Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jin :)

Jkaie miejsca polecacie w Warce gdzie warto pojsc lub spotkac sie z ludzmi
    jakich miesjsc nie lubicie w Warce i czemu
  • M@CIEK

hej
    to zależy kto co lubi
    latem nasz ponim <widelec> w centrum miasta jest spoko.Ogródek piwny i plaża nad rzeką, ale to latem.Zima to chyba tylko sanki w parku na winiarach:)
    Ogólnie miasteczko małe i raczej nudne, ale<jak już pewnie wiesz> ma swój urok
    Do sklikania:)
  • Badz bliski dla bliskich

Warka jak to Warka....jak nic sie nie dziej to sie nie dieje ale jak sie zacznie dziac to jest :D....e(L)o
  • krowuŚ...

wow ..ciekawe jakie ja lubie miejsca w Warce i dlaczego no nie...;) buhehe...; )
  • Anonim

miejsca w warce??
    przede wszystkim bar u paprota!!
    tak tak!!
    można tam spotkać naprawdę miłych ludzi
    <lol>

hymm po pubach to aj sie jeszcze w Wareczce nie objialam ale widze ze bedzie trzeba sprobowac :df
  • Anonim

oj nie!!
    to tylko lekki sarkazm przeze mnie przemawia...
    w warce NIE MA ciekawego pubu
    kropka
    :/
  • ohkarol

a no niema a u paprota to już wogóle lepiej nie mówić (sady, sady i policja)
    ps. nie o twój sad chodzi; )
  • Badz bliski dla bliskich

miejsca..... juz niedlugo lada dzien bedzie pomnik zyciem tetnil;) hehe co za miasto w warce sami patryjoci tyle czasu przed pomnikiem spedzaja....:)
  • Anonim

miejmy nadzieję, że wyklaruję się jakies nowe miejsce bo żal będzie spędzić kolejny rok siedząc doopą na pomniku :/
    mam tego dość!!
    może przenieśmy się w jakieś inne miejsce...
  • ohkarol

trzeba będzie coś wykombinować, ja już wole np. park, ogniska musimy częściej robić. No i oczywiście grille u Ciebie;)

sa ja tam lubie park; D
    a najbardzie boisko przy szkole przynajmije mam gdzie grac w siatke hehe; D
  • krowuŚ...

tak seha ja wiem o tym...i jeszcze pare domkow..hehe...; )
  • Anonim

yhy
    i znowu zwali mi się 150 osób na podwurko... :/
    przeciesh moja rodzina tego nie zniesie; ]

a tak btw w grójcu podobno jakiś klubik otworzyli...
    może przebranżujesz sklep??
    :P
  • a n a

Najbrdziej lubie w Warce piekna plaze :-p nad Pilca czysta jak Pacyfik
  • a n a

W takich malych maiasteczkach jak Warka mozna jedno robic wiosna i latem? :-D odp: PIC WODE PRZEZ "O" KRESKOWANE hehehe
  • # Gliner #/

W warce nie ma co robic i nie przyjezdzajcie tutaj bo idzie sie pochlastać !! NUDY NUDY I JESZCZE RAZ NAUDY !!! Jedynie mozna sie zabawić w terenie kupić browarka siąśc gdzies w parku albo na rynku ale ostatnio tez juz nie mozna bo psy wypedzaja; / polecam inne miasta serio tylko NIE TO !!!!!!!!!!1

e tam kazdy tak mowi o swoim miescie
    ja np tez nikomu bym nie polecala Warszawy
    a zawsze mowie o W@rce moze dlatego ze mam mile wspomnienia z tamtad i nadal tam jezdze z checia

e tam kazdy tak mowi o swoim miescie
    ja np tez nikomu bym nie polecala Warszawy
    a zawsze mowie o W@rce moze dlatego ze mam mile wspomnienia z tamtad i nadal tam jezdze z checia
  • .

W Warce to tylko Pilica czyli ognicha, to w lato a w zimie nic. Jak Stowarzyszenie nic nie zkombinuje to nudyyyyyyy. W wakacje niewiadomo co będzie, ogródka nie będzie, zobaczymy.