziś" (trochę go przybliżyć)?
z góry dzięki za odpowiedź :) -
Sonia
-
mss_młody
>nin napisała:
>czy może ktoś mi powiedzieć na czym polega przedmiot
>"zróżnicowania i nierówności dawniej i dziś" (trochę
>go przybliżyć)?
>z góry dzięki za odpowiedź :)
prowadząca młoda, fajna kobitka, idea przedmiotu polega na luźnej gadce, zajęcia ciekawe, zaliczenie bezproblemowe, odpowiedź ustna, przy czym sam sobie zadajesz pytania :D no jedno może zadaje prowadząca, ale i tak materiału nie ma za dużo do ogarnięcia.. ogólnie to polecam -
.:.Ulcia.:.
Przyłączam się do tej opinii! Ciekawe ćwiczenia, miłe zaliczenie oraz sympatyczna prowadząca - czego chcieć więcej; )?? -
mss_młody
dobra teraz ja potrzebuję pomocy... w 6 semestrze chodziłem na przedmiot obieralny X, studia zakończyłem, teraz na magisterce mam do wyboru ten sam przedmiot i teraz pytanko czy mogę zapisać się na niego jeszcze raz (w końcu to inne studia;p)???? :) -
Joanna
-
mss_młody
Legislacja administracyjna dr P. Sosnowski
Podejmowanie decyzji w instytucjach UE mgr S. Drabczyk
Prawo karne skarbowe mgr M. Groń
Prawo ochrony środowiska dr M. Zakrzewska
Prawo rodzinne mgr M. Łaczmańska
Protokół dyplomatyczny dr M. Kisilowski
Wycena nieruchomości dr D. Wilkowska-Kołakowska
a który z tych przedmiotów możecie polecić?? chodzi mi glownie o bezproblemowe zaliczenie.. chodziłem kiedys również na prawo karne, ale to chyba inny przedmiot niz prawo karne skarbowe? :)) prosze o szybka odpowiedz, mamy czas do 11:59 :D -
Anonim
-
Anonim
ja chodziłam na rodzinne...POLECAM...łatwe zaliczenie i przyjemne cwiczenia -
Monika:)
czy kotoś chce zamienić sie z procedury sądowe na podejmowanie decyzji w instytucjach UE ?? bardzo prosze; ) nie mogę chodzić w czwartek;/ -
Anonim
ja z takim samym pytaniem
zamienie chetnie podejmowanie decyzji na ktorych nie moge byc na procedury sadowe -
Maciek
jak wyżej...; )
i dorzucę do tego chęć zamiany socjologii kultury na autoprezentację; ) -
Μιλησιος
chętnie zamienię psychologiczne aspekty bezrobocia na autoprezentację i protokół dyplomatyczny na procedury sądowe; > -
Anonim
ja bardzo chętnie zamienię podejmowanie decyzji u Drabczyka na prawo migracyjne z Chrostowską -Malak -
Poranny_Blask
co pierwszoklasisci mają wpisać w miejsce na nr albumu?
próbowalem bez nieczego, "-", "O"... i nie wchodzi.. :/ -
Anonim
- 1
- 2