Warszawa [11709]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Gdzie byście zabrali w Warszawie ważną dla siebie osobę jeśli chcielibyście zapewnić jej wyjątkowy niezapomniany czas? ^^

Ważne by nie było to oczywiste, by nie sprowadzało się tylko do siedzenia i gadania i najlepiej, by nie kosztowało majątku :-D

Jakieś genialne pomysły?; >

• LEA

Hm...
    -ostatnie piętro PKiN
    -ogrody BUW-u
    -spacer po Starówce uwieńczony romantycznym miejscem jakim jest fontanna w koloseum (przy grobie nieznenego żołnieża ten okrągły budynek)
    Hm... Hm... Nic innego nie przychodzi mi do glowy.
  • PIOTR3K

>.atram. napisała:
    >Hm...
    >-ostatnie piętro PKiN
    >-ogrody BUW-u
    >-spacer po Starówce uwieńczony romantycznym miejscem jakim
    >jest fontanna w koloseum (przy grobie nieznenego żołnieża
    >ten okrągły budynek)

po pierwsze to nie jest zadne koloseum tylko Metropolitan jak juz, a po drugie niedługo wyłączają tę fontannę na zimę...
  • LEA

Dobrze, zapomniałam tej nazwy. Do zimy daleko; )
  • Anonim

Ja tam zawsze daję sie zaprosić na kawę i/lub do parku ^^
  • PIOTR3K

>alien_tb napisała:
    >Ja tam zawsze daję sie zaprosić na kawę i/lub do parku ^^

kazdemu?:> :D
  • Anonim

Odbiegamy od tematu XD

Pana uprasza się, by podrywał Panią poza wątkiem :-P

Aczkolwiek powodzenia :-DDD
  • LEA

Spacer po Warszawie pięknie oświetlonej i wogóle wszystko załatwi :)
  • Anonim

Oj ale ja chcę coś wyjątkowego nooo :-P

Tylko chwilowo cierpię na brak genialnych pomysłów niestety...; -)

Już spacerowania mamy trochę za sobą XD

I park, i ZOO, i kawiarnia, i kino - to już było, oj było...; ]

• LEA

Hm... Jak lubi muzykę klasyczną to zabierz do Filharmoni...
    Albo potańczyć do Melodii lub jakiegoś innego klubu.
  • kemek

spacerek po bulwarach wislanych?
  • LEA

Spacerków mają dość... Zabierz dziewczynę na koncert, potańczyć, coś zjeść i ręcze ze będzie zachwycona.
  • Anonim

No ok - przyjąłem :-P

A jakieś dziwne, nietypowe pomysły? XD
  • LEA

Rejs po Wiśle... Albo jak masz trochę więcej funduszy (nie wiem gdzie to się załatwia od razu mowię) to samolocik niech napisze na niebie cos miłego; )
  • IP

Jak nie chcecie siedzieć i gadać, to może wybierzcie się pograć np. w squasha, czy popływać wspólnie w basenie razem ze spa.
  • Rob.Com

CSW!
    nie ogarniam co akurat można tam zobaczyć, swojego czasu były tak genialne wystawy, że znajomych niemal tam zaciągałem, swoją brzane też;)
    Zawsze coś innego, to raz,
    dwa, że na Agrykolę niedaleko i do łazienek,
    trzy, kawiarnia jest w CSW, można miło czas spędzieć.
    cztery, jeśli jest w miarę wcześniej można na Agrykoli opytolić najlepszą szarlotką albo najlepszego makowca w mieście w anturażu, puki co jeszcze bo już trochę zmienionym niestety, jak z peerelu.
    pięć, jeśli wytrzymacie aż do zmroku spod CSW, z tarasu przy schodach rozciąga się jeden z moich ulubieńszych widoków, relax.
    A tak w ogóle Rozdroże bardziej oryginalne do umawiania się niż Rotunda, czy inne takie takie.
    Powodzenia,
    heej!
  • PaTY

W Warszawie jest dużo fajnych miejsc.Ja najbardziej lubie starówkę oraz spacery nad wisłą.
  • tomasz czerwo

pojedzcie do jakiegos opuszczonego miejsca:) w nocy najlepiej. np szpital w otwocku badz roza luksemburg
  • Maxwell Demon.

mój pomysł nadaję sie raczej tylko na dobrą pogodę.
    Zabierz dziewczynę na dach jakiegoś niewysokiego mieszkalnego bloku bądź opuszczonego miejsca.
    Znajdź coś takiego, np na Woli, na Pradze, Ursus.
    Dużo takich miejsc. Możesz kupić jakiegoś szampana czy po prostu coś do picia, jakiej jedzonko. Klimat sam sie stworzy. Przecież wiecie o czym ze sobą rozmawiać.

to byłaby taka moja propozycja. Nie wiem czy pomocna czy nie.
  • IskierkaOdMagikaPojawiaSięIZnika

6.09 zabierz ją na red bull x-fighters:D mnie kolega zabiera:)
    ooooo moja najciekawsza randka to byl piknik na moście gdańskim i przejeżdżające nad nami pociągi:D aa tylko jak sie na to zdecydujesz, to uprzedź ją, żeby nie zakładała szpilek;] ja byłam w wysokich butach i było ciężko;]
| |

Grono dla wszystkich uzależnionych od stolicy. Przed napisaniem pierwszego posta czy założeniem...

Fotki

Miejsca grona (5)