-
Czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat podanych osób? Jakie wymagania, ja prowadzą, jak pomagają w pisaniu pracy? (szczególnie gdy ktoś sam nie potrafi się do tego zabrać) Będę bardzo wdzięczna :)
2. dr Agnieszka Woźniak,
3. dr Czesław Pietras,
4. dr Marek Kisilowski,
5. dr Krzysztof Urbaniak,
6. dr Katarzyna Chrostowska-Malak,
7. dr Marek Jakubiak
8. dr Monika Zakrzewska,
9. dr Dominik Sypniewski
10. dr Michał Pręgowski
11. dr Jolanta Kowalczyk –Grzenkowicz -
Aniela
Promotora to się chyba wybiera pod kątem tematyki, która Cię interesuje? Jeżeli chodzi o pisanie to raczej nikt nie jest specjalnie uświadomiony, jak to robić. M.in. dlatego tak wcześnie zaczynają się seminaria, żeby się co nieco nauczyć. -
No wiadomo, ale jeżeli chodzi np. o prawo adm to jest kilkoro promotorów idących w tym kierunku, jednak ja nikogo nie znam. A wiadomo, że jedni są tacy a drudzy inny. U jednych trzeba się przykładać a u innych można się obijać.
-
monika
dr Czesław Pietras: tematy związane z ekonomią; u mnie było tak, że na początku podał zakres tematyczny, z którego można wybrać temat, następnie każdy sobie go wybierał; podawał literaturę, omawiał jak on widzi strukturę pracy. Nie sprawdza na zajęciach listy! Na koniec 1 sem. trzeba było napisać ogólny plan pracy, na koniec 2 sem. pierwszy rozdział, oceny raczej dobre. Jest dość wymagający i może czepiać się szczegółów, wiele razy chodziłam na konsultacje. Raczej nie ma co liczyć na wielką pomoc z jego strony przy pisaniu. minusem jest, że za każdym razem trzeba drukować pracę, nie ma możliwości wysłania pracy mailem etc. Na obronie jest spoko, miałam 2 pytania z pracy i 2 z ekonomii, ale powiązane z tematyką pracy (z listy, którą wcześniej podał); zwykle recenzentem pracy jest prof. Jankowski. -