- 1
- 2
-
MC
Wsjewo charosziewo mnogo i wogóle... Farelka żyj nam STO LAT!
Kiepski jestem w składaniu życzeń urodzinowych, ale może inni mnie wspomogą... -
j. p.
-
Anonim
Kochani,
bardzo dziękuję za życzonka :)
A przy okazji się Wam pochwalę... że urodziłam się szczególnego dnia...
Dziś są imieniny mojej kochaniutkiej Mamusi :) Biedactwo, tego pamiętnego dnia zamiast świętować.. to musiała się nieźle namęczyć... i spędzić czas w szpitalu...
Druga sprawa... to mam cudnego patrona :)
Zwrócił mi na to uwagę pewien br. Tomasz K. - Franciszkanin :) A mianowicie urodziłam się 750 lat po śmierci św. Franciszka... :)
No i jak? Czyż to nie piękna data?
Jeszcze raz wielkie dzięki!! Buziaczki -
<<sweet noise>>
Niech Ci Pan błogosławi i niech Cię strzeże;
niech Ci ukaże oblicze Swoje i zmiłuje się nad Tobą.
Niech zwróci oblicze Swoje ku Tobie
i niech Cię obdarzy pokojem.
Pan niech Cię błogosławi, Siostro Edyto.. :-)
Wsiego Naj Naj!!!!
Pozdrowionka
Robert. -
-
justafka
Czesc Kochanie...
mam nadzieję ze mój poranny spiew wprawił Cie w wyjątkowy nastrój...hmmm mam pewne watpliwości bo to było bez rozśpiewki :-)
Rybko jeszcze raz wszystkiego co najlepsze , spełnienia najskrytszych marzeń, prawdziwych przyjaciół i wielu Łask od Najwyższego...
całuję mocno....dziękuję że jesteś....:-*** -
kama kama :)
Ciociaaaa i duzo spontanów; ) i szaleńst!
radości, optymizmu, uśmiechów!!! :) :) :)
pokoju i miłości
i jeszcze raz tego co na kartce imieninowej :D :D :D
:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:* -
Kasia
-
Anonim
Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, radości, dużo miłości i przyjaciół !!!!!!!!!!!!!!!!! -
Anonim
Oj, a ja chciałam być taka oryginalna i jako pierwsza złożyć życzenia na gronie :o)
No, ale chyba nie o tej godzinie :oP
Najdroższa Edytko, brązowe Słoneczko, które daje ciepło wszystkim, których napotyka
na swej drodze z okazji urodzin chciałabym Ci życzyć spełnienia marzeń zwłaszcza
tych najbardziej zwariowanych, szalonych
i magicznych. Tylko prawdziwych przyjaciół, którzy będą z Tobą w każdym czasie, gdy się śmiejesz i płaczesz. Życzę Ci wielu łask
od Pana i siły do pokonywania tych mniejszych i większych schodków. Życzę ci również abyś tych schodków nie miała, oraz radości, która będzie w całości Cię wypełniać, a także ogromnej ilości niespodzianek :o), oraz wszystkiego naj, naj, naj... czego pragniesz
Moc buziaków
-
wujaszek
-
pan mgr Jaahquubel
Kochana Farelio!!!
Dużo zdrowia (żebyś moga chodzić na pielgrzymkę), szczęścia, usmiechu, radosci, miłosci w srodku i na zewnątrz. Niech Ci się spełnią prawie wszystkie marzenia (jedno niech zostanie, żebys miałao czym mażyć; o))
Wszystkiego najlepszego!!! -
Anonim
Kochani,
bardzo, bardzo, bardzo dziękuję Wam za pamięć i życzenia!! Dostałam ich mnóstwo. Dziękuję za życzenia na gronie, telefony, liczne sms-ki, maile, wiadomości na gg. Bardzo ubogaciliście ten mój dzisiejszy dzień... i nie tylko dzisiejszy :)
Cieszę się, że pojawiliście się w moim życiu :)
Mam do Was ostatnią prośbę...
Proszę Was o modlitwę w mojej intencji, gdyż jutro rano czeka mnie ciężka przeprawa... Westchnijcie zatem proszę do Pana w mojej intencji.
Jeszcze raz wielkie, wielkie dzięki.
Duuuuużżżżaaaaaaa buźka dla Was wszystkich :)
-
Anonim
I jeszcze dziękuję za wszystkie wyśpiewane życzonka :) Takie też były :) Ach, te Wasze anielskie głosy :)
Duża buźka!! -
Co jest doktorku?
Farelcia ja jeszcze raz życzę Ci wszystkiego naj naj naj najlepszego, przede wszystkim spełnienia tej kwestii dotyczacej jakości- zasługujesz w pełni na nią- na najwyższą jakośc a nie promocję (hehe) POzdrawiam Cie gorąco-
...niech ozywcza rosa pokrywa Cię co rana- na drodze wiodącej do Pana... Całuski... -
Anonim
Jareczku, jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję :) I wiesz co.. zgadzam się co do tej jakości; ) Pozdrawiam.. Buziaczki -
Sylwjunia
Dpisuję gorące życzenia dla naszej kochanej Edytki:) Pamiętaj, że zawsze jesteśmy:)))))) -
Svetlana Petrovna
-
Anonim
-
Anonim
Ojej.. jeszcze raz bardzo Wam dziękuję :)
Bardzo się cieszę, że jesteście... i że pamiętacie o tej staruszce...; )
Buziaczki -
Karolina
Hmm...ja jak zwykle z opóznieniem ale baaardzo cieplutko :* NAjlepszego ! :* :* :*
- 1
- 2