WAPW!!!!! [1440]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jiwon

czy WAPW jest dobry? w Polsce, na swiecie...jakie sa zdania na temat WAPW? Czy po ukonczeniu studia w WAPW, trzeba jeszcze studiowac zagranica?
  • Gosqua

"nauczenie" kogoś architektury z założenia wydaje mi się niemożliwe -to tak wstępem; )

a z tego co gadałam z innymi studentami arch i architektami z całego świata, to to co u nas się dzieje na wydziale wcale nie jest takie złe, a po 10 tyg przepracowanych w szanowanej pracowni arch w Dublinie powiem że umiem więcej niż mi się wydawało :D więc naprawdę nie jest źle :D

-wniosek - moim zdaniem nie ma się czego wstydzić, nawet jeśli na wydziale idzie Ci tak sobie, to i tak w życiu powinieneś sobie poradzić (w Polsce i na świecie), ważne żeby samemu chcieć coś robić, a WAPW może pomóc w osiągnięciu celu w dużym stopniu.
  • Anonim

wiedzy przydatnej w zawodzie troche tu sprzedaja... ale przedewszystkim wazne jest aby potrafic ta wiedze wykorzystac i do tego nie sa potrzebne studia za granica.... z reszta na wapw jest dosc szeroki wachlarz stypendiow na europejskich i bodajze jednej amerykanskiej uczelni.
  • Jiwon

dziekuje za odpowiedzi :)
  • Anonim

Tez pytanie. WAPW rzadzi i koniec :P
  • Anonim

rzadzi... sie swoimi prawami, bo na pewno nie demokracji; ) nasza demokracja studencka ma za malo procentoff.
  • j g

hmm co tu duzo gadac wydzial zacyna denerwowac.................... ....................
  • Boubi

ludzie zdaja po pare razy, bardzo czesto WAPW jest snem......
    a po 1 sem juz płaczesz idąc do szkoly na ćw. z co poniektorymi...

Ale szkoła jak szkola nie nauczy cie jak bedziesz palic pety w Punkcie.
  • Anonim

zaczyna to malo powiedziane.. grrr.....
  • Anonim

gabahadatta nie strasz dzieciaków... :P
    denerwuje ale co zrobisz.
    ja się nie widzę na jakimś marketingu czy ekonomii...:|
    a wapw ...jest jakie jest kazdy widzi.
  • arj

niektorzy jeszcze widzą... trzeba im uzmysłowi w jakie bagno się pakują... sześcioletnie bagno.... :)
  • Anonim

hehe
    dla niektórych to chyba nawet dłuższe...;-)
  • č

ale wapw przyciąga matki z dziećmi :-)
    rodzinna atmosfera panuje.
  • Anonim

tiaaaa.... ostatnio dwie mamy zablokowały wózkami cały korytarz... i nie było jak przejść..:P
  • č

niektore mamy blokują studentów i zaciągają przed komputery nawet; -)
    do tego w czapkach!
  • Anonim

buhahahaha!
    nie tylko przed komputery...;-)
  • Anonim

czasem trojkami ta mafia tez chodzi. brr. ten wydzial nie jest normalny :/
  • Anonim

trójkami....? oj! ja chyba o czymś nie wiem...:|
  • č

aaaaaaaaaaaaargh
    MNOŻĄ SIĘ!
    :o