-
M a r t y n a
Chciałabym dowiedzieć się jak jest z językiem obcymi oraz Wf-em na 1. roku ?
a góry dziękuje z odp :) -
Dejzi Callahan
Języki są od II semestru, gdzieś w grudniu będzie test, który podzieli Was na grupy.
Wf od I sem, na stronie swfis sprawdzasz kiedy Ci bardziej pasuje, idziesz wtedy zapisujesz sięi tadam. Ewentualnie idziesz tam kiedy masz w planie. -
Francja2121
A ja mam pytanie: czy języki obce są obowiązkowe na 1 roku od 2011/2012 ?
Chciałabym iść na francuski od podstaw czy jest taka możliwosć?
Z góry dzięki za szzcere odpowiedzi,chodzi o mgr... -
Agnes
Z tego co wiem, to na mgr nie ma języków ani wf-u - :). Więc jak chcesz chodzić na francuski od 0 to idziesz do SJO (piętro 4 w GG, p. 419 bodajże) i mówisz ze chcesz się zapisać. Tam wszystkiego się dowiesz. Takie zajęcia są płatne. Polecam szybko się wybrać do GG, bo właśnie zaczęły się zapisy na języki i może zabraknąć miejsca dla Ciebie. -
-
m a r t a
Czyli na razie nie muszę się zapisywać na angielski? Bo na stronie sjo są chyba zapisy tylko na lektoraty tematyczne.. wybaczcie być może za banalne pytania, ale jestem nieogarnięta w tych tematach :) -
Nienna
Masz wyżej napisane OD 2 SEMESTRU języki. Zresztą na stronce wydziału jest coś przydatnego: plan studiów. Tam wszystko jest ile czego kiedy musisz mieć. Tematyczne są dla tech co już pozdawali B2 czy chcą po prostu dodakowo coś.