-
Magda_Lena
to czas się ujawnić...:)
pomogę/zrobię projekt instalacji dla domku jednorodzinnego,
pełny zakres...w zależności od oczekiwanej oceny, ilości pięter z opisem technicznym
więcej na prive lub gg: 7721763 -
Magda_Lena
nie wiem czy ktokolwiek zagląda jeszcze na grono...informacje parafialne z maila 3 roku od p.Janowicza (również dla tych co nie zaliczyli w zeszłym roku):
Jak już pewnie do Państwa doszło, moja obecność na ćwiczeniach będzie w zasadzie symboliczna [ licząc do końca semestru ]. Ale jednak to ja mam Państwu te ćwiczenia zaliczyć.
A więc parę spraw porządkowych:
1. Studenci z tematem z roku ubiegłego - miałem dostać Państwa projekty do końca kwietnia [ nie wyszło, mnie nie było ...... ]. W związku z tym, że jednak zaliczyć pewnie chcecie oczekuję, że dostarczycie Państwo te projekty
do pokoju 106 do końca maja i tam je zostawicie u profesora Laskowskiego [ lub u Pana Sawickiego ]. Dotrą do mnie, sprawdzę i to zamknie temat zaliczenia. Chyba, że
2. Również nie jest zaliczona cześć wykładowa - na początku czerwca dla osób z ubiegłego roku będzie odrębny termin - wyślę Państwu informację mailem + informacja na tablicy będzie także.
3. A teraz standardowa procedura dla Państwa idących tym kursem po raz pierwszy [ i mam nadzieję ostatni ] - terminy oddania projektu oraz zaliczenia wykładu wg informacji na tablicy - bez mian.
--
Pozdrawiam
Maciej Janowicz -
Magda_Lena
korekta z p.Sawickim dziś po 16 lista już ustalona wisi na drzwiach, mozna się dopisać -
Magda_Lena
cześć
dochodzą do mnie pewne wieści....otóż, p.Janowicz wywiesił listę z obecnościami na zajęciach (tej pierwszej części wykładowej na początku semestru) i części osób się ta ilość obecności nie zgadza (jest mniej niż być powinno)
co oznacza że mają niezaliczenie (na przykład) z przedmiotu już teraz....ale część osób mówi że była na tych listach i jest możliwość że p.Janowicz te listy zgubił, albo nie zabrał z biureczka w katedrze....i nie zliczył wszystkich
eh...kochamy nasze studia...
moim zdaniem powinniście całą tą grupą iść i wyjaśnić...weźcie swoje notatki z wykładów i udowadniajcie że byliście...
zresztą jedna dziewczyna tak zrobiła, kłóciła się i znalazła się jakiejś połowie wytartej kartki co się szumnie nazywało listą obecności.... co oznacza ze może oddać projekt i być ocenioną.
poproście go w piątek żeby znalazł listy, przegrzebał szafę i biurko....W GRUPIE SIŁA...nie bójcie się go...
a to lista tych który powinni się stawić: (wybaczcie że na forum i po nazwisku, ale teraz to nie o to chodzi, TRZEBA WALCZYĆ :) podaje też ilość obecności według Janowicza
Baryła Agnieszka 3/7
Budna Natalia 0/7
Drela Karolina 4/7
Fabisiak Łukasz 0/7
Gas Karolina 4/7
Gąsiorowska Anna 0/7
Jabłoński Piotr 0/7
Jankowska Agata 0/7
Kepler Juliusz 4/7
Kolczyńska Joanna 0/7
Kozielski Aleksander 4/7
Krawczyk Magdalena