WAPW!!!!! [1440]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

(w zwiazku z wczesniejszym watkiem)

jeszcze dzis na liscie mailingowej arch-info pojawia szerokie informacje na ten temat

zainteresowani, a nie zapisani na liste moga to zrobic tu: http://sam.samorzad.pw.edu.pl/mailm...

• i

zaraz czy ja dobrze rozumiem ze egzamin inzynierski dla naszego trzeciego roku NIE JEST KLAUZUROWY tylko normalny projektowy jak byc powinno?
    powiedzcie ze tak,beda mile wakacje nooo
  • Anonim

i jak widzisz magisterka tutaj jest jednoroczna... co prawda Radek zaznaczyl ze to tylko na przyszly rok plan... ale niech zywi nie traca nadzieji
  • arj

pare spraw....
    1. omija nas konserwacja i modernizacja
    2. omija nas ekologia (płakac nikt nie będzie)
    3. projektowanie konstrukcji.. rozumiem ze to o stal chodzi, ale czemu oznaczone jest to jako przeniesione na inny semestr, skoro normalnie na 6 i 7 to jest? que pasa?
    4. iza wspomniała.. dyplom nie klauzurowy tylko bronimy go na podobnej zasadzie jak teraz magisterka jest... jeśli tak, to zajebiście.. jesli dodatkowo to bedzie połączone z konsultacjami (bo tego nie podano) to jeszcze lepiej... moznaby powiedziec wreszcie..

rozowy znacznik - przedmioty przeniesione na inny semestr... mozna sądzic, że dopiero beda przeniesione, bo w tej chwili wystepuja tam gdzie wystepowaly... czyli sie ruszą.. proponuje egzamin ze stali przeniesc na szóstkę :)
  • tequill

jestem za egzaminem na 6 tce... ale znajac zycie to bedziemy wszyscy mieli...
    roznice programowe...
    yeah
  • Anonim

No to nasi "mistrzowie architektury" narobili jeszcze wiekszy burdel niz jest. beda jaja...
  • tequill

No tak ale znowu pokolenie niewypału z nową maturą dostanie najbardziej po dupie

funny?
    nie bardzo
    mam dość bycia królikiem doświadczalnym
    dla nowego systemu oświaty

• Radeo

w związku z wypowiedzią, że nas cos omija - nic nas nie omija
    tabelka, którą wysłałem to nie jest program studiów widziany z perspektywy studenta, tylko z perspektywy wydziału, przedstawia wszystkie przedmioty, które odbędą się w przyszłym roku akademickim na naszym Wydziale i stanowi przejście pomiędzy aktualnym systemem a przyjętym przez Senat nowym.
    w ten sposób dla trzeciego roku na przyklad plomba powinna byc teraz, ale jej nie bedzie, bo bedziemy ją mieli na drugim stopniu
    ale nie może być zaznaczona w tym rysunku na drugim stopniu, bo osoby, które w przyszlym roku będą na piątym roku studiów już ją miały
    stąd wynika brak niektórych przedmiotów w tej tabelce (dotyczy osadnictwa, modernizaji, plomby...)
    całkowity program studiów w formie tabelarycznej - tak jak ją przyjął Senat jest dostępny na Wydziale.
  • Anonim

to czemu sie zapiaslem ju na zajecia??? zapisy sa otwarte i jak wol stoi zabudowa uzupelniajaca :) Radku tlumacz sie jeszzce bo niebardzo rozumiem.
  • Radeo

bo tak to jest z naszymi dziekanami, Samorzad robi za nich informacje dla studentow, a potem wychodzę na kretyna, bo oni czegos nie dopilnowali.\
    w poniedzialek bede wyjasnial to
  • Anonim

prostuj prostuj dobry czlowieku :)
  • tequill

ta...
    nasz wydział... rozbraja beztroską...
    a moje opi się też gdzieś zgubiło... ups.
  • Anonim

ups...
    a ktoś coś wie o ewentualnym *wakacyjnym* terminie egzaminu ze współczesnej?:/ takie ploty ostatnio słyszałam....
  • Anonim

to nie ploty...w przeszłości zdarzyło sie, ..ale niestety nie ma pewnosci ze teraz tez sie zdarzy:/
    wszystko zalezy od humorku pana K.
    wiec nie znamy dnia ani godz. :)

-no i oczywiscie mam nadzieje ze jesli ktos przypadkiem bedzie przechodził koszykową i dowiesie conieco...to podzili sie tytaj stosownym info:D
  • Anonim

no ja również mam nadzieję, że w razie czego info na grono dotrze szybciutko;-) szybciej niż upłynie termin oddawania tej pracy;-) bo baardzo bym chciała zaliczyć ten egzamin przed wrześniem...
  • i

nie ma nic a nic:(
  • Anonim

czy dzis (wczoraj?) odbylo sie to spotkanie co sie mialo odbyc? jesli tak, to czy bylo cos nowego w porownaniu do poprzedniego? :)
  • zofia

hmmm, podtrzymuja wersje z ta reforma, ale szczegolow jak zwykle nie ma...
  • zuzia

na znamokita czesc pytan odpowiadali:
    "nie wiemy,ustalimy 28.11 na radzie"
    to po cholere to spotkanie..ech...:(
  • Anonim

serdeczne Wam współczuję, niezły pierdolnik sie zaczyna znowu z tym programem... Podobno bedzie egzamin na studia magisterskie ktory zdajecie?? to jak kolejny wstepny? ktos cos mowil o 100 miejscach dla calego roku na studiach mag? hmm nie wiem bo nie bylam na spotkaniu z dziekanami.

dlaczego reformy w naszym kraju zazwyczaj zaciemniaja i utrudniaja proste rzeczy
    czy moze wydzial ma za malo kasy i musi stowrzyc kolejne lata studiow po to by kosić
    o zgrozo

| |

przydaje się, nie??

Architektura

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)