Ursynów - Warszawa [5145]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Sycylijska mniam :)
  • Flacha

Jak tak wszyscy polecaja to i ja chyba sie wybiore :). A piwko juz jest??
  • Anonim

Mówicie telewizor jest. Jeśli akceptujecie w najbliższą niedzielę Formułę 1 to może wpadne.
  • Anonim

w lokalu nie byłam ale nie raz zamawiałam, pizze mają super, najlepsza, od wielu wielu miesiecy nie zdecydowalam sie na inna, tzn przepraszam raz sie zdecydowalam i odrazu postanowilam ze wiecej tego bledu nie popelnie PIZZA PRESTO jest najlepsza!!!

Tylko gdzie moja MEXICO??? To byla najulubiensza, wroci jeszcze do menu????????
  • Anonim

w lokalu na Wiol. jest przyjemnie, lecz pizza taka sobie. Moze akurat mi sie tak trafiło, ale dostałam taką której sie nie dało się w ogóle przekroić; ) Duzym plusem jest oczywiscie cena, ale pizza wg. mnie taka sobie...; )
  • Anonim

ja co jakiś czas wpadam.. pizza spoko.. a klima jest, wszczególności teraz, jak wystawili stoły na dwórz, i nocą wszystko świeci na zielono.. mi się podoba.. polecam
  • Anonim

Bardzo dobra pizza. Rzeczywiscie i tania i bardzo dobra, nie załują składników, co jest dziwne :) jak na takie ceny :)

Smaczna, polecam również :)
  • Anonim

Jeśli chodzi o samą pizzę w Nowe Presto, to oceniam dobrze, zamawiałem ponieważ mieszkam w tym samym bloku. Jednak nie radzę zamawiać telefonicznie - często dostarczano mi nie tą pizzę co trzeba, a gdy chciałem wyjaśnić sytuację, obsługa traktowała mnie lekceważąco. W końcu zrezygnowałem z tej pizzerii.
  • Pizzeria Nowe Presto

Drogi Wojtek zapraszam ciebie osobiście .Jestem właścicełka tej pizzerii od 20 marca 2011 i już czytałam ta twoja opinie kilka razy chyba bardzo ciebie obraziły .Załoga została wymieniona a ja ci mogę przynieść pizze osobiście taka jak zamówisz

Zapraszam wszystkich gronowiczów do pizzerii Nowe Presto na ul.Stefana Dembego 10
    tel.22 43 656 03
    662 062 364
    .Prowadzimy ją od 2 mies. Dowozimy na cały Ursynów na a ceny są najlepsze na rynku .Sprawdź http://www.nowepresto.pl
    Od teraz w ofercie także piwo żywiec (także w dostawie)
    Pracujemy od 11 do 22