-
Florka
Warszawskie Yelonki dla niew iadomych jest to niewielkie osiedle o nazwie Jelonki nalezonce do gminy bemowa miasta Warszawa
Znajduje sie blisko końca warszawy a zarazem blisko centrum miasta..miejsce umiarkowane niemal cale osiedle jest zamieszkiwane przez blokersow poniewaz sa tu prawie same bloki:)(choc ostatnio nieco odnowione)mimo to jest takze wiele zieleni dawa parki jedn wiekszy park Górczeska miejscem wielu spotkan i dlugich spacerów czasem nawet(opalan i grili)przyroda sprawia ze na osielu czuje sie inaczej jest tu cicho i przytulnie no gdyby nie posterunek policji i kosciuł ale tu juz inna historia...jesli jestes z jelonek albo chcesz sie czyms podzielic napisz koniecznie:)........... -
O.K.
-
rumrumrum...
-
Majk vel Boberek
hello :)
Jelonki to osiedle ktorego nigdy nie chcialbym zamienic na inne.kocham tu mieszkac :) -
-
Anonim
chyba jedno z najbardziej schludnych i najladniejszych osiedli w warszawie... -
gospi
tez tak mysle, mieszkam tu juz od dziecka i ladniejszego osiedla na oczy jeszcze nie widzialm w Warszawie. I nie zamienilambym tego osiedla na inne. -
psycho catfish
Cinek mieszka całe życie na Jelonkach... A domki tu są!!!!!!! Od Placu Kasztelańskiego do torów kolejowych i osiedla " Przyjaźń"!!! Pozdro :D -
Grono.Net
Jeśłi nie widzieliście ładniejszego osiedla mieszkaniowego to czy Wy nigdzie nie podrużujecie? W całej warszawie jest przynajmniej z tuzin ładniejszych mniejszych osiedli, nasz klimat Jelonkowski polega tylko na tym że mamy trochę więcej zieleni niż inne osiedla. Ale i tak tu jest lipa. System wielkopłytowy naszych "pięknych" budynków jest naprawdę przecudowny :/ -
Anonim
-
Chudy
Jelonki po prostu mają swój klimat i już, wróciłem tu po czterech latach nieobecności i jest po prostu odjazdowo!!!! -
x
-
x
-
oko_®
http://free4web.pl/3/?109683 FORUM "YELONKI"
forum moze sie rozwinac tylko dzieki wam... -
Agatka
-
Anonim
Czasami mysle, ze mam juz dosyc tych blokow...ale nie wyobrazam sobie mieszkac gdziekolwiek indziej niz na yelonkach :-)
-
Piotrek Nowicki
-
Anonim
-
BeńU
Witam jelonki rullez:P Pozdro dla wszystkich wariatów z Szewca/ ...Mety i grzyba:P,.,....Le parkour to jest to dzieciak.. -
Ruda
kocham yellonky.... przetoczylabym słowa Feno ale pewnie ktos to juz zrobil a mi sie czytac nie chce :D
nie moglabym mieszkac nigdzie indziej tu ludzie, tu bloki, tu klimat
elo
PEACE; ] -
Basia
y(L)onky to poprostu wyjecgana w kosmos miejscówa i tyle. prawie kazdy sie tu zna i jest spoko ziom!!!
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Bemowo
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
"Moje osiedle na ktorym mieszkam Yelonki znam je od dziecka tyle ludzi, o których pamietam moje osi...