-
Anonim
Ktoś się w ogóle w tym rejestruje? bo to chyba do jutra można... ma ktos warunki tego konkursu, ja swoje zgubilem... -
Cognac
-
NADZI
to sie zrobił konkurs widmo, bo nigdzie nie ma o nim informacji! mówili ze rozeslą to po wszystkich stronka o arch i ze na naszej bedzie i na mailach a tu głucha cisza...
hmmm, a skąd miałes te warunki? to one wogóle były dostepne jakos? -
Anonim
na tablicy ogloszeń naszego roku (1) wiszą warunki... bylem też wtedy na tym spotkaniu co oni przyszli na wydzial. no ale treaz bez kitu, czeski film nikt nic nie wie :| ja to już w ogóle zapomnialem o co dokładnie w tym konkursie chodzi... może warto sie zarejestrować - jak nikt więcej się nie zapisze to wygrana w kieszeni :)
agnieszka - konkurs jest na zaprojektowanie budy do której polacy będą wchodzić i mówić co myślą, a będzie ich dokumentowal-filmował pan rezyser marcel łoziński, żeby stworzyć taki "przekrój" naszego narodu. -
-
Cognac
łoł!
hehe
dzieki
to moze sie zainteresuje bo i tak chwilowo siedze w domu.. -
NADZI
hmmmm... to my mamy tablice ogłoszen pierwszego roku? ze niby na wydziale????
a ja wiem o konkursie tylko z tego spotkania z panem rezyserem i jeszzce takimi innymi (pamiętajmy o dwóch sympatycznych starszych paniach które mają sie w tym projekcie bardzo udzielac; -p)
dajcie znac jak cos bedziecie wiedziec, bo w konkursie chodzi przeciez o konkurencję! (no, i moze o nagrody, ale trzeba miec z kim walczyc)
-
Anonim
i co chcecie być ewentulanymi współautroami kolejnego big brothera?? Bo ja się wciąż aktywnie zastanawiam nad ideologią i czy to nie zaprzecza mojemu systemowi wartości. -
NADZI
-
anomaria*
no to jak z konkursem...??
jakies konkrety???
jest jakas strona w necie temu poswiecona??
i czy mozna sie jeszcze zglaszac??
na wrzesien mechana to bedzie czas pomyslec o konkursie.. -
Anonim
bylam wczoraj na wydziale i zauwazylam kartke o tym konkursie. niestety zglaszac trzeba sie bylo do konca czerwca <grrr>
szkoda ze przez dlugi czas nie bylo zadnego info :-/ -
NADZI
-
Anonim
-
Anonim
moze sprobujemy wyslac im zgloszenia jeszcze teraz? najlepiej dostarczyc osobiscie. zwalic wine na dezorganizacje wydzialowa itd... :-> -
anomaria*
-
NADZI
maryyyysia....; -p
nie ładnie hehe
a tak przy okazji to biała zostaje z nami czy koniec atrakcji?
a co do konkursu to zgadzam sie z kasią
nie odpuszczajmy -
anomaria*
szykuja sie atrakcje na przyszly rok... a co!?
a swoja droga ciekawe co robi w wakacje?
klara w gorach, klara na plazy...ehhh...
-
Anonim
heh, cos mi sie wydaje ze biala zagosci w przyszlym roku - widuje ja na praktykach budowlanych (wraz z mama i babcia <yeah>). chyba nie chodzi tu dla sportu... chociaz kto ja tam wie; -P -
NADZI
na jakiech praktykach???? Budowlanych? Gdzie?
i klara tam...eh, no prosze to ona lepiej sie orientuje w praktykach niz ja..Tez sie na któres zapisalam ale przegapilam; -/
Bylam tylko na budowlanych u szulbora, ale warto, bo fajne -
Anonim
szulbor...; -) <mrrau> :-D
ja sie wpisalam na praktyki w babicach. chodzimy i inwentaryzujemy kawal wsi. mamy plany, trza je dokladnie uzupelnic, zrobic zdjecia, potem na kompie wszystko i takie tam;-) prowadzi to niejaka pani A. Grabowska
-
Anonim
a ze tak wroce do tematu tytulowego...
ktos probowal zglaszac sie na konkurs po terminie?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
przydaje się, nie??
Miejsca grona (3)
-
Klub Muzyczny Red Star Aleja Wilanowska 361, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-