Warszawa Sale Weselne i Bankietowe [290]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mary

est elegancka ale nie aż tak cukierkowa jak hrabski. byłam tam 7 lat temu na weselu siostry ciotecznej, pyszne jedzenie i podobno cały czas ci sami kucharze! apartament dla nowożeńców na górze, 200 osób się zmieści a może nawet więcej, cena około 150 - 170 za osobę

i wiem skąd ten zapach w okolicach tej sale i hotelu hrabskiego - tam w okolicy jest stajnia z krowami, widziałam jedną ale może jest więcej. ale osoby, które zarezerwowały terminy w hrabskim lub elgrom niech się zbytnio nie martwią, gdyż wewnątrz sali elgrom nic nie czułam, jest klimatyzacja. jak byłam w hrabskim na weselu to też nic nie czulam wewnątrz.

• Złośnica!!!

• Złośnica!!!

czy ktoś miał tam swoje wesele???
  • Anonim

ja podbijam temat. sala super wizualnie,
    ale czy ktoś, coś może powiedziec na podstawie własnych "przeżyć"??
    jedzenie, obsługa itd..??
  • Anonim

Mi osobiście sala bardzo się podoba, jedzenie bardzo dobre i jest go nawet sporo. Ceny przystępne. Obsługa też jak najbardziej na + :)
    Ps. byłam tam na 4 weselach
  • Anonim

Moja przygoda z Elgromem zaczęla sie od tego,ze zadzwonilam do właścicielki i umowilam się na obejrzenie sali. Umowionego dnia przyjechalismy i co się okazalo? Nikogo nie bylo na miejscu! Zadzwonilam do włascicielki i pytam czy ktoś bedzie, bo czekamy na miejscu. Pani włascielka na to, ze 'musieli wczesniej inetres zamknąc" Wszystko ok, tylko czemu nie zadzwonila i nie uprzedzila nas?
    Za 2 miesiące znow zdzwonilam i chcialam umowic sie na obejrzenie sali. stwierdzilismy z narzeczonym,ze wlaściele tez sa tylko ludzmi :-) Jak przyjechalismy drugi raz Wlasciela nei bylo (z nim sie umawialam). Zadzwonilam do niego, skierowal nas do wlascielki, jego zony, która prowadzi sklep.
    wlascielka powiedziala,ze nie pokaze nam sali, bo nei bylismy z nia umowieni (mimo ze prowadza wspolny interes!! ) W ogole nei przekazuja sobei informacji. Wlascielka byla niemila i niekulturalna!!! Nie zalezalo jej na tym, aby nam poazać salę.
    Zadzwonilam do Wlasciela, powiedzialam o sytuacji, a on odrzekl, ze to ja utrudniam obejrzenie sali!!!!
    PRZESTRZEGAM PRZED TYMI LUDŹMI!!!
    Nie cenia czasu klienta, są niekulturalni! Nie warto w ogole umawiać sie nimi. Jak widac sa nierzetelni.! Nam nie bylo dane nawet obejrzec sali.
    NIE WARTO!!!!
| |

Miałam dość przeglądania tysiąca wątków w poszukiwaniu inforamcji o danej sali, postanowiłam...

Fotki

Miejsca grona (1)