- 1
- 2
-
Anonim
Temat kieruję do osób, które dostały sie w tym roku, aby wyraziły swoją chęć wyjazdu. Chciałem sie zorientować ile osób ma zamiar jechać i czy warto wogóle włączać ten wyjazd do harmonogramu wakacyjnych planów... Natomiast do osób już studiujących kieruje pytanie jakie macie wspomnienia ze swoich wyjazdów, czy też odbywały się w Korbielowie i własnie... czy wogóle warto jechać, bo ja nie ukrywam, chetnie bym sie zintegrował, ale chciałbym wiedzieć czy będę mial z kim:D bo średnio usmiecha mi się w pojedynkę "rysować drzewka" na łonie natury:P
Pozdrawiam!!! -
Anonim
starszy rocznik przemówił:
zdarzysz sie zintegrować na wydziale...;-)
bedziesz miał na to 6 lat...:P
a ja na obozie integracyjnym nie byłam...:/
ale jakoś mi to w niczym nie przeszkodziło.
:] -
Łukasz
No proszę Piotr Chuchla. Imprezowałem ostatnio z Twoimi koleżankami =)
Napisałem do Agnieszki Glegoły i też chciałem wiedzieć czy ktoś jeszcze chce jechać ale nie odpowiada. Ja jesten chętny w każdym razie.
Jedź do Torunia, Michał Suffczyński stawia piwo (jak zwykle=) i na liście widziałem już parę osób z roku "0" Po za tym Toruń jest mniej zajmujący (bo trwa 5 dni)
pozdr -
Cognac
ja tez nie bylam, jedyne co slyszalam o "obozie integracyjnym" zeszłorocznym to to ze "mial byc" i że do Soliny
nawet nie wiem czy byl, nikt nigdy o nim nie wspomniał : )
zupelnie jak by nikt na nim nie byl : b
-
-
Anonim
Hm..... miło słyczeć..... chyba nawet wiem, z którymi:) A kiedy jest do Torunia i gdzie można sie dowiedzieć więcej??
pozdrawiam -
Anonim
ja sie wybieram i do Torunia i na to drugie; na dzisiaj to tak wyglada, ze skoro i tak nie mam planow na wakacje, to chociaz tam sobie pojade; ] moze bedzie sympatycznie :]
w Toruniu jest od 21.07. -
Anonim
Aga ja chyba nie znam żadnej osoby która by na takim wyjeździe była...:P
-
mala
-
Anonim
-
Anonim
w toruniu przeciwienstwie do korbielowa jest co rysowac :)
swietny plener, polecam
moze sie znowu wtym roku przejade hehe :)
(browar tani:]) -
Anonim
a ktos jezdzi tak napradwe na te wyjazdy? czy je tylko organizuja? bo ja tez nie znam chyba nikogo kto na takim wyjezdzie byl... -
Anonim
ja mysle... tak sobie...ze te wyjazdy to tylko kartki na tablicy ogłoszeń...żeby było ze my tacy aktywni jestesmy:P -
Anonim
-
Cognac
tez tak sadze : ))) hehe
a Torun... moze kiedys :)
teraz Budapeszt chyba od 22 o ile dobrze pamietam <rotfl>
pozdrowionka : ) -
Anonim
Chuchel... ty zrob sobie wakacje, bo jeszcze zdazysz za nimi zatesknic :)
drzewka narysujesz przez tydzien wrzesnia. -
Anonim
-
č
-
karol
no nie wiem jak z tym wyjazdem do korbielowa, drzewka i tak trzeba narysowac, a narazie nikogo nie znam. troche mnie to krzepi ze z integracja na wydzale nie ma problemow. bo slyszalem takie ploty ze kazdy patrzy tysko swojego projektu i tyle. -
Anonim
-
Anonim
hmm:-/ trochę jestem zawiedziona kiepskim zainteresowaniem wyjazdem
szkoda że wcześniej nie wyłuskałam tego grona a teraz przepadło jade:)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne