-
Dr. Satan
Moze tak bysmy sie na pocztek poprzedstawiali...
Jam jest Wojtek primogen klanu Malkavian w miescie Szczecinie :D -
Dr. Satan
-
To zem ja. Dariusz, z rodu Paczewski.
Z powolania malkavian, z przymusu zwykly, szary czlowiek. Od listopada lat 25 aczkolwiek dobrze sie konserwuje; )
~ave~
-
Ach, miasto - oczywiscie nasza piekna i przez wszystkich kochana stolica :)
A reszta? -
-
Valraven
Katarzyna, zbłąkana niewiasta, niezrzeszona
ale od pewnego czasu spod długich rzęs wodzi spojrzeniem za Kainitami..
zaszczycona niezmiernie -
Grono.Net
zamykasz oczy
otwierasz umysl
masz szanse na spojrzenie w me oczy
nie radze
widzisz błysk
słyszysz chrzęst
widzisz pazur
Twój umysł się broni
tracisz kontakt
otwierasz znowu oczy by utonąć w błękicie mojego spojrzenia
;) -
Dr. Satan
* ponownie wylania sie z mroku.... wodzi pustym... jakby nieobecnym wzrokiem po zebranych... nagle usmiecha sie mowiac : Mi tez milo was poznac * -
kisi
-
Valraven
-
Dr. Satan
na czyja krew masz ochote valkirio ? ja mial bym ochote na jakas slodka wrozke... ich krew powoduje potege doznan... * usmiecha sie obnazajac kly * -
Valraven
młody mężczyzna o boskim ciele byłby doskonałą przekąską, a może nawet wystarczyłby za danie główne?
już czuję ten smak, ciepły, pulsujący, hmm.. -
Dr. Satan
wszyscy podazacie ta ze tak sie wyraze "sexualna droga"... jak i za zycia takze i po smierci... wybierajac swe ofiary... probowalas kiedys krwii mordercy?? jakaz ona jest slodka... a wrozki o ktorej wspominalem?? nawet sobie nie wyobrazasz co po jej wypiciu stanie sie z twojim martwym umyslem... nawet zywi nie zaznaja tego niesamowitego uczucia probujac wszystkie narkotyki swiata...
Gdybyscie mogli to zrozumiec...
* rozglada sie niepewnie poczym znika * -
Valraven
możesz uznać to za moją słabostkę, wynikającą z całkiem ludzkiej potrzeby.. estetycznej; )
młodośc i świeżość, uwielbienie w oczach, tuż przed tym, gdy zrozumieją.. -
Dr. Satan
oczywiscie wiem o czym mowisz... ale czy to slabosc?? teraz juz sam nie wiem moze tobie sprawia to taka przjemnosc jak mi ssanie wrozek ?? * smieje sie cicho * w koncu kazdy z nas patrzy na to ze swojej wlasnej perspektywy... no w kazdym razie polecam wyprobowac.... -
Grono.Net
och maleństwa
dzieci nocy
macie takie dziwne pragnienia
najpiękniejsze jest wzbicie się w powietrze, jak się czuje muskanie wiatru na ciele, jak słoneczko grzeje grzbiet.
nie umiecie docenić piękna dnia, umiecie tylko docenić urodę nocy.
pół życia się kryjecie
uwodzicie, by skonsumować, jak modliszki.
nie możecie patrzeć jak wasze pisklaki wykluwaja się, następnie rosną i odchodzą na swoje, a wydaje mi się że to jest najpiękniejsza rzecz na tym świecie.
i jedyna o którą warto walczyć.
;) -
Dr. Satan
wlasnie to wszystko o czym piszesz doceniamu bardziej niz zywi... zawsze dopiero po stracie rozumiemy ile to jest naprawde warte.... -
Grono.Net
wszystko jest pyłem, marnością
patrząc na ludzi, na ich pośpiech, na to co chcą osiągnąć....
potem patrząc na to co zostawili po sobie
oni przemijają
my nie
moje dzieci również nie przeminą
no chyba że zostaną zabite w wyniku destrukcyjnej natury ludzkiej....
wtedy płacze i wołam o pomste do nieba, za zabijanie dzieci....
;) -
Valraven
a po cóż potomkowie, gdy jest się wiecznym?
..po cóz odwracać oczy od mroku nocy, gdy jest jedyną najpiękniejszą porą?
..po cóz płakać, cierpieć, gdy tak łatwo sięgnąć po odurzenie - zapominać i zapomnieć się.. -
Dr. Satan
-
Faust
Witam wszystkich Na imie mi Faust i niedokonca rozumiem czym sa te klany ale u nas w krasniku mamy swoja spolecznosc Kainitow wiec dolacze sie do konwersacji (delikatny usmiech )