-
karola
hmmm gdzie tu u nas najlepiej sie napic piwka bo zdania sa bardzo podzielone i juz nie wiem gdzie chodzić? -
_(L)Izunia &PitBull(L)_
nio na BIELANACH jest sporo pabów, jak jest lato to wszyscy do marymontu pod parasole a teraz ehmn wiekszość osób chodzi do relaksu -
R
-
karola
-
-
karola
-
*karolcia*
-
_(L)Izunia &PitBull(L)_
-
karola
-
_(L)Izunia &PitBull(L)_
-
*karolcia*
-
SpydeRR
-
Pola
-
Anonim
-
Fubu
stawy i kanalek..parasole na marymoncie zbytnio przez holote oblegane czesto..ale jak mus to mus -
SpydeRR
-
Maf1a Konkord WestCh
Najlepiej chyba uderzyc na bemowo zima...ale latem,mmmm, wszedzie jest dobrze zeby wypic piwko...Stawy jak najbardziej:)...i Park na Chomi...Dobre miejscoweczki...aha i Na Boisku Przy lotnisku...Mistrz!!! -
~ 理 解~ !~MagHide~
ja tam ostatnie niemam wogóle czasu na takie rozrywki jak piffko, ale może jak by ktoś zaproponował sensowny dzień, to może byśmy parę osób się na piffko czy cośw tym stylu wybrali...
^_^ -
Anonim
na piaskach jak taki pub tunel w niebieszczaku na danilowskiego(byle c-45 czy cos w ten desen) i tam sie kiedys koncerty odbywaly i mi sie punki pod okna zlazily i chlaly winiacze;)
na bielanach nie ma chyba szczerze mowiac dobrego lokalu i nie ma sie co dziwic ze kazdy sie chowa z butla trunku po parkach czy boiskach. -
Lutek
Byłem tam chyba kiedyś na jakimś koncercie nawet w tym c45; ) Ale ani nie chlałem winiaczy ani nie byłem punkiem :]
Za to z tego co pamiętam to bardzo namiętne dymy pod tymi koncertami tam były.... Ach te bielany :) -
jumpdafuckup666
zawsze tez niesmiertelny Arab jeszcze zostaje, ktory to zima podgrzewany jest; )
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Bielany
- Załóż własne grono tematyczne