Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Master of Disaster

ladies and gentlemen, jako ze dopiero zaczynam wedrowki po klubach warszawy, chcialbym o jakies wskazowki, gdzie warto isc a gdzie raczej nie. interesuje mnie raczej starsze towarzystwo (tzn. 22-28) i niezla zabawa. Nie interesuja mnie trendziaki i koledzy kuby wojewodzkiego oraz niemiecki haus. poleccie cos.
  • Anonim

luztro we czwartek :)
  • Grono.Net

...a jakiej klimy dokladnie poszukujesz w owych klubach?? :)
  • Master of Disaster

fajni ludzie, ladne dziewczyny, muza cos w stylu jungle, rmb, dnb, zafne nudne housy, jak selekcja to elegancka i dobra zabawa na danceflorze :)
  • Grono.Net

...fajnych i lanych ja znaju i owszem; )...miejsc z tzw. selekcyja unikam...no i tam gdzie jazzzzzuja i z nim eXperymentuja, tam i ja...;0)
    ...to raczej ni pomoge...
  • Master of Disaster

ej to tez mnie interesuje:)
  • Grono.Net

:) ...no to na pierwszy rzut ofkors Tygmont leci...jesli chcesz jazziku w niezlym wykonaniu posluchac, to zajrzyj wylasnie tam...dzisiaj Namysl & jego kwartet `ciac` bedzie...;)
  • Master of Disaster

jakos zawsze gdy przechodzilem obok tygmontu nocna łikendową pora to towarzystwo wydawalo sie raczej malo jazzowe a bardziej niemiecko hausowe :P

namyslowski z kolegami - zapowiada sie dobrze. ale chyba nie uda mi sie wyskoczyc.

czy jest tu jakis bywalec Luzztra w czwartki? moze cos powiedziec o imprezach tam?
  • Anonim

biorac pod uwage twoj profil to moze raczej do parku na obrzezanie szatana ?
  • Master of Disaster

obrzezywanie szatana nie bardzo mnie interesuje. nie wiem jak ciebie :P
  • Grono.Net

....jutro w Pruderia: Lexus i Sweet Sorbet (Sorbee)...oldskul hip hop, funk, disco, beats...
    ...od 21ej...wstep: free...haslo: "włóż w czapkę":)
  • teo

pisalem tu posta o klubach i co nie ma go ?
  • Grono.Net

...powisial chwilunie i spadu widocznie... moze `klubo-ladunek` nie spelnial norm wagowych??...;)
  • Anonim

hehe ale mój kolega jkest głupi był tańczył z jakoś jedną dziewczyną a o na jemu mp3b wyjeła zkieszeni kosztowało to 220 funtów
  • krajstof

fajnych masz kolegów :)
    pozazdroscic :)
  • >>>EWCIA<<<

polecam super Klub "Grota" na Żoliborzu.
  • xavi .......

Bardzo fajny lokal pod spotkania z przyjaciółmi - http://www.partypizza.pl/pizzeria/w...
    Super miejsce - smaczne jedzenie w dobrych cenach.
  • X/Apis

Czasami fajnie bywa w Herezji. Lemon też może być. W Tygmoncie ostatnio jak byłem było coś a la gorączka sobotniej nocy czyli dawne lata. W Hula Kuli jest fajnie.
  • MAT86

Potwierdzam Herezja może być, ale niestety lepsze kluby robią ostra selekcję lub wymagają karty członkowskiej a tą możesz jedynie otrzymać z polecenia.
| |

Grono dla wszystkich uzależnionych od stolicy. Przed napisaniem pierwszego posta czy założeniem...

Fotki

Miejsca grona (5)