- 1
- 2
-
|"upHILL" ®|
-
Szafki rulezzz :) to byla wygoda :D
rok 2002-2004 :) - moja kariera na Krasnoleckiej :) -
Anonim
-
Asiula MIMI
1997-1999, turystyka, pierwszy rocznik, ktory mial szafki. Moja byla w ostatnim rzedzie ( stojac twarza do budynku), gorna czesc chyba 5 albo 6 z rzedu...ha..ha. Dzielilam ja z dziewczyna o imieniu Kasia Zawistowska -
-
*Tycia*
a moja zawsze przyciagala Hektora..a raz jak sie zaciela..to Hektor wyjal jakis przyrzad podobny do srubokretu tylmko dotknal zamka..i bach szafka sie otworzyla!!! -
*Tycia*
-
Michał Lubtak
Ha ha ha. Tyrystyka i miala na nazwisko Zawistowska jak prezes Triady -
Joanna K
rok 2000-2002 TPB
to były piękne czasy
dziwne ale najbardziej utkwiła mi w pamięci pani od niemieckiego, do dzis widze jej twarz i pani ktora była nasza opiekunką. pani Ela bodajze.
Gosiu z Sulejówka jeśli tu zagladasz to odezwij sie do mnie, siedziałysmy w jednej ławce. -
|"upHILL" ®|
-
Anonim
Turystyka 2002-2004, na zawsze w pamięci p. Kasia Szwajczewska i p.Ewa Ciszewska, 2 osoby które naprawde wniosły coś do mego naukowego życia; -) -
Oleńka
-
-
Ksenomorf
Lata 2001-2003. Turystyka AT1 "Petunia" się nami "opiekowała".
Nie pamiętam, którą szafkę miałem, ale pamiętam z kim. Czołem Luki. :)
Z Krasnołęckiej pamiętam kilka fajnych i pięknych, co tu dużo mówić lasek. Pałętajacego się wszędzie Hektora (i jego pociąg do "inspekcji" w damskich kiblach) :) Wspaniały czas -
Rafcik
hehe to były czasy. coś wspaniałego. lata 2002-2004. Organizacja usług gastronomicznych, opiekun semestru p. Trzeciak. -
Anonim
-
Anonim
CZY Znajdzie sie ktoś z rocznika 2003-2005 najlepiej z oug..:)..pozdrawiam..
-
*Kasieńka*
-
Anonim
Cześć Kasia :) miło Cię widzieć
Ja też jestem z rocznika 2001 - 2003 TPB I grupa :)
Pozdrawiam :*** -
Zebra
-
Karolina
- 1
- 2