Ursynów - Warszawa [5145]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • WiewiooorczY Niepokoooj

>Mateo napisał
    >Co nie zmienia faktu, że szczytem śmieszności jest
    >zapłacić za pizzę mniej (ceny z internetu), kiedy zamawia
    >się ją w dostawie przez telefon do klatki obok, natomiast
    >kiedy zamówiłem ją przez telefon i nie chciałem być
    >leniem, więc powiedziałem, że skoro mieszkam obok, to sam
    >po pizzę zejdę to nagle zapłaciłem ceny wyższy.
    >Zwyczajny paradoks i śmieszność.
    >
    >Jedno oddam, że pizza lepsza niż jeszcze we wrześniu -
    >ale po czymś takim czas dać szansę innym pizzeriom.

yhym.... po prostu mamy w chwili obecnej promocyjne ceny na dostawę ... to tyle :/
    i to że Pan nie chciał być leniem to już Pana problem. xD śmieszne w takich wypadkach jest to że ludziom nie chce się czytać ofert jakie dostają albo jak już czytają to niestety bez zrozumienia;/
    i żeby nie było na lokalu są promocje!!! od Pon. do Czw. do godz. 18 "duża pizza w cenie średniej "lub za okazaniem paragonu 20% zniżki na całe następne zamówienie złożone w określonym czasie (promocje sie nie łącza )
    jak ktoś czuje silną potrzebę wyrażenia opinii na temat naszej sieci to mile widziany będzie @ lub post na gronie La Torre xD
    Pooooooozdrawiam
  • Butla otwartawww.butla.com.pl

Najlepszą pizzę i nie tylko ma INFERNO, powiew Włoch na Ursynowie.
  • Dosia.

Informacja do osób zdegustowanych cenami w LOKALU w pizzerii La Torre.... Otóż ceny zamieszczone na stronie i na ulotce obowiązują również na wynos.... To tak na przyszłość żeby nie było nieporozumień....

Mnie też zdziwiło to, że na lokalu są wyższe ceny, ale... nie my to ustalamy :) Pozdrawiam.
  • xxx xxxx

• ...:::Wojtek:::...

DaGrasso na KEN przypala pizze ostatnio musiałem wymieniać bo była spalona tak że spód cały czarny. Albo maja coś z piecem- niedoczyszczony, albo zaczynają zniżać poziom generalnie jadłem tam ostatni raz. Dzisiaj testuje Dolce Far Niente. Kiedyś jadłem jakąś pizze z włoskiej restauracji z wąwozowej i nie wiem czy to nie czasem właśnie Dolce Far Niente i była fenomenalna.
  • Wojtek

Ale Dolce Far Niente nie leży na Wąwozowej; ) Bardziej okolice nowego osiedla na Alternatywy...

>Wojtek napisał
    >Ale Dolce Far Niente nie leży na Wąwozowej; ) Bardziej
    >okolice nowego osiedla na Alternatywy...

Pizzeria Dolce Far Niente
    Ul. Wąwozowa 6 lok.9A
    02-793 Warszawa
    czynne: pon.-pt. 12-22,
    sob. - nd. 11-22

A pizza pyszna jedyny mankament to to ze strasznie cienka ale to jak kto woli jak dla mnie mogłoby byc dwa razy grubsze

Dolce Far Niente Grande
    ul. I. Gandhi 35/ U1
    02-776 Warszawa
    tel. 22 855 07 88
    pon.-pt. 12-22, sob.-niedz. 11-22
    e-mail: grande@onet.eu
  • Anonim

>...:::Wojtek:::... napisał
    >DaGrasso na KEN przypala pizze ostatnio musiałem wymieniać
    >bo była spalona tak że spód cały czarny. Albo maja coś
    >z piecem- niedoczyszczony, albo zaczynają zniżać poziom
    >generalnie jadłem tam ostatni raz. Dzisiaj testuje Dolce
    >Far Niente. Kiedyś jadłem jakąś pizze z włoskiej
    >restauracji z wąwozowej i nie wiem czy to nie czasem
    >właśnie Dolce Far Niente i była fenomenalna.

W tym momencie DaGrasso zrobiła się obleśna. Jeszcze pamiętam jak 2 lata temu wracaliśmy do domu z kumplami wszyscy głodni, a rodzice dłużej w pracy. Pierwsze co robiliśmy to telefon do DaGrasso #1 na rynku, teraz niestety syf jakich mało. Może to wina tego, że do mnie dowożą tylko pizze z KEN'u i przekonałem się, że tam i w lokalu i na wynos palą pizze, z 2 strony raz nawet była niedopieczona, a jakoś 2 miesiące temu trafiłem na niezbyt smaczną paprykę w pizzy. <bleee> Dzięki za polecenie Dolce Far Niente, z pewnością niedługo spróbuje.
  • patryk Kowalski

http://www.pizzadominium.pl/warszaw...

pizza warszawa ursynów

Świetny lokal; ) Naprawde polecam!
  • Julian Takowy

Ostatnio trafilem na fajną pizzerie, jako jedni z niewielu nie żałują składników :)
    http://pizzahome.pl/
  • hakuna matata

Na dwóch ostatnich stronach nic o Basilii! a tam mają imo dobrą pizzę- taką jak lubię, cieniutką, moje ulubione to z szynką parmeńską i rucolą oraz z bakłażanem...oooo, nie ma już z bakłażanem (zajrzałam na stronę) :(

ale dawno tam byłam, ze 2 lata będzie...
  • xavi .......

Na Ursynowie otworzyli Party Pizzę. Chodzi o nich - http://www.partypizza.pl/pizzeria/w...
    Na razie mogę wam napisać, że mafia party jest rewelacyjna :D
    Ostra jak.... :D
  • Jacek Nowak

Spróbujcie w Primavere na Braci Wagów 20 będziecie mile zaskoczeni . polecam