-
Małgorzata Lipnicka
Witam
Mam 34lata jestem zainteresowaną pracą statysty. Proszę o kontakt: email malgorzata.lipnicka1@gmail.com -
Cogito
Witam witam... świetna oferta, jestem zainteresowany - czekam na info:
krzysztof.saluda@gmail.com :)))) -
Cyganeczka
Witam, chętnie mogę zostać statystką - to moja pasja! Monika e-mail : monika.golon1990@interia.pl -
tomasz Polak
witam jestem zainteresowany proszę o kontakt tomaszpolak15@wp.pl pozdrawiam -
-
Anonim
-
magda
-
DK
Witam
Jestem zainteresowany oferta ktora znalazlem na temat statystow. Szukam pracy dorywczej i praca jako statysta jest dla mnie najbardziej korzystna. Posiadam doswiadczenie w tej pracy, poniewaz raz pomagalem przy produkcji serialu uzyczajac samochodow do tego celu. Jestem zainteresowany praca jako statysta bez oraz z statysta z samochodami. Posiadam dwa samochody, ktore mysle, ze moglyby zostac wykorzystane do celu produkcyjnych, a sa to Hyundai Santa Fe 2006 (ta wersja po faceliftingu), oraz Mithubishi Lancer Sport Back 2010. Oba samochody sa w kolorze czarnym.
Bardzo prosilbym o odpowiedz. Samochody sa na czas, po uprzednim kontakcje.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz -
Ewelina Porębska
Witam. Mam 19 lat i jestem zainteresowana ofertą. Proszę o kontakt meilowy na adres ewelina9123@op.pl.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Ewelina P. -
Piotr Skuza
witam serdecznie jestem bardzo zainteresowany. prosze jak najszybciej o kontakt skuzik10@vp.pl pozdrawiam -
Agata Kozarzewska
Witam serdecznie :) Byłabym wdzięczna za ewentualne szczegółowe informacje :) Mój adres e-mail: agata.kozarzewska@interia.pl
Tymczasem pozdrawiam :) -
Kamila Skóra
hej! nazywam się Kamila, mam 14 lat. Jestem baardzo zainteresowana tą ofertą. Byłabym zaszczycona mogąc wiąć udział w jakiejś reklamie (produkcji) :)
więcej info na kammulka@gmail.com
dziękuję i czekam :DDDDD -
Misiak
Witam, jestem zainteresowana tą pracą. Mój e-mail: team_yamayka@wp.pl -
DOMINIK JAROCZYŃSKI
witam mam 27 lat ,172ww 64kg i z miła chęcią nawiąże z państwem współprace jako statysta moj email: domjar83@gmail.com pozdrawiam -
Wojciech Kozłowski
Jestem matematykiem poszukującym pracy,lat 47.Chętnie zobaczyłbm jak kręcenie filmów zwłaszcza ,że przy okazji można zarobić..Mój mail wojthekk@wp.pl..
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Bielany
- Załóż własne grono tematyczne