-
A
hej:)
napewno orientujecie się gdzie dobrze wybrać się do fryzjera...no i niedrogo:) -
Paweł Gniado
-
Anonim
ale Fryzjer poszedł siedzec tak jak 42 innych typków za korupcje :P
a fryzjer to jest w Tesco i w budynku gdzie jest WBK czyli Wąwozowa. -
*Agnieszka*
kiepsko ścinają w Corte del Sole, http://www.cortedelsole.pl/index.ht...
Ja nie byłam zadowolona ze swojej fryzury !!!
Koleżanka poszła na spróbowanie i też klapa !!!
-
-
BITKA
-
Anonim
Jest jeszcze pani Ela z Hawajskiej. Zakład typowo osiedlowy, nawet lekko demode a Pani Ela nie jest "artystką", nie świruje i nie pierdoli klientowi farmazonów....
Ale wypróbowałem wszystkich fryzjerów na Ursynowie i nikt Jej nie pobił. Najlepsze w Niej jest to, że naprawdę myśli i jeśli współpracuje się z Nią, to nawet przy tak parszywej gębie jak moja można osiągnąć jakiś efekt. Tylko nie ma co liczyć na inwencje. Trzeba zaproponować jakąś opcję, a Ona już zaadaptuje wybrany wariant do naszych warunków i zrobi to mistrzowsko. Można przyjść z katalogiem i pokazać "TO".
Dla pani Eli nie ma rzeczy niemożliwych, a jej fryzury nie leżą fajnie tylko tego samego dnia, ale nawet zyskują z czasem. Aha! Jeśli wyraźnie coś odradza, to lepiej się posłuchać. Ja płacę tam za strzyżenie ( a mam bardzo dużo włosów i wybrzydzam) 20 zł. -
udar ♫
Jean Louis David Centrum Szkoleniowe dla fryzjerów można się tam obciąć za ok 10-20zł tylko trzeba się umówić wcześniej telefonicznie, haczyk? pewnie strzygą świeżo upieczeni fryzjerzy :) a lokalizacja to niedaleko NOK'u w stronę meander a dokładniej obok sklepu z akcesoriami do jazdy konnej.
może ktoś już tam był i podzieli się wrażeniami :]? -
Gosia Rajchert
W "JLD" byłam i nie polecam. Następnego dnia leciałam robić trwałą, bo wygladałam jak średniowieczny chłopek... Chociaż są i tacy co im sie podobało. Ja jednak mam większe wymagania skoro chłopek mnie nie zachwycił :P
Fajnie za to było w "Izie" na Natolinie, koło wypożyczalni Beverly Hills, przy Belgradzkiej.
A jeśli męskie strzyżenie to polecam "Agneess" w Galerii Ursynów na parterze za 15zł naprawdę porządna robota :) -
BITKA
-
A
Dzięki! przydały się adresy, które tak ładnie wymieniliście- już wiem, gdzie warto, a gdzie nie warto iść:)
nio i jutro jedno z tych miejsc wyprubuję :)
pozdrawiam! -
Anonim
-
A
-
Anonim
Punkt dla Ciebie, że nie uniosłaś się bucowatym tonem współczesnego człowieka, który pozjadał wszystkie rozumy:) -
dagi
tak tak w "Izie" bardzo fajnie, naprawde po raz pierwszy od dłuzszego czasu byłam zadowolona po wyjsciu od fryzjera :) polecam! -
Paulina
>udar napisał
>Jean Louis David Centrum Szkoleniowe dla fryzjerów
>można się tam obciąć za ok 10-20zł
>tylko trzeba się umówić wcześniej
>telefonicznie, haczyk? pewnie strzygą świeżo
>upieczeni fryzjerzy :) a lokalizacja to niedaleko NOK'u w
>stronę meander a dokładniej obok sklepu z
>akcesoriami do jazdy konnej.
>
>może ktoś już tam był i podzieli
>się wrażeniami :]?
Ja bylam. Obciecie trwalo bardzo dlugo (3 godziny), najgorsze bylo mycie wlosow, musialam siedziec w tej niewygodnej pozycji doslownie pol godziny, ale efekty bylo widac, bylam bardzo zadowolona :) -
Anonim
A ścinał sie ktoś może w studiu urody "Kaprys" nie wiem tylko jaka to ulica, prostopadla do Nowoursynowskiej, może Wesoła ale pewna nie jestem. To jak, ktoś wie jak tam ścinają i ile kosztuje? -
A
>Michał napisał
>Punkt dla Ciebie, że nie uniosłaś się
>bucowatym tonem współczesnego człowieka,
>który pozjadał wszystkie rozumy:)
uczymy się przez całe życie.
w końcu z powodów czasowych wylądowałam w "K&K" na Komisji Edukacji. Ceny...jak wszędzie, ale za to ślicznie w środku i z fryzurki jestem BARDZO zadowolona...co do fryzjera...no cacy cacy; )
jeśli chodzi o słynną panią Elę to nie zapominam i wybiorę się następnym razem. dzięki :) -
udar ♫
a ja lece w czwartek do JLD ale w galerii mokotów i napisze recenzje; ) Tylko coś kurde ceny poszły w góre to pewnie z powodu tego przyszłorocznego vat'u ma pójść w dół
pzdr -
raffał
-
*Natalia*
"FRYZJERNIA" na Jastrzębowskiego obok Statoil, w tym nowym bloku z widocznym na kilometr napisem URSYNÓW :)
Babeczki doradzą,dobrze ostrzygą i do tego wszystkiego robią rewelacyjny masaż głowy :D
Mi się podobało,strzygła mnie Magda :)
A jesli chodzi o kaskę,to ja za średniej długości włosy zapłaciłam 45 zł.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Dla wszystkich mieszkajacych na Warszawskim Ursynowie, o Ursynowie.
Miejsca grona (11)
-
Cukiernia Galeria Słodkości Generała Romana Abrahama, Warszawa
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
Klub Muzyczny Red Star Aleja Wilanowska 361, Warszawa
-
RiO Club & Lounge Pańska, Warszawa
-
klub DESEO Narocz, Warszawa
- Dodaj miejsce