WARSZAWA BIELANY [3251]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Małgorzata Lipnicka

Witam
    Mam 34lata jestem zainteresowaną pracą statysty. Proszę o kontakt: email malgorzata.lipnicka1@gmail.com
  • Cogito

Witam witam... świetna oferta, jestem zainteresowany - czekam na info:
    krzysztof.saluda@gmail.com :))))
  • Cyganeczka

Witam, chętnie mogę zostać statystką - to moja pasja! Monika e-mail : monika.golon1990@interia.pl
  • tomasz Polak

witam jestem zainteresowany proszę o kontakt tomaszpolak15@wp.pl pozdrawiam
  • Anonim

...a ja to co?ja też chcę!arturro9@onet.eu
  • magda

ja też! madziula.kowal12@interia.pl
  • DK

Witam
    Jestem zainteresowany oferta ktora znalazlem na temat statystow. Szukam pracy dorywczej i praca jako statysta jest dla mnie najbardziej korzystna. Posiadam doswiadczenie w tej pracy, poniewaz raz pomagalem przy produkcji serialu uzyczajac samochodow do tego celu. Jestem zainteresowany praca jako statysta bez oraz z statysta z samochodami. Posiadam dwa samochody, ktore mysle, ze moglyby zostac wykorzystane do celu produkcyjnych, a sa to Hyundai Santa Fe 2006 (ta wersja po faceliftingu), oraz Mithubishi Lancer Sport Back 2010. Oba samochody sa w kolorze czarnym.

Bardzo prosilbym o odpowiedz. Samochody sa na czas, po uprzednim kontakcje.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
  • Ewelina Porębska

Witam. Mam 19 lat i jestem zainteresowana ofertą. Proszę o kontakt meilowy na adres ewelina9123@op.pl.
    Z góry dziękuję i pozdrawiam.
    Ewelina P.
  • Piotr Skuza

witam serdecznie jestem bardzo zainteresowany. prosze jak najszybciej o kontakt skuzik10@vp.pl pozdrawiam
  • Agata Kozarzewska

Witam serdecznie :) Byłabym wdzięczna za ewentualne szczegółowe informacje :) Mój adres e-mail: agata.kozarzewska@interia.pl
    Tymczasem pozdrawiam :)
  • Kamila Skóra

hej! nazywam się Kamila, mam 14 lat. Jestem baardzo zainteresowana tą ofertą. Byłabym zaszczycona mogąc wiąć udział w jakiejś reklamie (produkcji) :)

więcej info na kammulka@gmail.com
    dziękuję i czekam :DDDDD
  • Misiak

Witam, jestem zainteresowana tą pracą. Mój e-mail: team_yamayka@wp.pl
  • DOMINIK JAROCZYŃSKI

witam mam 27 lat ,172ww 64kg i z miła chęcią nawiąże z państwem współprace jako statysta moj email: domjar83@gmail.com pozdrawiam
  • Wojciech Kozłowski

Jestem matematykiem poszukującym pracy,lat 47.Chętnie zobaczyłbm jak kręcenie filmów zwłaszcza ,że przy okazji można zarobić..Mój mail wojthekk@wp.pl..
| |

Witamy i zapraszamy wszystkich mieszkanców warszawskich Bielan :)

Fotki

Miejsca grona (12)