-
Anonim
-
Grajkoo
-
Grajkoo
-
Anonim
-
-
blinski
be, uważaj, bo jeśli tu jest dużo przekornych - takich jak np. ja - to marnie w skutkach może wyjść ten apel.. :)
ale i tak nikt mnie do kaczek nie przekona.
-
Anonim
-
Kuba.
-
Anonim
no ja mysle ze kazdy ma swoje zdanie na ten temat.. fakt.. kaczynski sie nie nadaje na prezydenta (ekhem.. ale kto sie nadaje? bo ja nie wiem czy bedzie na kogo glosowac:>)..
ALE akcje tego typu: http://www.kaczynskimamalegofiutka....
mi sie nie podobaja... sa nie na poziomie, a co za tym idzie - te argumenty nie maja wartosci:P -
Grajkoo
Kubacki nie prowokuj do dyskucji politycznej... Tutaj jedziemy po Kaczce...
Chociaz przyznam szczerze, ze wybór mamy marny :P
-
Anonim
a moze jakies argumenty???? A niby na kogo mam glosowac na czerwona swinie Cimoszewicza albo Borowskiego,ktory niedawno uciekl z SLD bo stwierdzil ze jednak js be????
-
Grajkoo
Lady Margo: A od kiedy dla kobiet argument 'wielkości fiutka' nie ma żadnej wartości? :P <rotfl> -
Chatka
-
Anonim
grieco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! rozkladasz na lopatki typie!!!!!!!!!!
a co kaczynskiego to no waY - to idiota skonczony....
tylko kurde jacy sa inni kandydaci? bo boje sie ze wszyscy jak jeden maz sie nie nadaja... moze wystawimy nasza wlasna grono -kandydatore??? -
Anonim
Kaczymski Giertych blee pały nad pały Borowski przyplusował mi po tym jak był u wojewódzkiego ale i tak nie wiem na kogo głosowac napewno nie na tych nietolerancyjnych ludzi :| -
blinski
-
Anonim
ej sory ale jezeli Ty rozwazasz kandydature przez pryzmat wizyty w talk show to nie jest to moim zdaniem dobre :>.To tak jak kiedys stare baby na Kwacha glosowaly-bo przystojny :) ,a on i zagral im na nosie i spasl sie jak swinia przez te 10 lat :) -
Grajkoo
A co myslicie o Henryce Bochniarz? KObita ma jaja.. ale małe popracie- kilka % -
blinski
można się wiele dowiedzieć dzięki taki talk-showom o ludziach; o ich rozgarnięciu, pewności siebie, bucie, poczuciu humoru. -
blinski
ja o niej myślałem, ale jeśłi czerwona świnia startuje, do dopinguję ją:) -
Grajkoo
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne