-
Jin :)
Jkaie miejsca polecacie w Warce gdzie warto pojsc lub spotkac sie z ludzmi
jakich miesjsc nie lubicie w Warce i czemu -
M@CIEK
hej
to zależy kto co lubi
latem nasz ponim <widelec> w centrum miasta jest spoko.Ogródek piwny i plaża nad rzeką, ale to latem.Zima to chyba tylko sanki w parku na winiarach:)
Ogólnie miasteczko małe i raczej nudne, ale<jak już pewnie wiesz> ma swój urok
Do sklikania:) -
Badz bliski dla bliskich
Warka jak to Warka....jak nic sie nie dziej to sie nie dieje ale jak sie zacznie dziac to jest :D....e(L)o -
krowuŚ...
wow ..ciekawe jakie ja lubie miejsca w Warce i dlaczego no nie...;) buhehe...; ) -
-
Anonim
miejsca w warce??
przede wszystkim bar u paprota!!
tak tak!!
można tam spotkać naprawdę miłych ludzi
<lol>
-
hymm po pubach to aj sie jeszcze w Wareczce nie objialam ale widze ze bedzie trzeba sprobowac :df -
Anonim
oj nie!!
to tylko lekki sarkazm przeze mnie przemawia...
w warce NIE MA ciekawego pubu
kropka
:/ -
ohkarol
a no niema a u paprota to już wogóle lepiej nie mówić (sady, sady i policja)
ps. nie o twój sad chodzi; ) -
Badz bliski dla bliskich
miejsca..... juz niedlugo lada dzien bedzie pomnik zyciem tetnil;) hehe co za miasto w warce sami patryjoci tyle czasu przed pomnikiem spedzaja....:) -
Anonim
miejmy nadzieję, że wyklaruję się jakies nowe miejsce bo żal będzie spędzić kolejny rok siedząc doopą na pomniku :/
mam tego dość!!
może przenieśmy się w jakieś inne miejsce... -
ohkarol
trzeba będzie coś wykombinować, ja już wole np. park, ogniska musimy częściej robić. No i oczywiście grille u Ciebie;) -
sa ja tam lubie park; D
a najbardzie boisko przy szkole przynajmije mam gdzie grac w siatke hehe; D -
krowuŚ...
-
Anonim
yhy
i znowu zwali mi się 150 osób na podwurko... :/
przeciesh moja rodzina tego nie zniesie; ]
a tak btw w grójcu podobno jakiś klubik otworzyli...
może przebranżujesz sklep??
:P -
a n a
Najbrdziej lubie w Warce piekna plaze :-p nad Pilca czysta jak Pacyfik -
a n a
W takich malych maiasteczkach jak Warka mozna jedno robic wiosna i latem? :-D odp: PIC WODE PRZEZ "O" KRESKOWANE hehehe -
# Gliner #/
W warce nie ma co robic i nie przyjezdzajcie tutaj bo idzie sie pochlastać !! NUDY NUDY I JESZCZE RAZ NAUDY !!! Jedynie mozna sie zabawić w terenie kupić browarka siąśc gdzies w parku albo na rynku ale ostatnio tez juz nie mozna bo psy wypedzaja; / polecam inne miasta serio tylko NIE TO !!!!!!!!!!1 -
e tam kazdy tak mowi o swoim miescie
ja np tez nikomu bym nie polecala Warszawy
a zawsze mowie o W@rce moze dlatego ze mam mile wspomnienia z tamtad i nadal tam jezdze z checia -
e tam kazdy tak mowi o swoim miescie
ja np tez nikomu bym nie polecala Warszawy
a zawsze mowie o W@rce moze dlatego ze mam mile wspomnienia z tamtad i nadal tam jezdze z checia -
.
W Warce to tylko Pilica czyli ognicha, to w lato a w zimie nic. Jak Stowarzyszenie nic nie zkombinuje to nudyyyyyyy. W wakacje niewiadomo co będzie, ogródka nie będzie, zobaczymy.
- Przeglądaj grona w kategorii Społeczeństwo
- Przeglądaj grona w okolicy Warka
- Załóż własne grono tematyczne