-
Matias
e(L)o poszukuję kortów tenisowych w naszej wspaniałej dzielnicy. Oprócz AWF-u nie mam gdzie grać. Więc jak wiecie gdzie są to piszcie POZDRO -
Stanley
dokładnie nie podam ci jak tam dojechać ale, w pobliżu cmentarza żołnierzy włoskich jest taka duża polana a obok niej w kierunku Wisły są jakieś korty i boiska -
Hades
korty są też na chomiczówce zaraz koło pompy oligoceńskiej :D dokładniej to jedziesz ulicą Conrada skręcasz w Kwitnącą a później w Bogusławskiego (to będzie skręt za oligocenem skręt w lewo) lub odrazu z Conrada w Bogusławskiego (to będzie przed oligocenem skręt w prawo)
mam nadzieje że dobrze wytłumaczyłem :D -
rafał.01
korty sa na Hutniku obok boiska C (takie piaszczyste), na AWFie, na stawach a dokladnie gimnazjum i liceum, sa dwa korty, jeszce w lomiankach sa ale sadze ze ciebie to interesowac raczej nie bedzie. -
-
Matias
-
Matias
-
Mrówa
-
a ja mam na to wyjebane !!
kort masz jeszcze na boisku podstawowki 209 tylko ze tasm jes zrobiny ze sztucznej trawy ale ogolie da sie grac -
izZek =) luvP
-
izZek =) luvP
wiem ze mozna pograc jeszcze na podstawowce broniewskiego ....tasm tesh bylo o ile dobrze pamietam.....
-
***Ewa***
ja gralam na spojni i jest calkiem przyjemnie :D.zwlaszcza niektory trenerzy - calkiem , calkiem hehe. jak ktos chetny do pogania toi ja sie pisze :D -
Matias
a ten kort koło tej pompy oligoceńskiej na chomiczówce tam przy kwitnącej to jaki on jest betonowy??? -
Serce moje nalezy do ciebie:*:*
Korty są też niedaleko Wolumenu.... na terenie jakiejś szkoły ale prywatnie też jest -
Anonim
Moze ktos napisac cos wiecej o tym przy pompie bo nie chce mi sie tam isc samemu- jak, kiedy i za ile tam mozna pilke poodbijac? -
Anonim
-
Tam Gdzie Nigdy Się Zaczyna
-
Ala Foch
Witam - proponuje odwiedzić korty tenisowe ul.Esej - nawierzchnia ceglana ( tradycyjna), koszt 20zł/godz.
http://www.dobrekorty.pl
PS. To są te koło pompy przy ul.Bogusławskiego ( idzie się tak jak do pubu Czu-Czu)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Bielany
- Załóż własne grono tematyczne