-
Master of Disaster
ladies and gentlemen, jako ze dopiero zaczynam wedrowki po klubach warszawy, chcialbym o jakies wskazowki, gdzie warto isc a gdzie raczej nie. interesuje mnie raczej starsze towarzystwo (tzn. 22-28) i niezla zabawa. Nie interesuja mnie trendziaki i koledzy kuby wojewodzkiego oraz niemiecki haus. poleccie cos. -
Anonim
-
Grono.Net
-
Master of Disaster
fajni ludzie, ladne dziewczyny, muza cos w stylu jungle, rmb, dnb, zafne nudne housy, jak selekcja to elegancka i dobra zabawa na danceflorze :) -
-
Grono.Net
...fajnych i lanych ja znaju i owszem; )...miejsc z tzw. selekcyja unikam...no i tam gdzie jazzzzzuja i z nim eXperymentuja, tam i ja...;0)
...to raczej ni pomoge... -
Master of Disaster
-
Grono.Net
:) ...no to na pierwszy rzut ofkors Tygmont leci...jesli chcesz jazziku w niezlym wykonaniu posluchac, to zajrzyj wylasnie tam...dzisiaj Namysl & jego kwartet `ciac` bedzie...;) -
Master of Disaster
jakos zawsze gdy przechodzilem obok tygmontu nocna łikendową pora to towarzystwo wydawalo sie raczej malo jazzowe a bardziej niemiecko hausowe :P
namyslowski z kolegami - zapowiada sie dobrze. ale chyba nie uda mi sie wyskoczyc.
czy jest tu jakis bywalec Luzztra w czwartki? moze cos powiedziec o imprezach tam? -
Anonim
biorac pod uwage twoj profil to moze raczej do parku na obrzezanie szatana ? -
Master of Disaster
obrzezywanie szatana nie bardzo mnie interesuje. nie wiem jak ciebie :P -
Grono.Net
....jutro w Pruderia: Lexus i Sweet Sorbet (Sorbee)...oldskul hip hop, funk, disco, beats...
...od 21ej...wstep: free...haslo: "włóż w czapkę":) -
teo
-
Grono.Net
...powisial chwilunie i spadu widocznie... moze `klubo-ladunek` nie spelnial norm wagowych??...;) -
Anonim
hehe ale mój kolega jkest głupi był tańczył z jakoś jedną dziewczyną a o na jemu mp3b wyjeła zkieszeni kosztowało to 220 funtów -
krajstof
-
>>>EWCIA<<<
-
xavi .......
Bardzo fajny lokal pod spotkania z przyjaciółmi - http://www.partypizza.pl/pizzeria/w...
Super miejsce - smaczne jedzenie w dobrych cenach. -
X/Apis
Czasami fajnie bywa w Herezji. Lemon też może być. W Tygmoncie ostatnio jak byłem było coś a la gorączka sobotniej nocy czyli dawne lata. W Hula Kuli jest fajnie. -
MAT86
Potwierdzam Herezja może być, ale niestety lepsze kluby robią ostra selekcję lub wymagają karty członkowskiej a tą możesz jedynie otrzymać z polecenia.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne