WAPM - Grupa brązowa [207]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MC

Wsjewo charosziewo mnogo i wogóle... Farelka żyj nam STO LAT!

Kiepski jestem w składaniu życzeń urodzinowych, ale może inni mnie wspomogą...
  • j. p.

Dużo miłości...
  • Anonim

Kochani,
    bardzo dziękuję za życzonka :)

A przy okazji się Wam pochwalę... że urodziłam się szczególnego dnia...
    Dziś są imieniny mojej kochaniutkiej Mamusi :) Biedactwo, tego pamiętnego dnia zamiast świętować.. to musiała się nieźle namęczyć... i spędzić czas w szpitalu...
    Druga sprawa... to mam cudnego patrona :)
    Zwrócił mi na to uwagę pewien br. Tomasz K. - Franciszkanin :) A mianowicie urodziłam się 750 lat po śmierci św. Franciszka... :)

No i jak? Czyż to nie piękna data?

Jeszcze raz wielkie dzięki!! Buziaczki
  • <<sweet noise>>

Niech Ci Pan błogosławi i niech Cię strzeże;
    niech Ci ukaże oblicze Swoje i zmiłuje się nad Tobą.
    Niech zwróci oblicze Swoje ku Tobie
    i niech Cię obdarzy pokojem.
    Pan niech Cię błogosławi, Siostro Edyto.. :-)

Wsiego Naj Naj!!!!

Pozdrowionka
    Robert.
  • justafka

Czesc Kochanie...
    mam nadzieję ze mój poranny spiew wprawił Cie w wyjątkowy nastrój...hmmm mam pewne watpliwości bo to było bez rozśpiewki :-)

Rybko jeszcze raz wszystkiego co najlepsze , spełnienia najskrytszych marzeń, prawdziwych przyjaciół i wielu Łask od Najwyższego...

całuję mocno....dziękuję że jesteś....:-***
  • kama kama :)

Ciociaaaa i duzo spontanów; ) i szaleńst!
    radości, optymizmu, uśmiechów!!! :) :) :)
    pokoju i miłości
    i jeszcze raz tego co na kartce imieninowej :D :D :D
    :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*
  • Kasia

żebyś dostała dużo kwiatków ...takich jak wczoraj:D (widziałam:DDD)
  • Anonim

Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, radości, dużo miłości i przyjaciół !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

Oj, a ja chciałam być taka oryginalna i jako pierwsza złożyć życzenia na gronie :o)
    No, ale chyba nie o tej godzinie :oP

Najdroższa Edytko, brązowe Słoneczko, które daje ciepło wszystkim, których napotyka
    na swej drodze z okazji urodzin chciałabym Ci życzyć spełnienia marzeń zwłaszcza
    tych najbardziej zwariowanych, szalonych
    i magicznych. Tylko prawdziwych przyjaciół, którzy będą z Tobą w każdym czasie, gdy się śmiejesz i płaczesz. Życzę Ci wielu łask
    od Pana i siły do pokonywania tych mniejszych i większych schodków. Życzę ci również abyś tych schodków nie miała, oraz radości, która będzie w całości Cię wypełniać, a także ogromnej ilości niespodzianek :o), oraz wszystkiego naj, naj, naj... czego pragniesz
    Moc buziaków

• wujaszek

Ja niestety mało orginalnie i tendencyjnie... NAJLEPSZEGO!!!
  • pan mgr Jaahquubel

Kochana Farelio!!!
    Dużo zdrowia (żebyś moga chodzić na pielgrzymkę), szczęścia, usmiechu, radosci, miłosci w srodku i na zewnątrz. Niech Ci się spełnią prawie wszystkie marzenia (jedno niech zostanie, żebys miałao czym mażyć; o))
    Wszystkiego najlepszego!!!
  • Anonim

Kochani,

bardzo, bardzo, bardzo dziękuję Wam za pamięć i życzenia!! Dostałam ich mnóstwo. Dziękuję za życzenia na gronie, telefony, liczne sms-ki, maile, wiadomości na gg. Bardzo ubogaciliście ten mój dzisiejszy dzień... i nie tylko dzisiejszy :)
    Cieszę się, że pojawiliście się w moim życiu :)
    Mam do Was ostatnią prośbę...
    Proszę Was o modlitwę w mojej intencji, gdyż jutro rano czeka mnie ciężka przeprawa... Westchnijcie zatem proszę do Pana w mojej intencji.
    Jeszcze raz wielkie, wielkie dzięki.
    Duuuuużżżżaaaaaaa buźka dla Was wszystkich :)

• Anonim

I jeszcze dziękuję za wszystkie wyśpiewane życzonka :) Takie też były :) Ach, te Wasze anielskie głosy :)
    Duża buźka!!
  • Co jest doktorku?

Farelcia ja jeszcze raz życzę Ci wszystkiego naj naj naj najlepszego, przede wszystkim spełnienia tej kwestii dotyczacej jakości- zasługujesz w pełni na nią- na najwyższą jakośc a nie promocję (hehe) POzdrawiam Cie gorąco-
    ...niech ozywcza rosa pokrywa Cię co rana- na drodze wiodącej do Pana... Całuski...
  • Anonim

Jareczku, jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję :) I wiesz co.. zgadzam się co do tej jakości; ) Pozdrawiam.. Buziaczki
  • Sylwjunia

Dpisuję gorące życzenia dla naszej kochanej Edytki:) Pamiętaj, że zawsze jesteśmy:))))))
  • Svetlana Petrovna

Farelka!
    zycze ci wszystkiego najlepszego !!!!
    fajnie ze jestes :))
  • Anonim

a ja napisalam intymne życzenia na privie;):):) hhihi:*:*:)
  • Anonim

Ojej.. jeszcze raz bardzo Wam dziękuję :)
    Bardzo się cieszę, że jesteście... i że pamiętacie o tej staruszce...; )
    Buziaczki
  • Karolina

Hmm...ja jak zwykle z opóznieniem ale baaardzo cieplutko :* NAjlepszego ! :* :* :*
  • 1
  • 2
| |

Grono uczestników najlepszej w Polsce pielgrzymki pieszej na Jasną Górę...; P Z najlepszą atmo...

Fotki

Miejsca grona (1)