Warszawa-Jelonki... [391]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Florka

Warszawskie Yelonki dla niew iadomych jest to niewielkie osiedle o nazwie Jelonki nalezonce do gminy bemowa miasta Warszawa
    Znajduje sie blisko końca warszawy a zarazem blisko centrum miasta..miejsce umiarkowane niemal cale osiedle jest zamieszkiwane przez blokersow poniewaz sa tu prawie same bloki:)(choc ostatnio nieco odnowione)mimo to jest takze wiele zieleni dawa parki jedn wiekszy park Górczeska miejscem wielu spotkan i dlugich spacerów czasem nawet(opalan i grili)przyroda sprawia ze na osielu czuje sie inaczej jest tu cicho i przytulnie no gdyby nie posterunek policji i kosciuł ale tu juz inna historia...jesli jestes z jelonek albo chcesz sie czyms podzielic napisz koniecznie:)...........
  • O.K.

Pozdrawiam z Jelonek :-))))))))
  • rumrumrum...

miejsce gdzie się wychowałam i najbardziej przeżywałam
  • Majk vel Boberek

hello :)
    Jelonki to osiedle ktorego nigdy nie chcialbym zamienic na inne.kocham tu mieszkac :)
  • Anonim

chyba jedno z najbardziej schludnych i najladniejszych osiedli w warszawie...
  • gospi

tez tak mysle, mieszkam tu juz od dziecka i ladniejszego osiedla na oczy jeszcze nie widzialm w Warszawie. I nie zamienilambym tego osiedla na inne.
  • psycho catfish

Cinek mieszka całe życie na Jelonkach... A domki tu są!!!!!!! Od Placu Kasztelańskiego do torów kolejowych i osiedla " Przyjaźń"!!! Pozdro :D
  • Grono.Net

Jeśłi nie widzieliście ładniejszego osiedla mieszkaniowego to czy Wy nigdzie nie podrużujecie? W całej warszawie jest przynajmniej z tuzin ładniejszych mniejszych osiedli, nasz klimat Jelonkowski polega tylko na tym że mamy trochę więcej zieleni niż inne osiedla. Ale i tak tu jest lipa. System wielkopłytowy naszych "pięknych" budynków jest naprawdę przecudowny :/
  • Anonim

klimacik tu jest zajebisty
  • Chudy

Jelonki po prostu mają swój klimat i już, wróciłem tu po czterech latach nieobecności i jest po prostu odjazdowo!!!!
  • x

Chudy do domu! :D
  • x

Ledwo wróciłes i już sie połamałeś!
  • oko_®

http://free4web.pl/3/?109683 FORUM "YELONKI"
    forum moze sie rozwinac tylko dzieki wam...
  • Agatka

Jelonki są the best...
  • Anonim

Czasami mysle, ze mam juz dosyc tych blokow...ale nie wyobrazam sobie mieszkac gdziekolwiek indziej niz na yelonkach :-)
  • Piotrek Nowicki

<lol2>hahahahahahahahaha
  • Anonim

ha ha ha ????????????????
  • BeńU

Witam jelonki rullez:P Pozdro dla wszystkich wariatów z Szewca/ ...Mety i grzyba:P,.,....Le parkour to jest to dzieciak..
  • Ruda

kocham yellonky.... przetoczylabym słowa Feno ale pewnie ktos to juz zrobil a mi sie czytac nie chce :D
    nie moglabym mieszkac nigdzie indziej tu ludzie, tu bloki, tu klimat
    elo
    PEACE; ]
  • Basia

y(L)onky to poprostu wyjecgana w kosmos miejscówa i tyle. prawie kazdy sie tu zna i jest spoko ziom!!!
| |

"Moje osiedle na ktorym mieszkam Yelonki znam je od dziecka tyle ludzi, o których pamietam moje osi...

Fotki

Miejsca grona (0)