Wampir: Maskarada (i Requiem) [365]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jednym z pierwszych RPG-ów jakie grałem było właśnie Wampir: Maskarada bardzo mnie to zafasconowało. Miejwięcej pół roku temu na wspułke z kolegą zaczeliśmy szukać po sklepach Wampir: Maskarada ale bez silnie, w Empiku powiedziano nam że ostatni został sprzedany w 2003r. Byliśmy jeszcze w wielu sklepach ale nigdzie nie było. Jeśli ktoś wie gdzie kupić to niech napisze.
  • Anonim

powodzenia życzę, bo się przyda. najlepiej od kogoś, szukaj ogłoszen w bastionach itp. bo w sklepach to nie znajdziesz.
  • Anonim

hmmm dziwne, ja w Bardzie w Katowicach widziałam jeszcze kilka miesięcy temu ten podręczmnik. a nie możesz ściągnąć z sieci w e-book'u?
  • Anonim

wiesz jeśli język angielski nie sprwai ci kłopotów to możesz sobie kupić najnowszą angielską wersję, tyle tylko, że to trochę kosztuje:-( poza tym potrzebne były by ci dwa podręcznik : z zasadmi do świata mroku i dodatek wampir. Zasady kosztują jakieś 110 zł a dodatek to nie wiem ale tak koło 90 zł. Jesli chcesz to mogę ci podesłać bardzo starą wersej elektroniczną podręcznik po polsku ale bez polskich znaków.
  • Anonim

http://www.allegro.pl/search.php?st...
    tanio i w calkiem dobrym stanie, ponadto zawsze zostaje ci ksero :)
  • Anonim

Jeśli możesz to mi prześlij ten podręcznik mój mail druchii@neostrada.pl
  • czarny

jeśli mugł byś to mi terz prześlij na email alex424@WP.PL albo alex424@buziaczek.pl
  • TheRedOne

Jiizas ludzie
    a ja poprostu NOWEGO Wmapira Maskarade KUPILEM na konwecie , a dokladnie na WTC :Whitestock Trade Convention ...jakos tak sie to tlumaczylo
  • ≈Aniołeq≈

W Warszawskim empiku na centrum jak zaglądałam w ziemie to stał sobie grzecznie na połeczce co prawda chyba 3 edycja ale co tam; P
  • Anonim

kapke niemozliwe, bo 3 ed nigdy sie w polsce nie ukazala.
  • ≈Aniołeq≈

Chyba Cie walnęło? Sorcia za określenie ale ja nawet 3 ed kiedyś pożyczałam od kolegi polskie normalne wydanie
  • PSJ, władca kotów

A w ogóle było cokolwiek takiego jak 3rd ed? IMHO nie: najpierw była 1 ed., później 2ed (ta, która jako pierwsza ywszła w polskim tłumaczeniu), następnie 2ed revised (zwana także 2,5 ed.), znana ze skądinąd obrzydliwych ilustracji klanów, np Brujah w postaci wielkiego czarnucha z sz(cz)otgunem, - też wyszła po polsku - a potem nastąpiła Gehenna, po ktorej wyszedł mój ulubiony Vampire:Requiem...
  • czarny

jurz mam wampira dzięki za przesłanie ???? e-majlkem kolo
  • Paszczak

podeslijcie i mi ta elekroniczna wersje, bede dozgonnie wdzieczny moj mail: mailpaszczak@wp.pl
  • radioslav ensky

ostatni raz widzialem Maskarade pare (parenascie?) miesiecy temu w empiku w Wawie. ale Mroczne Wieki chyba jeszcze tam stoja. Ze stron ISY tez dawno zniknela, a wlasciwie stoi w rozpisce z podpisem niedostepna. ja tez korzystam z elektronicznej podstawki. jak ktos potrzebuje to mam chyba nawet jakies clanbooki i inne shity..
  • Arczi

A możesz te clanbooki i inne shity mailem wyslac? Bylbym wdzieczny.
  • Paszczak

ponawiam prosbe
  • .zan

Mam pytanie w zwiazku z podrecznikami:
    Otoz co jest zawarte w podreczniku : Świat Mroku Druga Edycja? Bo jakos nie rozumiem tego co napisali w opisie... (ciemny chyba jakis jestem :P)
  • -

http://www.isa.pl/sklep/?action=sho...

Tu znajdziesz nową wersję Wampira - starą można ściągnąć przez np. eMule (pdf zajmuje ponad 100MB, ale warto) Można też kupić na allegro i innych serwisach aukcyjnych, ale to zadanie dla ryzykantów, bo nie od dziś wiadomo, że podręcznik do gier fabularnych mocno się eksploatuje...
  • Grono.Net

poszukajcie na googlach :P w sklepach internetowych jest tego sporo :)
    a jak ktos chce to mam wersje w rtf-ie ktora zajmuje 1 MB :) to jest chyba 2 edycja :/
    acha i ta wersja nie ma obrazkow - teksty :).
  • 1
  • 2
| |

Gdy cienie zaczynają gęstnieć, gdy noc otwiera wrota swym dzieciom, wychodzą na łowy...

Fotki

Miejsca grona (0)