WARSZAWA BIELANY [3251]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Matias

e(L)o poszukuję kortów tenisowych w naszej wspaniałej dzielnicy. Oprócz AWF-u nie mam gdzie grać. Więc jak wiecie gdzie są to piszcie POZDRO
  • Stanley

dokładnie nie podam ci jak tam dojechać ale, w pobliżu cmentarza żołnierzy włoskich jest taka duża polana a obok niej w kierunku Wisły są jakieś korty i boiska
  • Hades

korty są też na chomiczówce zaraz koło pompy oligoceńskiej :D dokładniej to jedziesz ulicą Conrada skręcasz w Kwitnącą a później w Bogusławskiego (to będzie skręt za oligocenem skręt w lewo) lub odrazu z Conrada w Bogusławskiego (to będzie przed oligocenem skręt w prawo)

mam nadzieje że dobrze wytłumaczyłem :D
  • rafał.01

korty sa na Hutniku obok boiska C (takie piaszczyste), na AWFie, na stawach a dokladnie gimnazjum i liceum, sa dwa korty, jeszce w lomiankach sa ale sadze ze ciebie to interesowac raczej nie bedzie.
  • Matias

gdzie na stawach?
  • Matias

gdzie to jest dokładnie??? jaka ulica
  • Mrówa

Tołstoja
  • a ja mam na to wyjebane !!

kort masz jeszcze na boisku podstawowki 209 tylko ze tasm jes zrobiny ze sztucznej trawy ale ogolie da sie grac
  • izZek =) luvP

a spojnia to co ...tam chyba tesh sa korty nie???????? ajt
  • izZek =) luvP

wiem ze mozna pograc jeszcze na podstawowce broniewskiego ....tasm tesh bylo o ile dobrze pamietam.....
  • ***Ewa***

ja gralam na spojni i jest calkiem przyjemnie :D.zwlaszcza niektory trenerzy - calkiem , calkiem hehe. jak ktos chetny do pogania toi ja sie pisze :D
  • Matias

a ten kort koło tej pompy oligoceńskiej na chomiczówce tam przy kwitnącej to jaki on jest betonowy???
  • Serce moje nalezy do ciebie:*:*

Korty są też niedaleko Wolumenu.... na terenie jakiejś szkoły ale prywatnie też jest
  • Anonim

Moze ktos napisac cos wiecej o tym przy pompie bo nie chce mi sie tam isc samemu- jak, kiedy i za ile tam mozna pilke poodbijac?
  • Anonim

Siemka
    A na spójni drogie są korty?
  • Tam Gdzie Nigdy Się Zaczyna

Korty sa przy szkole podstawowej nr 77 na Młocinach
  • Ala Foch

Witam - proponuje odwiedzić korty tenisowe ul.Esej - nawierzchnia ceglana ( tradycyjna), koszt 20zł/godz.
    http://www.dobrekorty.pl
    PS. To są te koło pompy przy ul.Bogusławskiego ( idzie się tak jak do pubu Czu-Czu)
| |

Witamy i zapraszamy wszystkich mieszkanców warszawskich Bielan :)

Fotki

Miejsca grona (12)