-
Anonim
(w zwiazku z wczesniejszym watkiem)
jeszcze dzis na liscie mailingowej arch-info pojawia szerokie informacje na ten temat
zainteresowani, a nie zapisani na liste moga to zrobic tu: http://sam.samorzad.pw.edu.pl/mailm...
-
i
zaraz czy ja dobrze rozumiem ze egzamin inzynierski dla naszego trzeciego roku NIE JEST KLAUZUROWY tylko normalny projektowy jak byc powinno?
powiedzcie ze tak,beda mile wakacje nooo -
Anonim
i jak widzisz magisterka tutaj jest jednoroczna... co prawda Radek zaznaczyl ze to tylko na przyszly rok plan... ale niech zywi nie traca nadzieji -
arj
pare spraw....
1. omija nas konserwacja i modernizacja
2. omija nas ekologia (płakac nikt nie będzie)
3. projektowanie konstrukcji.. rozumiem ze to o stal chodzi, ale czemu oznaczone jest to jako przeniesione na inny semestr, skoro normalnie na 6 i 7 to jest? que pasa?
4. iza wspomniała.. dyplom nie klauzurowy tylko bronimy go na podobnej zasadzie jak teraz magisterka jest... jeśli tak, to zajebiście.. jesli dodatkowo to bedzie połączone z konsultacjami (bo tego nie podano) to jeszcze lepiej... moznaby powiedziec wreszcie..
rozowy znacznik - przedmioty przeniesione na inny semestr... mozna sądzic, że dopiero beda przeniesione, bo w tej chwili wystepuja tam gdzie wystepowaly... czyli sie ruszą.. proponuje egzamin ze stali przeniesc na szóstkę :) -
-
tequill
jestem za egzaminem na 6 tce... ale znajac zycie to bedziemy wszyscy mieli...
roznice programowe...
yeah -
Anonim
No to nasi "mistrzowie architektury" narobili jeszcze wiekszy burdel niz jest. beda jaja... -
tequill
No tak ale znowu pokolenie niewypału z nową maturą dostanie najbardziej po dupie
funny?
nie bardzo
mam dość bycia królikiem doświadczalnym
dla nowego systemu oświaty
-
Radeo
w związku z wypowiedzią, że nas cos omija - nic nas nie omija
tabelka, którą wysłałem to nie jest program studiów widziany z perspektywy studenta, tylko z perspektywy wydziału, przedstawia wszystkie przedmioty, które odbędą się w przyszłym roku akademickim na naszym Wydziale i stanowi przejście pomiędzy aktualnym systemem a przyjętym przez Senat nowym.
w ten sposób dla trzeciego roku na przyklad plomba powinna byc teraz, ale jej nie bedzie, bo bedziemy ją mieli na drugim stopniu
ale nie może być zaznaczona w tym rysunku na drugim stopniu, bo osoby, które w przyszlym roku będą na piątym roku studiów już ją miały
stąd wynika brak niektórych przedmiotów w tej tabelce (dotyczy osadnictwa, modernizaji, plomby...)
całkowity program studiów w formie tabelarycznej - tak jak ją przyjął Senat jest dostępny na Wydziale.
-
Anonim
to czemu sie zapiaslem ju na zajecia??? zapisy sa otwarte i jak wol stoi zabudowa uzupelniajaca :) Radku tlumacz sie jeszzce bo niebardzo rozumiem. -
Radeo
bo tak to jest z naszymi dziekanami, Samorzad robi za nich informacje dla studentow, a potem wychodzę na kretyna, bo oni czegos nie dopilnowali.\
w poniedzialek bede wyjasnial to -
Anonim
-
tequill
ta...
nasz wydział... rozbraja beztroską...
a moje opi się też gdzieś zgubiło... ups. -
Anonim
ups...
a ktoś coś wie o ewentualnym *wakacyjnym* terminie egzaminu ze współczesnej?:/ takie ploty ostatnio słyszałam.... -
Anonim
to nie ploty...w przeszłości zdarzyło sie, ..ale niestety nie ma pewnosci ze teraz tez sie zdarzy:/
wszystko zalezy od humorku pana K.
wiec nie znamy dnia ani godz. :)
-no i oczywiscie mam nadzieje ze jesli ktos przypadkiem bedzie przechodził koszykową i dowiesie conieco...to podzili sie tytaj stosownym info:D -
Anonim
no ja również mam nadzieję, że w razie czego info na grono dotrze szybciutko;-) szybciej niż upłynie termin oddawania tej pracy;-) bo baardzo bym chciała zaliczyć ten egzamin przed wrześniem... -
i
-
Anonim
czy dzis (wczoraj?) odbylo sie to spotkanie co sie mialo odbyc? jesli tak, to czy bylo cos nowego w porownaniu do poprzedniego? :) -
zofia
hmmm, podtrzymuja wersje z ta reforma, ale szczegolow jak zwykle nie ma... -
zuzia
na znamokita czesc pytan odpowiadali:
"nie wiemy,ustalimy 28.11 na radzie"
to po cholere to spotkanie..ech...:( -
Anonim
serdeczne Wam współczuję, niezły pierdolnik sie zaczyna znowu z tym programem... Podobno bedzie egzamin na studia magisterskie ktory zdajecie?? to jak kolejny wstepny? ktos cos mowil o 100 miejscach dla calego roku na studiach mag? hmm nie wiem bo nie bylam na spotkaniu z dziekanami.
dlaczego reformy w naszym kraju zazwyczaj zaciemniaja i utrudniaja proste rzeczy
czy moze wydzial ma za malo kasy i musi stowrzyc kolejne lata studiow po to by kosić
o zgrozo
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne