-
Anonim
Ciekawa jestem, kto skończył kierunek Technik prac biurowych na Krasonłęckiej i jak wam poszło po tej szkole szukanie pracy w zawodzie? :) a tak na marginesie ja miło wspominam te dwa latka w tej szkółce :) -
Anonim
No ja jestem na Hotelarstwie bede na 3 sem...A czym ten kierunek się zajmuje?? -
Anonim
Ja to tam tylko wspominam zajęcia TPB - Technika Prac Biurowych conajmniej z niechęcią:/
4 godziny w tygodniu, zawsze dwie pod rząd, duszna, ciemna sala i najpierw nauka 10cio palcowego pisania bez patrzenia na klawiaturę:] poprostu zajebiście, kochałam te jakże rozwijające ćwiczenia: cło cło cło cło cło cło........... cwał cwał cwał cwał cwał... srał srał.... bla bla bla i tak w kółko chyba przez pare miesięcy to wałkowaliśmy, bleeh, choć przyznam, że całkiem przydatna umiejętność, ostatnio zauważyłam, że rzeczywiście mi wychodzi pisanie bez patrzenia na klawiaurkę:P
No i ciągle stojąca na straży nauczycielka (nawet nie pamiętam nazwiska, wiem, że dwu członowe jakieś:P), oczy miała chyba i z tyłu głowy i w dupie, bo zawsze jakoś wypatrzyła jak ktoś wchodził na neta i odrazu wrzaaaaaaask!
Alleluja, że już nie będę miała 'przyjemności' z tą lekcją w następnym semetrze:P -
Anonim
no tak nauka bezwzrokowego pisania jest męcząca, ale później jakie efekty, ja tam nie żałuje tych zajęć, przynajmniej mam teraz dyplom, pomimo to, że było naprawdę ciężko czasem wytrzymać na tych zajęciach. Pozdrawiam! -
-
Kasiula
Witam,
Syla ---> ja jestem po tym kierunku i pracuje teraz w Kancelarii Adwokackiej :)) jestem bardzo zadowolona :))
Pozdrawiam -
Anonim
To ja mam podobne odczucia jak MioDZio odnośnie tego pasjonującego przedmiotu, który miałem na obsłudze ruchu tur.
"Bezwzrokowe pisanie na klawiaturze" :)))
Rewelacja, chociaż przyznaję, że się przydaje. Może nie jest to kierunek zbytnio rozwijający i jeśli chodzi o Krasnołęcką to uderzałbym na hotelarstwo lub turystykę, ale przydatny.
Do dzisiaj w robocie przypominam sobie jak te paluchy miały być ułożone i jakoś wychodzi, mimo, że od dyplomu tej szkoły minęły 4 lata:)
I te teksty "Nadgarstki w górę, proszę wyłączyć internet!" :-))) Piękne czasy! -
M.a.
Ja tez skonczylam ten kierunek i tez jestem zadowolona:) latwo po niej znaleźć prace..ja teraz pracuje w KPRM:) -
Kasiula
Hej Małgoś, dzieki za zaproszenie :))
A co to za firma??
KPRM?? :)))
Pozdrawiam -
*Kasieńka*
ja rowniez skonczylam ten kierunek i przyznam ze mialam problemy ze znalezieniem pracy w tym zawodzie.... Pracowalam na Wydziale Rehabilitacji AWF -
...???...
Witam, ja skończyłam ten kierunek w 1995 i jak dotąd nie narzekam na pracę:-) Zawsze zmieniam na lepsze. W chwili obecnej (od 2000 r.) pracuję jako asystentka prezesa zarządu w jednym z najwiekszych towarzystw ubezpieczeniowych (... nie PZU:-))))))) -
Moniak
No to gratuluje wam... Ja skonczylem ten kierunek takze i jakos nikt sie nie kwapi z zatrudnieniem mnie gdziekolwiek... Dziewczynom po tym jest latwiej, chlopakom niestety chyba gorzej:(( -
w końcu na urlopie
J też skończyłam ten kierunek. Dwa lata spędzone w tej szkole uważam za najlepsze jak dotąd. To była moja najfajniejsza szkoła. A co do pisania na maszynie to mieliscie chyba kiepskiego nauczyciela. U nas byla Pani Badziak i ja wspominam ją wspaniale. A codo śmiesznych nauczycieli to Kasia powinna pamiętać panią Gawin. To dopiero była porąbana mauczycielka :) hihi -
*Kasieńka*
oj pamiętam pamiętam .... chyba jako jedyna miałam u niej przechlapane :) -
Anonim
o masz... Ja tam wcale miło nie wspominam Badziak... była moja opiekunka; P hehehe... tyle co pamiętam to jej szminkę na zębach :P -
Tygrysek
było fajnie luzy blusy
nie przejmowanie sie niczym
Badziak była spoko
ja miałam za opiekunke Czarnecką -
izabelka
http://grono.net/forum/topic/680874...
zapraszam wszystkich ktorzy chodzili na TPB w roku... kurcze nie pamiętam; p ale w każdym razie razem z Sylą
p.s. co tam slychać u Ciebie? -
Złośnica
też chodziłam z Sylą, tylko do innej grupy,
ja tam miło wspominam panią Badziak, przynajmniej nic nie trzeba było robić na jej zajęciach :))
ps. przynajmniej ja nic nie robiłam :)