Ursynów - Warszawa [5145]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kizia

No dobrze,więc miejsce już mamy.
    REZERVAT
    [swoją drogą ALIX jak tam z Tobą w ten weekend?]

teraz zadecydujmy demokratycznie czy piątek czy sobota,czy może piątek i sobota

no i o której,aczkolwiek ostatnio bylismy chyba ok 22 i dopiero się rozkręcało
  • Anonim

hihihihi
    szalona Kizi.
    i z jakim rozmachem dzialasz. nowa mysl, nowy watek :p
  • Anonim

piątek!
  • Anonim

sobota!

;-)
  • Anonim

nio to jak demkratycznie, to demokratycznie glosuje za sobota ewentualnie za piatkiem i sobota (z piatkowym wykluczeniem mej osoby:((( )
  • kizia

Kejt proste.bo ja nie lubie jak sie wszystko tak wlecze i sie zebrac nie mozna.

zobacz na przykladzie na piwo sie tyle czasu ustawiali a jak "komisja" wparowala to od razu byla data; )
  • Anonim

:)
    komisja sledcza powinna byc na dvd wydana. tak troche off topic :p
  • kizia

hehe ale chyba ta od giertycha ?
  • Anonim

dobra nie chce mi sie kombinowac. niech bedzie piatek. bo gadac o tym to mozemy do samego piatku i nic na razie to nie wnosi; P
  • kizia

jak to nie wnosi? organizator wieczoru - Remix - zadeklarował sie ze idzie i w pt i w sb,czyli czesc pojdzie w pt a czesc w sb....i bedzie dobrze.
  • Anonim

ok to wy sie dogadajcie. do jutra jesli mozna bo musialabym juz jutro wiedziec :)
  • agutek

no ja chyba tez moge i w piatek i w sobote jak dam rade wiec chyba wszystko jedno :D
  • Anonim

wlasnie, a czemu ja zostałem organizatorem?

ciekawe, czy ktos "nowy" sie pojawi, pewnie nie znajac zycie...
  • Anonim

no to zalezy na co sie zdecydujecie... bo jak na sobote to 'nowa' przyjdzie (w mojej postaci:P) a jak na piatek to lipa do kwadratu:/
  • kizia

mi jest juz obojetne
  • Anonim

e tam nowa. mi tez obojetne juz tylko chce wiedziec jutro kiedy; )
  • Anonim

moj polski jest tragiczny; )
  • Anonim

to skoro obojetne sie zaczyna robic to po prostu niech bedzie SOBOTA :)))))))
  • Anonim

Cysia zabij mnie :( wlasnie sie dowiedzialam ze musi byc piatek i no way inaczej. to pojdziemy w piatek a reszta ktora moze pojdzie tez w sobote.
    ale teraz oglaszam wszem i wobec. PIATEK jak dla mnie!!!!; ) o 20 pod rezervatem i dla mnie git bedzie :)
  • Anonim

no to sie doigralas!!! ja Ci tego nie zapomne!!! :PP

to jesli ktos po piatku nadal bedzie chetny na sobote to prosze sie tu oglaszac :))