Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • arj

najwyższy czas na nowy wątek... temat jak najbardziej aktualny, zwłaszcza, że już tylko to zostało, a przy okazji jutro przegląd mają co poniektórzy :)
    jak idzie więc?
  • architecture sucks

nie idzie...a jak dluzej sie jej przypatruje to mam wrazenie ze sie cofa...i chce uciekac
  • Anonim

Ja po urbanie to srednio na AutoCADa moge patrzec. A jutro wlasnie przeglad mnie czeka. Zakombinowalem z ta szkola i mam teraz kupe roboty. Trza bylo prostokaty robic...
  • i

arj nie drecz...na przeglad wciaz zero.urbana w plecy.juz o reszcie nie wspomne.
    a moze tak jeszcze raz 6 semestr...hmm...
  • arj

do roboty a nie na gronie siedzieć więc! hehehe
    u mnie też dupa.. skupić się nie mogę, spalem dziś 13 godzin i siakiś taki rozpieprzony wstałem.... wiesz iza, tobie nie szkodzi stracić roczek... reszta co to się wypowiadała wcześniej wraz z nizej podpisanym juz ma w plecy jeden... i mi osobiście jakoś niezbyt się uśmiecha powtarzanie... :)
  • i

ty to masz tupet...
    a ja jak zawsze przekorne nie mowie i rzeczywiscie spadam do roboty.ha
  • Anonim

hihi a ja tak siedze i siedze i nie chce misię za tą szkółkę zabrać:P coś marnie widzę jutrzejsze oddanie OPI i poprawę konstrakszyn...
    na szczęście ostatnia korekta ze szkoły mnie dość podbudowała. iurbi do przodu, tylko makietkę trza donieść:P
    czuję kolejną nieprzespaną noc. jak się za to zabiorę za godzinę... hmmm... kto ma zakres?
  • i

standard:
    rzuty przekroje elewki i makieta
    na zlosc wszystkiemu kazda czesc obowiazkowa.buu.
    a moje rzuty...no robia sie robia.do jutra moze moze...
  • Anonim

makieta?? nie no... ja wszystkie projekty zaliczam bez makiety;-) juz 3 z rzedu;-) hmmm... nienawidze makiet... nie moga byc wizualki??
  • moni

no a ja wlasnie z pracy wrocilam, pol dnia w drukarni spedzilam:) no i ja sie ogarne to amm nadzieje ze nie zasne tylko zabiore sie za prace bo duuuuzo tego... ale poki co nie mam nic...
  • Anonim

[makietki są zajebiste]...
    powodzenia wszystkim.
    pzdr,
    mak
  • arj

przyda sie..
  • Anonim

hm ja tam ide spac na chwile. rzuty prawie mam. reszte sie najwyzej w szkole zrobi:/ *zdech*
  • Cognac

A ja sobie siedze nad budownictwem....moze potem dzieki temu sie wyrobie z reszta....
  • tequill

a ja dla odmiany zeby nie zrobic znowu nic na korekte na ktorej nie bylam juz od hohohoho czasu poszlam na star warsy.......
    głeboko zaluje... choc sie wyspalam za wszelkie czasy...
  • Anonim

No i ja po Gwiezdnych Wojnach. Zalowalbym bardzije jakbym nie poszedl jak siebie znam. Tak czy inaczej film zenujacy.

Makietki na wnetrza nie zrobilem. A musze... A urbana przeszla jakims cudem bez makiety. Moze szkole tez tak zrobie.

Siadam do budowania szkoly.
  • j g

a ja sie przespalem na kanapie bo 18 godzin snu po urbanie to malo wiec tak 4 godzinki byly okej i trzeba wrescie cos zorbic na projekt przeciez jeszcze na zadnej korekcie nie bylem
  • moni

pozazdroscic tylko takiej liczby godz snu, ja po urbanie 14 godzin przepracowalam i nie mam nadal nic na przeglad - padlam w nocy:(((
  • Anonim

uwaga wstalem :)
    o 11:30 stwierdzilem, ze pierdole. czas sie kiedys wyspac, najwyzej porozmawiam .... z kims kto bedze mnie chcial udupic :)
    opi... konstr stalowe, projekt. nic nie ruszylem, ale za to sie wyspalem :D
  • Maciek

Okej, ja wstałem o 7.00 po pięciu godzinach. Sprawa wygląda tak u mnie: ryza zamazanych kartek a4 w pokoju, jest, powiedzmy, wizja mglista tego co za dwie godziny muszę w CADzie dojebac do ostatniej kreski... Na Rosińską muszę laskę w tym roku położyc, nie ma siły żebym to zaliczył. Ktoś kto ustawia w planie jakikolwiek przedmiot na styk przed projektem powinien wiedziec, że frekwencja siądzie;)

OPI? Co to w ogóle jest?
| |

przydaje się, nie??

Architektura

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)