PW WAiNS/ KNSiA [1349]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Nienna

GG to zawsze gmach główny- ten najładniejszy :) co piętro to kolejna setka, więc na 1 (nad aulą tą mega) są sale 1xx, a na 2- 2xx. itd aż do 4xx.
  • Francja2121

ana kazdym piętrze są windy i łazienki to sala 226 to jak rozumiem drugie piętro tak? tylko proszę o szczerą prawdziwą odpowiedz na moje pytania,z góry dzięki!
  • Aniela

najszczerzej i najprawdziwiej jak umiem odpowiadam że tak, są
  • Francja2121

to sala 226 to drugie piętro?
  • Francja2121

a ile jest wyjść w GG? chyba nie 5 bo widziałam 2 wyjścia: jedno główne a drugie to od strony noakowskiego,czy to prawda? proszę o szczerą odpowiedz,dziękuję
  • Nienna

No koło 5 jest. I to najszczersza prawda również. A piętra wyjaśniłam w poście wyżej i to też jest szczera odpowiedź.
  • Agnes

można wchodzić od strony Placu, Noakowskiego lub od strony wydziału IŚ (wchodzimy na teren PW i idziemy wzdłuż płotu między kampusem a ul. Nowowiejską idąc od strony przyst. Nowowiejska w stronę Pl. Politechniki :)
  • Francja2121

a możesz mi napisac jak mam się dostać na salę 226 i 437aGG? czy na parterze jest jakaś winda? i windą mogę zjechać na parteer? proszę o szczera odpowiedz bo boję się gmachu..jestem nerwowa osobą...
  • Agnes

tak. możesz się wszędzie dostać windą. są one tuż przy WC (lepiej nie jechać windą przy bibliotece bo dojedzie sie tylko na 3. piętro GG).

salę 226 znajdziesz na 2. piętrze. Warto jest patrzeć po numerach na drzwiach, wtedy wiesz, czy idziesz w dobrą stronę. Jak się zgubisz, warto się zapytać jakiegoś studenta na miejscu.
  • Karolina

>Francja2121 napisała:
    >a możesz mi napisac jak mam się dostać na salę 226 i
    >437aGG? czy na parterze jest jakaś winda? i windą mogę
    >zjechać na parteer? proszę o szczera odpowiedz bo boję
    >się gmachu..jestem nerwowa osobą...

niczego się nie bój :) maks dwa dni i gmach główny ogarnięty :) a jeśli nie będziesz wiedziała gdzie iść to pytaj ludzi, na pewno pomogą, powodzenia :)
  • Francja2121

a sala 219 tez jest na II piętrze,a na parterze jest jakaś winda? i tą winda zjadę na sam parter?
  • QwertY

Przecież to jakaś prowokacja marna jest...
  • Agnes

już ktoś kiedyś pisał. sale z numerami 1XX są na piętrze pierwszym, sale 2XX na drugim, analogicznie na pietrze trzecim i czwartym, zawsze można wejść schodami przy szatniach aż do 3 piętra a niedaleko są schody (takie wąskie kręcone na czwarte piętro). Są też windy przy WC i schody. Od parteru po czwarte piętro. Jak się ktoś boi, że się zgubi, lepiej wyjść wcześniej i się rozejrzeć po piętrach :).
  • Robert Panasiuk

Może ktoś mi odpowiedzieć na pytanie, czy można jeszcze zmienić grupę? Jak to było w poprzednich latach? Niestety nie wpadłem na to, żeby przed inauguracją spytać się o kwestię bycia w jednej z grup ze znajomymi...
  • ღ¤SaShA¤ღ

Musisz szybko do dziekanatu...i się zapytać czy jest taka możliwość..
  • mika

>QwertY napisał
    >Przecież to jakaś prowokacja marna jest...

Wierz mi, że nie.
  • mercik

W jakiej sali jest odbiór legitymacji jutro? Zobaczyłbym na stronie, ale nie działa...

I czy jak przyjdę niepunktualnie na godzinę rozpoczęcia rozdawania tych legitek np. rozpoczyna się o 12 a ja jestem jakieś 15 minut po, to czy mnie tam jeszcze wpuszczą?; )
  • Igro

sala 502 o 10 wchodzi pierwsza grupa i co pół godziny kolejna
  • Karolina

to jest dziekanat a nie jakaś zwykła sala, więc raczej nie zamkną przed końcem pracy; )
    i nawet lepiej dla Ciebie jeśli nie przyjdziesz tak punktualnie, będziesz stał w mniejszej kolejce.
| |

Grono Wydziału (wcześniej Kolegium) Nauk Społecznych i Administracji

Wydział Administracji i Nauk Społecznych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)