PW WAiNS/ KNSiA [1349]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • dejvidson

Słuchajcie, mam pytanie odnosnie zapisów na obieralne. Podobno mamy się logować tylko przy pomocy peselu..jednak na steonie wyskakuje błąd logowania. Czy ktos już próbował i mu się to udało???
  • sylwia

ja mam to samo. wyskakuje błąd. i nie bardzo wiem, o co w tym wszystkim chodzi.
  • dejvidson

no właśnie...bo chyba numerów albumów jeszcze nie mamy nigdzie...
  • sylwia

nie, jeszcze nie. zreszta napisane jest, ze nowi potrzebuja TYLKO peselu. no ale nie dziala. moze pozniej sie uda. oby :)
  • Ela

A na te przedmioty trzeba się zapisywać na 1 semestrze? Bo na stronie wydziałowej jest napisane, studia licencjackie dzienne semestr 3. Więc jak to w końcu jest?
  • sylwia

ja juz nie wiem, jak to powinno byc. mysle, ze pierwszy semestr tez na cos musi sie tam zapisac. w innym wypadku nie dawaliby informacji ,ze 'Studenci rozpoczynające naukę na Wydziale do zalogowania potrzebują tylko i wyłącznie numeru PESEL'

• Ela

No niby tak, ale ja jak zobaczyłam, że tam napisali 3 semestr to stwierdziłam, że mnie to nie dotyczy. Ale też pojawia mi się błąd.
  • sylwia

a w ktorym miejscu to jest napisane?
  • sylwia

chodzi o te tabelki co sa nizej? bo tam rzeczywiscie jest tylko o 3 i 5 semestrze. zreszta tez gdzies tam wyczytalam wczesniej, ze te przedmioty obieralne wybiera sie jakos pozniej, a nie w 1 semestrze.
  • Ela

Tak, dokładnie o te tabelki mi chodziło.
  • sylwia

ja jeszcze na wszelki wypadek, sprobuje pozniej
  • Aniela

http://ans.pw.edu.pl/download/dokum...

tu macie szczegółowy plan licencjackich, obieraki są od 3 semestru :)
  • dejvidson

Zmieniając jeszcze temat...czy wiecie do kiedy w końcu trzeba donieść te zaświadczenia lekarskie? Bo mówili, że do 30, dziś jest informacja o końcu października... Może ktoś się orientuje? No i jeśli ktoś robił, to proszę o cynk, czy na Mochnackiego można się dostać jakoś, bo ostatnio mi sie nie udawało dodzwonić:]
  • B-Boy Link

najpóźniej do inauguracji, czyli 30 września, dowód wpłaty za indeks i legitke odbierając ww

co do badań 7 pierwszych placówek już w połowie sierpnia można było olać, bo zapisywali już na październik, tylko na Nowoursynowskiej jeszcze się da
  • sylwia

w informacjach od dziekanatu jest napisane, ze do konca pazdziernika jest czas. ja jestem umowiona dopiero na 11, mysle ze nie bedzie problemu
  • ღ¤SaShA¤ღ

Jeśli chodzi o zapisy na obieralne...wybiera się według semestru jaki teraz macie. W Każdym semestrze wybiera się inny temat obieralny...aby się zalogować musicie mieć numer albumu i pesel. Ale macie datę rozpoczęcia kiedy się można zapisywać..przed tą datą to na pewno się nie zapiszecie!

Jesteście na licencjackich?
  • dejvidson

Licencjackie, pierwszy rok:/ Zaro informacji i ogarnięcia...albo ze strony PW, albo z mojej.
  • sylwia

a numerow albumow jeszcze nie posiadamy
  • ღ¤SaShA¤ღ

Musisz się przyzwyczaić do tych obyczajów; ) wszystko na ostania chwile..
    A zaoczne czy dziennie?? Bo mogę podpowiedziec na co isc na te obieralne; )

Bo Pani dziekan studiów z zaocznych się zmieniła i sie uczy; )
  • ღ¤SaShA¤ღ

No to musicie ich tam pognębić; p
  • 1
  • 2
| |

Grono Wydziału (wcześniej Kolegium) Nauk Społecznych i Administracji

Wydział Administracji i Nauk Społecznych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)