-
asx
-
asx
-
۞.Kacha ۞.
-
Paffi :)
-
-
Anonim
Kurwa nie lubie takich tematow ale tutaj zrobie wyjatek i sie wypowiem. totalnie najhujowsze najbardziej zjebane i przereklamowane centrum - arkadia. w dniu otwarcia byly pustki a towar jak w lumpeksie. a w arkadii totalnie zjebany sklep - kenvelo trzymajcie sie od tego z daleka. dwa razy bralem buty i dwa razy rozjebane i zwrot kasy, a co lepsze jak przyszedlem drugi raz to nie bylem sam. w podobnej sprawie przyszedl jakis kolezka. wniosek z tego taki ze hurtowo sprzedaja shit. galeria mokotow tez jest hujowa bo zawsze sie tam nie moge polapac gdzie juz bylem a gdzie nie. A co do factory to szkoda slow. Bylem tam pierwszy i ostatni raz pewnej zimy. po tym jak zobaczylem na jakim to wypizdowiu jest to zaczalem wierzyc ze moj tarchomin to centrum. wole juz doplacic te pare zlotych jak naginac przez sniezne pola jak w kazachstanie. reszta jest zajebista a szczegolnie bluecity noca po pijaku jak z lucid sie wypierdoli i potem ochroniaze spaluja na parterze:) -
Artemida
-
Anonim
-
Pozi
arkadia-traumatyczne przezycie(sis pobiła rekord w czasie ciagania mnie po sklepach nalezacy do psiapsiuly...a wydawało sie to niemozliwe) -
jedi
-
Wiktoria
no co Wy Arkadii nie lubicie? Jestem w szoku .. Najgorsze CH to chyba Geant na Ursynowie -
<3
-
Dori
-
maciej.jakub!
-
blinski
nie wiem za co można nie lubić arkadii, chyba albo dla zasady (typu 'dużo osób lubi to ja nie lubię' albo 'nie mogę lubić największej światyni komercji w mieście') albo trzeba mieć jakieś konkretne, osobiste złe doświadczenie. w końcu tam jest zajebiście dużo dobrych (czyt. niekoniecznie drogich) sklepów, nigdy nie wychodze stamtąd z pustym plecakiem.
:) -
Grono.Net
-
Anonim
hmm a jest ktos kto nie lubi gocławskiej promenady? dla mnie ogolnie za male... -
DoRoTeCzKaA
ja nie lubie
kilka razy tam bylam
wiecej mnie tam nie zobacza
pozdrawiam
bez odbioru
-
R
Czy wy nie slyszeliscie o LANDzie?
bo to chyba bez watpienia jest najgorsze centrum handlowe. Mimo ze mam do niego 3 minuty:/ -
Wenti
LAND umiera śmiercią naturalną z powodu bliskości Galerii Mokotów. A szkoda ja lubię wyludnione centra - można spokojnie i bez tłoku sobie połazić. Ponoć w Blue City jest podobnie, ale jeszcze nie byłem. -
eMiś
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne